سردار اکبر عابدی در گفتوگو با خبرنگار دفاع پرس، در استان مرکزی، با اشاره به ضرورت پرداختن به تربیت راویان جوان دفاع مقدس اظهار داشت: از آنجایی که افرادی که در جنگ بودند درحال حاضر سنشان روبه افزایش است و در آستانه این هستند که فوت شوند از این رو اهمیت دارد که ما با تربیت نسل جدید روایان دفاع مقدس خاطرات و حماسه هایی که در طول هشت سال جنگ تحمیلی به وقوع پیوسته را به نسل های آینده منتقل کنیم.
وی افزود: در حال حاضر ما سعی داریم که در دانشگاه امام حسین(ع) این امکان را برای افرادی که به این حوزه علاقه مند هستند فراهم کنیم و نیاز است که فراگیران نیز در خصوص رزمندگان و شرایط و احوالات مربوط به هشت سال جنگ تحمیلی مطالعه فراوان داشته باشند.
فرمانده مرکز آموزش دفاع مقدس دانشگاه امام حسین(ع) تصریح کرد: به معنای دیگر روایتگری دفاع مقدس برگرفته از روایتگری حضرت زینب(س) و امام سجاد (ع) است، چرا که آنان با روایت صحیح و بدون تحریف وقایع مربوط به کربلا سبب انتقال فرهنگ غنی و ارزشمند عاشورایی به نسل های پس از خود شدند.
سردار عابدی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص تحریف و فراموشی خاطرات دفاع مقدس گفت: ما باید تلاش کنیم که دفاع مقدس دچار دو مقوله مهم تحریف و فراموشی نشود چرا که حضرت آقا نیز در این مورد تاکید فراوان دارند.
وی ادامه داد: دشمنان ما به دنبال این هستند که با فراموشی سازی رشادت ها و دلیری های رزمندگان در دوران دفاع مقدس نسل های آینده را از این تاریخ محروم ساخته و روحیه جهادی و مقاومت را از حافظه آنان پاک کنند.
فرمانده مرکز آموزش دفاع مقدس دانشگاه امام حسین(ع) خاطر نشان کرد: نباید فراموش کنیم آنچه که انقلاب ما را تا به امروز در مسیر رشد و شکوفایی نگه داشته تکیه به همین روحیه جهادی و مقاومت است.
موفقیت های جهان اسلام با الگوپذیری از دفاع مقدس ممکن شد
سردار عابدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بهره مندی کشورهای مختلف اسلامی از تجارب و الگوی دفاع مقدس گفت: الگوی ناب و انقلابی دفاع مقدس و همینطور روحیه جهادی رزمندگان توانست الگوی حرکتی ارزشمندی را در اختیار کشورهای اسلامی دیگر قرار دهد به گونه ای که پس از دفاع مقدس می بینیم که بسیاری از کشورهای اسلامی با ایستادگی در مقابل دشمنان خود توانستند به اهداف ارزشی خود دست یابند.
وی افزود: در واقع الگوی مقاومت دفاع مقدس توانست به تمامی آزادی خواهان در سراسر جهان بیاموزد که با نیروی ایمان و تقوا و همینطور مقاومت می توان در مقابل ظلم ایستادگی کرد.
فرمانده مرکز آموزش دفاع مقدس دانشگاه امام حسین(ع) تصریح کرد: دفاع مقدس توانست روحیه اخلاص و مقاومت را به نسل های پس از خود منتقل کند و ما هم همواره باید از این گنج غنی حفظ و حراست کنیم.
رمز ماندگاری دفاع مقدس ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان بود
سردار عابدی با اشاره به رمز ماندگاری دفاع مقدس گفت: آنچه که توانست سبب ماندگاری دفاع مقدس شود و از آن به عنوان یک الگوی موفق یاد شود ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان، ایثارگران و شهدا بود.
وی ادامه داد: همان طور که می بینیم امروز پس از سالها دفاع مقدس همانند مسیری روشن است که افرادی که جویای حقیقت و روشنایی هستند به سمتش کشیده می شوند چرا که در بحث شهدای مدافع حرم به وضوح می بینم که آنان با تاثی از شهدای دفاع مقدس پا در این مسیر نهاده و همانند آنها جاودان شدند.
فرمانده مرکز آموزش دفاع مقدس دانشگاه امام حسین(ع) خاطرنشان کرد: کار برای خدا انجام دادن و خلوص در عمل شاخص ترین ویژگی رفتاری در رزمندگان هشت سال جنگ تحمیلی بود که این شاخصه توانست ماندگاری این رسالت را در تاریخ رقم بزند.
سردار عابدی با اشاره به فرهنگ ارزشی نهفته در دفاع مقدس گفت: آنچه که در طول هشت سال جنگ تحمیلی می بینم این بود که شهدا برای بزرگ و برجسته سازی خود پا در این مسیر نگذاشتند بلکه اصلی ترین هدف از گذشتن جان، مال خود این بود که اسلام و قرآن را یاری کنند.
وی ادامه داد: آنها در واقع مصداق بارز و عینی آیه «ان تنصرالله ینصرکم» اگر مرا کمک کنید شما را کمک میکنم، بودند و ما در جنگ می بینیم که چگونه این آیه نمود پیدا کرد و پیروزی در مقابل دشمن تا بُن دندان مسلح را برای ما رقم زد.
گفت و گو از مهری کارخانه