شهرام گیل آبادی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی " دفاع پرس " گفت: شهرداری تهران در حوزه توجه به مسائل مربوط به خانواده شهدا و جانبازان و بسط و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت پیشرو است لذا این سازمان برای رسیدگی به امور ایثارگران و خانواده شهدا و عزیزانی که حق بر گردن ما دارند برنامه هایی جدی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی ادامه داد: این برنامه ها را می توان از نامگذاری معابر گرفته تا احداث اماکن فرهنگی و سرکشی شهرداران و مسئولان شهرداری به صورت منظم از خانواده شهدا و جانبازان مشاهده کرد.
رییس مرکز ارتباطات راهبردی و امور بین الملل شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری به صورت سالانه از تمامی نقاط شهر تهران کاروان های زیارتی راهیان نور را به مناطق عملیاتی اعزام می کند خاطر نشان کرد: به جرات می توان گفت که زحمات صورت گرفته در شهرداری تهران در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت بی بدیل است و قابل قیاس با هیچ جای دیگر نیست.
وی با ولی نعمت خواندن ایثارگران از افزایش تعاملات شهرداری و شورای شهر تهران برای نامگذاری معابر شهری به نام شهدا خبر داد و گفت: ما هم اکنون دبیر کمیته نامگذاری شهدا در شورای شهر هستیم و کاری جدی با بنیاد شهید را در این زمینه در دستور کار قرار دادیم که نتیجه این تعامل نام گذاری بسیاری از معابر شهر تهران به نام شهدای هشت سال دفاع مقدس است.
گیلآبادی اظهار داشت: سعی شده است تا در سطح شهر تابلوهایی با محتوای زندگی نامه شهدا در سطح شهر نصب شود تا مردم بیش از پیش نسبت به زندگی شهدا آگاه شوند. هم اکنون تعامل بسیار خوبی بین شهرداری و شورای شهر برای نام گذاری معابر وجود دارد که در این میان نمی توان از تعاملات موجود با بنیاد شهید و امور ایثارگران با شهرداری چشم پوشی کرد.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا طرح خانه شهدا در شهرداری همچنان پیگیری می شود یا خیر گفت: بسیاری از خانه خانواده هایی که سه یا چهار شهید داشتند تملک شده و در واقع تبدیل به نمایشگاه و جایگاه ایثار و شهدات شده اند. این نکته نیز نباید فراموش شود که همکاران ما در اداره کل ایثارگران شهرداری در باغ موزه دفاع مقدس زحمات بسیاری کشیدند و این زحمات می تواند به بسط و گسترس فضای ایثار و شهادت در کشور کمک شایانی کند و الگوسازی و مدل سازی مناسبی را ارئه دهد.
انتهای پیام/