گفت‌وگوی تفصیلی با حمیدرضا فولادگر؛

سیلی حیثیتی سپاه به آمریکا کشور را بیمه کرد

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی معتقد است مکتب حاج قاسم یعنی «خدمت جهادی»، «مدیریت شبانه‌روزی»، «ایثار»، «وقف کردن خود برای نظام و انقلاب»، «شجاعت»، «خطر کردن برای مقابله با دشمن»، «مرز نشناختن برای دفاع از انقلاب»، «روحیه استکبار ستیزی» و «مردمی زندگی کردن».
کد خبر: ۳۸۲۳۷۴
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵ - 03February 2020

سیلی حیثیتی سپاه به آمریکا کشور را بیمه کردبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «رمز و راز زنده ماندن انقلاب اسلامی یک نکته است»، این نکته‌ای است که با لهجه شرین اصفهانی می‌گوید. زبان صریحی دارد؛ می‌گوید عصر فعلی، «عصر خدمت» است. حرف که از «نیروی انقلابی» می‌افتد، داغ دلش از سوگ حاج قاسم سلیمانی تازه می‌شود.

می‌گوید سردار مکتب‌ساز مکتب‌نشین بود. از ۱۲ سال قبل ردای نمایندگی به تن دارد و به اذعان دوست و دشمن، این ردا در تن او زار نزده است. تاکید می‌کند «اگر می‌خواهیم قوه مجریه در دوره بعدی «جهادی» و «انقلابی» باشد، باید مجلس یازدهم مقدمه آن دولت شود». این نواری از اظهارت حمیدرضا فولادگر نماینده «مردم شریف اصفهان» در مجالس هفتم، هشتم، نهم و دهم و رئیس «کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴» است.

متن کامل آن را در ادامه می‌خوانید:

آقای دکتر پیرو ترور وحشیانه قهرمان ملی ایران (حاج قاسم عزیز) وارد عصر جدیدی شدیم که در این عصر معادلات سیاست خارجی ایران در حوزه منطقه‌ای و حتی بین‌المللی تغییر یافته است و از طرفی شاهد جهش حرکتی در گام دوم انقلاب (که در آستانه سالروز ابلاغ آن قرار داریم) هستیم. مشخصاً سؤالم این است که از منظر شما الزامات این عصر جدید چیست؟

فولادگر گفت: وقتی رهبر معظم انقلاب اسلامی بحث گام دوم را در چهل سالگی انقلاب مطرح کردند شاید برای خیلی از افراد سؤال ایجاد شد که رهبر معظم انقلاب اسلامی با چه دورنمایی این موضوع را مطرح کردند و یا اینکه رهبری چه چیزی را در آینده می‌دیدند، شاید عنوان شود در شرایطی هستیم که بسیاری از مردم مشکلات اقتصادی و معیشتی دارند و نارضایتی‌ها بالاست و یا اینکه عملکرد بد برخی از مسئولین هم مزید بر علت شده و آثار تحریم‌ها هم در اقتصاد و معیشت مردم تأثیر گذاشته است، اما رهبری در این شرایط بحث گام دوم انقلاب را مطرح کردند و گفتند که این دوره، دوره جدیدی از انقلاب است. با این حال این موضوع مطرح شد تا اینکه ما به موضوع شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی رسیدیم و شاهد تشییع باشکوه و میلیونی این شهید شدیم.

تشییع بی‌نظیر

فولادگر گفت: بله. جمعیتی که برای تشییع پیکر سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی حاضر شدند بی نظیر بود. بی نظیر از این جهت که در دنیا چنین جمعیتی در چنین مراسم نداشتیم. حتی در شهر‌های خارج از کشور مراسم گرفته شد و در چندین شهر دیگر هم مراسم تشییع برگزار شد، شاید ما بعد از تشییع پیکر حضرت امام (ره) چنین تشییعی ندیده بودیم.

به خوبی به بی‌نظیر بودن مراسم تشییع پیکر پاک حاج قاسم اشاره کردید برخی‌ها معتقدند نفس همین مراسم باعث ایجاد یک تحول در جامعه شد؟

فولادگر گفت: بله همین‌طور است. بر اساس این تحول، معنویتی در جامعه مشاهده شد که هم بخاطر محبوبیت شخص حاج قاسم سلیمانی بود و مردم به حال و هوای اویل انقلاب برگشته بودند و همان شور و ذوق حضور در صحنه انقلاب را داشتند.

پس می‌شود گفت رهبر معظم انقلاب اسلامی یک سال قبل با آگاهی ژرف از چنین پتانسیلی، بیانیه گام دوم را مطرح کردند؟

فولادگر گفت: بله درست است. رهبر معظم انقلاب اسلامی این مسئله را دیده بودند که مردم علی رغم همه مشکلات هنوز پایبند اصل نظام و انقلاب هستند. وقتی مردم شهادت حاج قاسم سلیمانی که همه هویت آن خدمت به نظام، ایثار و امنیت مردم است را دیدند به نحوی به خیابان‌ها ریختند که این رویکرد نشان از این داشت که فطرت دینی و عشق‌شان به انقلاب و نظام هنوز وجود دارد.

اسطوره‌ای به نام حاج قاسم

مستحضرید که رهبر معظم انقلاب اسلامی در خطبه‌های ماندگار نماز جمعه تهران (۲۷ دی ۱۳۹۸) تشییع تاریخی پیکر حاج قاسم و همچنین سیلی حیثیتی سپاه به رژیم آمریکا را «یوم‌الله» نامیدند.

