به گزارش دفاعپرس از آذربایجان شرقی، حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی در دیدار با صنعتگران، کارآفرینان و کارگران نمونه آذربایجان شرقی که در دادگستری آذربایجان شرقی برگزار شد، با اشاره به مفید بودن نظرات اعلامی از سوی صنعتگران اظهار داشت: همه نکات و دغدغههای شما صنعتگران قابل بررسی است.
وی با تاکید بر اجرای قانون در همه امور افزود: در کشور همه دستگاههای اداری کشور موظف به عمل به قانون است چراکه قوانین مجلس و ... برای تشریفات نیست و باید قانون کسب و کار و... اجرا شود تا فضای کسب و کار برای تولید امن و قابل قبول اجرا شود. اگر در قانون تصویب شده که 40 درصد منابع باید در اختیار تولید باشد، باید اجرا شود.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه در کشاورزی اگر قانون است تا درصدی از منابع بانک ها در اختیار رونق کشاورزی باشد، باید اجرا شود، ادامه داد: احکام برنامه توسعه و قوانین مختلف باید اجرایی شود و حمایت از تولید و کشاورزی باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه هرچه می خواهیم برای تولید توجه کنیم باید مانع واردات بیرویه شویم، ابراز داشت: نباید واردات بیرویه تولید را تهدید کند، قاچاق کالا تولید را تهدید میکند و جزو موانع تولید است.
رئیسی خاطرنشان کرد: موضوع مالیات، بیمه، حقوق و... تولیدکنندگان و کارگران که به عنوان دغدغه جدی است و نیازمند بازنگری است که باید مورد توجه قرار گیرد و به دستگاههای تصمیم ساز و تصمیمگیر منتقل شود.
وی در مورد تشکیل دادگاههای تخصصی گفت: در تهران دادگاه مفاسد اختصاصی را تشکیل دادیم و باید در استان ها هم از شعب تخصصی استفاده شود، از سوی دیگر باید از کارشناسان و متخصصان خبره و امین جهت مشاوره استفاده شود چراکه مشورت دادن متخصصین به قضات اهمیت دارد.
رئیس قوه قضائیه با انتقاد از تاخیرهای غیر مجاز و غیر لازم در برخی امورات اداری، ابراز داشت: برخی کارها سریعا باید حل شود اما در ادارات، تولید کنندگان ما با خان های مختلف مواجه می شود که باید این روند اصلاح شود.
وی با اشاره به اینکه هیچ صنعتگر، کارآفرین و کاسبی آماده رشوه دادن نیست و چه چیز موجب رشوه است؟ گفت: نظام بروکراسی اداری که کارها را با تاخیر مواجه میکند زمینهساز رشوه دادن است. کدام فردی آماده رشوه دادن است؟ کاری که سه روزه انجام میشود، 30 روزه انجام میدهند و برای اینکه کارها به موقع انجام شود، مجبور به پرداخت رشوه میشوند.
رئیسی با تاکید بر اینکه شفافسازی و سهولت دسترسی به نظامات اداری روابط ناسالم را کاهش میدهد ابراز داشت: روند بروکراسی اداری باید در مسیر شفافیت قرار گیرد تا مفاسد کاهش یابد.
وی با انتقاد از اینکه مسئله صنعتگران و اشتغالآفرینان، مواجه شدن با خانهایی است که کار را سخت کرده است، اضافه کرد: سازمان بازرسی بخشی را برای حمایت از تولیدکننده راهاندازی کرده و اگر فردی به ادارات مراجعه میکند، کارش حل نشد از سازمان بازرسی پیگیری کند. قوه قضائیه همه ظرفیت خود را برای رونق تولید به کار میگیرد.
رئیس قوه قضائیه با تاکید بر اینکه بنای ما این است که هیچ کارگاهی تعطیل نشود، ابراز داشت: بیش از 32 مورد از کارخانجات آذربایجان شرقی که با مشکل مواجه شده، دستگاه قضایی با اقدامات قضایی مانع تعطیلی شده و در کشور هم 500 مورد داریم که ما مانع تعطیلی شدیم و تلاش کردیم مشکلات را حل کنیم.
انتهای پیام/