معاون سیاسی، امنیتی استاندار لرستان:

شهادت سردار سپهبد سلیمانی وحدت بخش کشورهای اسلامی شد

محمود ثمینی گفت: شهادت سردار سپهبد سلیمانی سبب وحدت کشورهای اسلامی شد.
کد خبر: ۳۷۸۴۸۵
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۵ - 07January 2020

به گزارش خبرنگار دفاع‌‍‌پرس از خرم آباد، «محمود ثمینی» امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: گزینشگران علاوه بر رعایت اصول تعریف شده، سعه صدر را در ارتباط با مردم مد نظر داشته و مراقب باشند حقی ضایع نشود.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار لرستان گفت: در نظامی قرار گرفته ایم که بر پایه مبانی دینی و ایدئولوژیک استوار است و کسانی  همچون سرادر سلیمانی به  این مبانی پایبند و خودشان را وقف مردم، مسلمانان و دفاع از حریم ائمه اطهار کردند.

وی با اشاره به اینکه سردار سپهبد سلیمانی  به دیرینه ترین آرزویش که شهادت بود رسید افزود: سردار سلیمانی چون با خدا معامله کرده بود خداوند مهرش را نه تنها در دل مردم ایران بلکه تمام کشورهای اسلامی نشاند.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار لرستان عنوان کرد: وجود سردار سلیمانی برای اسلام منفعت و شهادتش پر منفعت تر بود چرا که وحدتی در کشورهای اسلامی ایجاد کرده است.

وی بیان کرد: اگر مردم گلایه هایی دارند  این گلایه مندی به نظام نیست بلکه به روش و کردار بنده و امثال من است چراکه  دیدیم مردم  برای استقبال از سردار سلیمانی و همراهانش میلیونی ساعتها منتظر پیکر شهید بودند و در هر شرایطی با هرگونه تفکر، گروهها، اصناف و اقشار حضور پیدا کردند.

ثمینی گفت: ما مسئولان باید از رفتار سردار سلیمانی الگو بگیریم  به گونه ای که مورد رضایت خداوند و خلق خدا به عنوان خدمتگذار  باشیم.

وی تصریح کرد: در این مملکت امثال شهید سلیمانی کم نیست و حتما خلاء وجودی  این شهید پر خواهد شد و به گفته مقام معظم رهبری  انتقام سختی از دشمن خواهیم گرفت البته باید حواسمان باشد در این رابطه نیز تابع ولایت و رهبری باشیم.

وی عنوان کرد: در گزینش افراد باید وارد مسائل شخصی، گروهی، جناحی و دسته‌ای افراد نشویم و به گونه‌ای گزینش کنیم که بهترین افراد از لحاظ توانایی های علمی و اخلاقی وارد چرخه نظام شوند چراکه توسعه و پیشرفت نظام به انتخاب این افراد بستگی دارد.

ثمینی  ضمن اشاره به اینکه ملاک و میزان انتخاب، حال فعلی افراد است، افزود: هیچ کس معصوم و صد در صد مبرا از گناه نیست  و اگر گذشته هر فردی را کنکاش کنیم ممکن است موردی پیدا شود که اگر این مورد جزئی بوده و خلاف موازین نظام نباشد، مشکلی ندارد.

وی با تاکید بر اینکه افرادی هم که وارد سیستم اداری می شوند حقوق مردم را ضایع نکنند تصریح کرد: هدف در مصاحبه  شناخت است نه محاکمه و مصاحبه افراد با ۲ محور بررسی شرایط تخصصی و اطلاع از زوایای پنهانی مد نظر است انجام شود.

وی گفت: در مصاحبه باید با برخورد درست، به مردم آرامش و اطمینان دهید و از  شخص گزینش شونده ذهنیت منفی نداشته باشید و این مهم را با رعایت بی طرفی انجام دهید.

وی عنوان کرد:  گزینشگران نقش تسهیل گر و مراقبت کنندگی را نیز برعهده دارند و باید در نظر داشته باشند که افرادی که وارد چرخه ادارات می شوند علاوه بر خدمتگزاری، تعهد و تدین، بر کارآمدی سیستم اداری دولت و نظام بیفزایند.

ثمینی گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پس از گذشت ۴۰ سال آزمایش های بزرگی را پشت سر گذاشته و به مرحله ای از علم و دانش رسیده که دشمنان نظام نمی‌توانند دانشی را در انحصار خود نگهدارند که بدون شک گزینش صحیح در انتخاب افراد و کارآمدی نظام موثر بوده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار