به گزارش خبرنگار دفاع پرس از ساری، موج کمنظیر راهیان نور از نقاط مختلف کشور به سوی مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس، حکایت از روح تقدسی دارد که دلدادگان مکتب ایثار و شهادت را به سوی سرزمین های نور روانه میکند.
اگر چه در آستانه نوروز، سفرهای گردشگری و زیارتی به مناطق پر جاذبه طبیعی و مذهبی، در اولویت خانواده ها قرار دارد، اما در این میان بازدید از مناطق عملیاتی، ضمن پاسداشت و زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت، تداعی کننده دوران جنگ تحمیلی است که رزمندگان ایثارگرانه، جان خود را برای بقا، امنیت کشور فدا کردند.
در کمتر زمانی، از مسیر حرکت مازندران تا خوزستان اتوبوسهایی دیده می شد که پرچم راهیان نور بر آن نصب نبوده و به سمت خاکهای تفتیده جنوب در خوزستان راهی نشده باشد.
«احمد» دانش آموز سال دوم متوسطه اول مدرسهای در تهران و عضو پایگاه شهید فغانی با اشاره به اینکه برای بار دوم به اردوی راهیان نور اعزام می شود، اظهار داشت: راهیان نور قدر شناسی از مجاهدت رزمندگان و شهدایی است که جان خود را در هشت سال جنگ تحمیلی برای نجات و امنیت مردم و کشور فدا کردند.
این دانش آموز تهرانی افزود: راهیان نور مانند هوایی است که هر چه تنفس کنی از آن خسته نمی شوی و همیشه تازگی دارد.
وی گفت: شهدا بدون اجر، مزد و پول برای دفاع از وطن پا در عرصه جنگ تحمیلی گذاشتند و ما هم برای پاسداشت آنان برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید بدون در نظر گرفتن مادیات در تجلی و اعتلای اسلام ناب تلاش کنیم.
«محمدعلی جوان» دوران جنگ تحمیلی و پا به سن گذاشته حال حاضر در مسیر سفر راهیان نور که در این مسیر با او آشنا شدیم گفت: پیام مردم غیور و مومن کشور اسلامی در راهیان نور پیام امتداد راه و ارج نهادن به خون شهداست.
این مرد سرد و گرم چشیده دوران که خود را کشاورزی از روستاهای جنوب ساری و منطقه هزارجریب بزرگ، معرفی کرد، بیان داشت: سرزمین نور بخاطر شهادتگاه دلاور مردان نظام مقدس اسلامی از تقدس بالایی برخوردار بوده و در این سرزمین خونهای پاکی ریخته شد که صاحبان آن جزء نگاه به خدا و در راه خدا برای پایداری نظام اسلامی به چیز دیگری فکر نمیکردند.
وی با اشاره به عملکرد مسئولین حال حاضر در قبال توجه به بنیه نظام، مردم و ولی نعمتان نظام و انقلاب اسلامی عنوان کرد: از مسئولین انتظار داریم تا با حمایتهای خود از ملت مظلوم و مستضعف و اطاعت بی چون و چرا از اوامر مقام معظم رهبری در مقابل استکبار و شیطان بزرگ بایستند و بدانند که در این صورت موفق خواهند بود.
«ابراهیم» از دیگر زائرین سرزمین نور کم توجهی مسئولین اجرایی به مسائل فرهنگی را بی توجهی به خون شهدا خواند و افزود: حداقل انتظار مردم از مسئولین این است که پای بند به اخلاق، فرهنگ اسلامی و اطاعت از ولی فقیه زمان داشته باشند تا همانگونه که شهدا دفاع از اسلام و میهن را لبیک به امر امام میدانستند، آنها هم لبیک به ولی فقیه و اطاعت پذیری محض از ایشان را لبیک به امام زمان و اطاعت از خدا بدانند.
بالاخره پس از گذشت قریب به 14 ساعت و طی بیش از هزار کیلومتر به خرمشهر، شهر شهیدان محمدجهان آرا، بهنام محمدی و سرداران و شهیدان رسیده و وارد مجتمع اردوگاهی شهید باکری شدیم.
اردوگاه پراز شور و شعور جمعیت بیشماری از نوجوانان پیش قراولان همراه مکتب شهادت و مجاهدت، شده بود به همراه زنان و مادران با تقوا و پرورش یافته مکتب زهرایی (س) در صف پذیرش اردوگاه شهدای مازندران قرار داشتند.
عقربههای ساعت قریب به ساعت 10 شب را نشان میداد و روزهای پایانی سال خسته پر حادثه سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... ثبت شده در برگه تاریخ را نشانه می رفت.
برای شرکت در آخرین برنامه فرهنگی این روز بیاد ماندنی در اردوگاه مازندران، به سوی حسینیه رفتیم.
فضاسازی ورودی حسنییه شبیه تونل و دالانی بود که تداعیگر سنگرها و استتارهای جنگی دوران مقاومت و ایستادگی است. عدهای در گوشه و کناری در حال عبادت و نماز، عدهای نشسته و ایستاده مبهوت هنر نمایی هنرمندان فرهنگی ستاد راهیان نور بودند.
انتهای پیام/