جلیلی مطرح کرد؛

عقب‌نشینی، راه بستن بهانه‌گیری دشمن نیست

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به پیوستن ایران به ۲ کنوانسیون خارجی، گفت: عقب‌نشینی، راه بستن بهانه‌گیری دشمن نیست؛ چرا که او جلوتر خواهد آمد.
کد خبر: ۳۳۳۱۰۱
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۴ - 13February 2019

عقب‌نشینی، راه بستن بهانه‌گیری دشمن نیستبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره پیوستن ایران به ۲ کنوانسیون خارجی، اظهار داشت: عقب‌نشینی، راه بستن بهانه‌گیری دشمن نیست؛ چرا که او جلوتر خواهد آمد. باید بهانه‌گیری را برای دشمن پرهزینه و او را از این حرکت پشیمان و منصرف کرد. مبتنی بر آموزه‌های فاطمی نگاه انقلاب به قله‌هاست و به حداقل‌ها اکتفا نمی‌کند.

وی بیان کرد: ادعا می‌شود این لوایح تصویب شوند تا بهانه‌های دشمن بیشتر نشود؛ خب حدّ آن چه خواهد بود؟! بهانه‌های دیگر چه می‌شود؟! این ادعاها در حالی است که خود آن نهاد هیچ تضمینی در این خصوص نمی‌دهد و می‌گوید این کارها را انجام بدهید تا قدم بعدی خود را اعلام کنیم!

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار