به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مشهد، در پی سفر سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلیزاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی به شهرستان «نیشابور»، این مسئوول امروز (پنجشنبه 2 اردیبهشت) با حضور در دفتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس این شهرستان با سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسین سلیمانی» فرمانده تیپ 21 زرهی امام رضا (ع)، «سیدابوالقاسم نوری» رئیس دفتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شهرستان «نیشابور» و شورای این نمایندگی دیدار و گفتوگو کرد.
«سیدابوالقاسم نوری» رئیس دفتر نمایندگی حفظ آثار دفاع مقدس شهرستان «نیشابور» در ابتدای این دیدار، گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط این نمایندگی در حوزههای پژوهشی، تألیف و چاپ کتاب، احصاء تاریخ شفاهی و دانشنامه دفاع مقدس ارائه کرد.
در ادامه، سردار «سلیمانی» اظهار داشت: آنچه در حوزه حفظ و نشر ارزشها در نیشابور صورت میگیرد با حداقلها انجام میشود و اعضای این دفتر، ایثارگرانه به میدان آمدند و با حداقلها نیز فعالیتهای خود را ادامه خواهند داد.
وی در پایان گفت: دفتر نمایندگی حفظ آثار در شهرستان «نیشابور» به عنوان اصلیترین زیر مجموعه ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای در شهرستان نیازمند حمایتهای دستگاههای اجرایی است.
سردار یوسفعلیزاده نیز در این دیدار با بیان اینکه نقش ادارهکل در حوزه حفظ آثار و نشر ارزشها در استانها مطالبهگری است، ابراز داشت: نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در دو شهرستان از سالهای پیش فعالیت داشتهاند. این نمایندگی در شهرستان نیشابور، مدت 10 سال فعالیت خود را آغاز کرده و همچنین نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در شهرستان کاشمر نیز حدود چهار سال است که در حوزه حفظ و نشر ارزشها فعالیت میکند.
وی افزود: با تغییر مدیریت در ادارهکل حفظ آثار استان و بررسی اقدامات صورت گرفته در این دو شهرستان، راهاندازی دفاتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس جهت پیگیری اجرای مأموریتهای ادارهکل در شهرستانها در دستور کار این اداره کل قرار گرفت.
این مسئوول خاطرنشان کرد: سال گذشته این دفاتر در تمام شهرستانهای استان راهاندازی شد و جمعی از پیشکسوتان و ایثارگران به عنوان رؤسای این دفاتر معرفی شدند. آنها با تکیه بر توان و ظرفیت خود شهرستان فعالیت خود را در راستای توریج فرهنگ دفاع مقدس آغاز کردند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی ادامه داد: کاری که در نیشابور، در قالب مردمی و به شکل انقلابی صورت گرفت مبنایی شد تا از دیگر شهرستانها نیز در راستای راهاندازی این دفاتر مطالبه داشته باشیم. به هر میزان که این کار در کل استان برکت داشته باشد، نمایندگی حفظ آثار نیشابور در آن شریک خواهد بود.
این مسئوول تأکید کرد: اقدام پیشکسوتان دفاع مقدس شهرستان نیشابور در تأسیس دفتر نمایندگی حفظ آثار، سنتی شد که این پیام را به همراه داشت که با حداقلها و دست خالی هم میتوان کارها را پیگیری و اجرا کرد.
سردار یوسفعلیزاده، در پایان سخنانش ضمن ابراز تشکر از مساعدتهای فرماندهان گذشته و حال تیپ 21 زرهی امام رضا(ع) به دفتر نمایندگی حفظ آثار شهرستان نیشابور، از ایثارگرانی که به صورت خودجوش و با روحیه بسیجی این نمایندگی را در اجرای مأموریتها یاری کردند، تقدیر کرد.
انتهای پیام/