لاریجانی:

تنازعات سیاسی آزار دهنده شده است/ تخریب مجلس هنر نیست

رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از برخی تنازعات سیاسی در کشور، گفت: این تنازعات سیاسی، فرهیختگان و اساتید دانشگاه را آزار می‌دهد.
کد خبر: ۳۷۵۵۴۷
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۱ - 23December 2019

تنازعات سیاسی آزار دهنده شده است/ تخریب مجلس هنر نیستبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم تکریم و معارفه رئیس سابق و جدید مرکز پژوهش‌های مجلس، اظهار داشت: در این جلسه نکات متعددی در مورد خدمات مرکز پژوهش‌ها در دوران مدیریت آقای جلالی و نتایج این خدمات ارائه شد.

وی ضمن تشکر از فعالیت‌های جلالی در مرکز پژوهش‌ها، افزود: او یکی از نیروهای خوش‌ فکر، فعال و سرزنده در کار بود و در مجلس و مرکز پژوهش‌ها همت عالی داشت، آرزوی توفیق برای وی در مأموریت جدیدشان می‌کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آقای قاسمی هم از نیروهای فرهیخته و ارزشمند مرکز است و در دورانی که بنده توفیق دیدار با او در جلسات کارشناسی را داشتم، وی را فردی منصف و صاحبنظر دیدم.

لاریجانی همچنین تاکید کرد: امیدوارم انجمن‌های پژوهشی و اساتید علمی بتوانند در این شرایط حساس کشور نقش‌آفرین باشند.

وی با بیان اینکه مرکز پژوهش‌ها امروز از پختگی برخوردار است و افراد صاحب نظر در مرکز حضور دارند که از پختگی برخوردار هستند، اظهار داشت: مرکز پژوهش‌ها جا افتاده شده است و این سرمایه مهمی برای مرکز است. غیر از فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد مرکز پژوهش‌ها، در مجلس شورای اسلامی نیز اهمیت زیادی به گزارش‌های مرکز پژوهش‌ها داده می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در بین سایر مراکز پژوهشی، به پژوهش‌های مرکز پژوهش‌ها استناد می‌شود و باید این جایگاه حفظ و تقویت شود زیرا سرمایه مهمی برای کشور است.

لاریجانی اظهار داشت: باید برای دوره بعد افقی را در نظر بگیرید و شتابان به سمت آن حرکت کنید زیرا در آینده شرایط کشور اقتضا می‌کند که شما عملکرد بهتری داشته باشید.

وی تاکید کرد: معتقدم مرکز پژوهش‌ها باید مبتکرانه عمل کند و از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها و سایر مراکز پژوهشی استفاده کنند زیرا مشکلات کشور به گونه‌ای است که اگر همه دست به دست هم دهیم قابل حل است.

لاریجانی تصریح کرد: حالا که فضای کشور دچار درگیری‌های سیاسی است، گاهی کشور از کارشناسی محروم می‌شود، اما شما اینگونه رفتار نکنید، با روحیه ابتکاری به سمت حل مشکلات کشور بروید؛ چراکه مهمترین هدف کشور توسعه است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از مقاطع مهم، زمان بررسی بودجه است، گفت: شما باید نظرات کارشناسی شفاف ارائه دهید، اشکالی که دارید این است که گاهی فقط دردها را می‌گویید و پاسخ‌های روشن برای حل مشکلات را کمتر بیان می‌کنید. کسانی که می‌خواهند در مجلس کار کند، با این شرایط نمی‌توانند؛ چراکه باید از لابلای اوراق شما برخی موضوعات و راه حل‌ها را کشف کنند.

لاریجانی با بیان اینکه باید جنبه‌های اثباتی کار در بودجه بررسی شده و جنبه‌های منفی حذف شود، افزود: به عنوان مثال اگر مشکل نقدینگی در کشور وجود دارد تلاش کنید در بودجه نقدینگی افزایش نیابد و بودجه به نوعی تنظیم شود که نقدینگی جذب شود؛ ابتکاراتی برای جذب نقدینگی داشته باشید.

وی با بیان اینکه یکی از مسائل مهم در بودجه سهل کردن کارها برای تولید است، گفت: رتبه ما برای سرمایه‌گذاری در کشور خوب نیست.

رئیس مجلس همچنین در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از برخی تنازعات سیاسی در کشور، تصریح کرد: این تنازعات سیاسی، فرهیختگان و اساتید دانشگاه را آزار می‌‌دهد، اگر همه نیروهای مستعد کنار هم قرار گیرند امیدواری برای حل مشکلات وجود دارد اما اگر وقت‌شان را صرف این سایش‌ها کنند و همدیگر را بکوبند سعادت کشور را به دنبال ندارد.

لاریجانی با بیان اینکه برخی اوقات مشاهده می‌شود که حتی نهاد مجلس را نیز می‌کوبند، گفت: خیلی از حرف‌هایی که نحله‌های مختلف سیاسی می‌زنند تقریبا مشابه است، حرف این گروه‌های سیاسی این است که خودشان سیاست‌ها را پیاده کنند و کارها را انجام دهند، خُب مشکلی نیست خودتان انجام دهید و این مشکل سر وجود خودشان است.

وی اضافه کرد: حکمرانی عاقلانه این است که بتوانند یک همگرایی ایجاد کنند تا همه را به هدف برسانند، اما هر چه قافله‌ها از هم جدا شوند، سرعت کار را کاهش می‌دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه گاهی افرادی نهادها را می‌کوبند، اظهار داشت: یکی از مصادیق تحقق مردمسالاری، نهاد مجلس است، پس چرا مجلس را تخریب می‌کنید!؟ این نشان می‌دهد که تخریب هنر نیست و کسی که نهادی را تخریب می‌کند، هنر نکرده است.

لاریجانی با تاکید بر اینکه توسعه بدون امیدواری در کشور رخ نمی‌دهد، افزود: اول باید مردم به شرایط کشور امیدوار شوند، توسعه بخشنامه‌ای و دستورالعملی نیست بلکه باید به پیشرفت، علاقه داشته باشند.

وی با بیان اینکه تخریب‌ها امیدها را از بین می‌برد، گفت: توسعه در خلاء رخ نمی‌دهد بلکه باید بسترهایی که اراده جمعی را ایجاد می‌کند، به وجود آید. مرکز پژوهش‌های مجلس می‌تواند در این زمینه گام بردارد.

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار