به گزارش خبرنگار دفاع پرس از خرمآباد، «عباس خامهیار» معاون بینالملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، امروز (پنجشنبه) در نشست تخصصی روابط بینالملل شانزدهمین اجلاس بینالمللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان امام حسین (ع)، اظهار داشت: برگزاری این اجلاس بینالمللی در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران، نشاندهنده پیوندی عمیق بین عاشورا و انقلاب اسلامی ایران است.
وی با اشاره به اینکه نهضت امام حسین (ع) یک نهضت جهانی است، گفت: نباید نهضت سیدالشهدا (ع) را زندانی زمان و مکان کنیم و نباید این نهضت را اسیر مرزهای جغرافیایی و تاریخ کنیم؛ چرا که اگر وقایعه عاشورا را محدود به جفرافیا و تاریخ خاصی کنیم، مفهوم جمله «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا»، در این چارچوب قابل تفسیر نیست.
خامهیار با بیان اینکه امام حسین (ع) فراقومی و فرامذهبی است، افزود: بزرگترین ستم به امام حسین (ع)، مصادره نهضت عاشورا توسط یک قوم و قبیله و دین است؛ چرا که امام حسین (ع) فریادگر آزادی برای همه انسانهاست و آزادگی انسانها فراتر از آیین، مذهب و قوم است.
معاون بینالملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، عنوان کرد: بزرگترین ظلمی که امروزه به امام حسین (ع) و قیام ایشان میشود، نگاه به نهضت عاشورا از طریق اندیشههای انحرافی و بد دفاع کردن از نهضت این امام بزرگوار است.
وی با اشاره به نظریات مختلفی که در مورد قیام امام حسین (ع) وجود دارد، تصریح کرد: شهید مطهری نقل کرده است که گریه کردن و برگزاری مجالس عزاداری برای امام حسین (ع) و اهل بیت ایشان، بهخاطر زخمهای روحی و جسمی نیست، بلکه بهخاطر مظلومیت و دروغپردازیهایی است که مقام ایشان را زیر سئوال میبرند.
خامهیار با بیان اینکه دشمنان ما امام حسین (ع) را سپری برای ایجاد تفرقه در بین مسلمانان قرار دادهاند، خاطرنشان کرد: امروزه ما با پدیده شیعه انگلیسی برای ایجاد تفرقه در بین کشورهای اسلامی مواجه هستیم، تشیعی که نهضت امام حسین (ع) را وسیله دشمنی بین مسلمانان جهان قرار داده است.
معاون بینالملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با بیان اینکه داعش روی دیگر سکه شیعه انگلیسی است، گفت: خطر جدی شیعه، تشیع انگلیسی است که به وسیله آن میخواهند چهره خشونتطلب از نهضت امام حسین (ع) نشان بدهد.
وی با اشاره به نقش مهم حضرت زینب (س) در ماندگاری حادثه کربلا، افزود: بیان جمله «ما رأیت الا جمیلا» توسط حضرت زینب (س) در منزل «ابن زیاد»، همان دشمنی که خودش را پیروز میدان میدانست، یک پاسخ فلسفی، عرفانی در بالاترین درجه بلاغت ادبی و منطقی وب یان حجت شرعی از طرف آن بانوی بزرگوار بود.
خامهیار با بیان اینکه روحیه استقامت و پایداری جوانان ما در برابر دشمن برگرفته از فرهنگ عاشوراست، عنوان کرد: عکسالعمل شهید «محسن حججی» در برابر جبهه تکفیری، از زیباترینهای برگرفتههای عاشورا و نهضت امام حسین (ع) است که در گفتمان علی اکبر (ع) آمده است.
معاون فرهنگ و روابط بینالملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خطاب به مداحان حسینی، گفت: شما مداحان با زبان گویای خود، با انتخاب شعر، آهنگ و صوت خوش، چنان قدرت و آمادگی را دارید که فلسفه عاشورا را با عشق، تعهد و ایمان به گوش جهانیان برسانید.
انتهای پیام/