فولادگر گفت: همین‌طور هست. پاسخی که ایران به عنوان یک سیلی سخت در بحث انتقام سردار سلیمانی به آمریکایی‌ها داد، بسیار حائز اهمیت بود. البته در این اثنا شاهد سقوط هواپیما اوکراینی بودیم که از همین تریبون به خانواده‌ها این عزیزان تسلیت عرض می‌کنم. این مسئله نشان داد باید حواس‌مان به همه جوانب بیش از پیش باشد.

در سؤال ابتدایی به «عصر جدید»‌ی اشاره شد که پس از ترور قهرمان ملی کشورمان شروع شده است. یعنی «سردار سلیمانی» رفته و «شهید سلیمانی» آمده است که به زعم اهل فن، سردار دل‌ها در حالت دوم برای دشمنان خطرناک‌تر از حالت اول خواهد بود و این روز‌ها مکرراً قرینه آن را می‌بینیم. مایلم تحلیل شما را بدانم.

فولادگر گفت: از همین نکته‌ای که گفتید وام می‌گیرم. همین‌طور هست ما وارد عصر جدیدی شده‌ایم. در عصری هستیم که مردم به شدت به اعتقادات‌شان پایبند هستند و کار مسئولان را رصد می‌کنند. اگر مسئولان در یک مورد ضعف و وادادگی از خود نشان دهند نارضایتی مردمی شکل خواهد گرفت و دشمن در همین نارضایتی مردم رخنه کرده و این مسئله را به یک اغتشاش تبدیل می‌کند، بنابراین دشمن تلاش می‌کند نقاط آسیب پذیر را زیاد کند، اما مردم بصیر ایران اسلامی هم‌چنان پای انقلاب هستند. مسئولان باید تلاش خود را بیشتر کنند و از آسیب‌ها جامعه را حفظ کنند بنابراین یکی از الزامات عصر جدید آن است که مسئولان برای تأمین رفاه مردم و التیام زخم‌های معیشتی آن‌ها بیش از پیش کار کنند همچنین باید یک نسل جدیدی از چهره‌ها به میدان بیایند تا امور پرنشاط‌تر پیش رود؛ در یک کلمه باید عرصه مدیریت انقلابی و جهادی جایگزین، شکل بگیرد.

مکتب‌ساز «مکتب‌نشین»

رهبر معظم انقلاب اسلامی در همان خطبه‌های ماندگار ۲۷ دی ۱۳۹۸ از اصطلاح، «مکتب حاج قاسم» یاد کردند. از منظر شما مشخصات و مختصات این مکتب چیست و زنده نگه داشتن این مکتب به چه لوازم و باید‌هایی نیاز دارد؟

فولادگر گفت: رهبری در پیامی درباره شخصیت حاج قاسم سلیمانی گفتند که حاج قاسم یکی از دست پروردگان مکتب امام خمینی (ره) است و بعد از آن در خطبه‌های نماز جمعه می‌فرمایند که حاج قاسم خودش یک مکتب است و این بدین منظور است که یکی از دست پرورده‌های مکتب امام (ره) خودش می‌تواند مکتب ساز شود.

یکی از ویژگی‌های مهم این مکتب دلبستگی به انقلاب است، همچنین ایثارگری و وقف نظام بودن هم در این مکتب گنجانده شده است. از همه مهمتر اینکه این مکتب، مکتبی است که تا پای شهادت برای حفظ کشور و امنیت کشور ایستادگی می‌کند چرا که ما باید برای حفظ انقلاب و نظام مرزی نشناسیم و جایی را برای جنگ با دشمن انتخاب کنیم که در دل خطرات است. در حال حاضر دیگر امنیت کشور‌های دنیا در مرز جغرافیایی‌شان نیست؛ بنابراین در یک کلام باید گفت مکتب حاج قاسم یعنی «خدمت جهادی»، «مدیریت شبانه‌روزی»، «ایثار»، «وقف کردن خود برای نظام و انقلاب»، «شجاعت»، «خطر کردن برای مقابله با دشمن»، «مرز نشناختن برای دفاع از انقلاب»، «روحیه استکبار ستیزی» و «مردمی زندگی کردن». مردم هیچ وقت احساس نکردند حاج قاسم کبر و غروری دارد و خودش را از مردم جدا می‌داند؛ حاج قاسم سلیمانی یک زندگی ساده داشت و خودش را تافته جدا بافته از جامعه نمی‌دانست.

سه محور ضروری

در حالی وارد چهل‌ویکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شدیم که برخی‌ها به واسطه «شکاف ادارکی» و «بمباران رسانه‌ای» سعی در القای این گزاره داشتند که اقبال به انقلاب کمرنگ شده است، اما یوم‌الله تشییع تاریخی پیکر پاک شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی نشان داد انقلاب همچنان زنده است و مردم از قهرمانان ملی خودشان به بهترین وجه ممکن قدرشناسی می‌کنند. بفرمایید رمز و راز زنده بودن انقلاب چیست؟ و چنین انقلابی چه مسیری در پیس خواهد داشت؟

فولادگر گفت: رمز و راز زنده ماندن انقلاب اسلامی در این است که بر همان اصولی که این انقلاب به واسطه آن شکل گرفته، پایبند باشد. انقلاب به سه دلیل عمده شکل گرفت؛ «دین اسلام»، «رهبری بی بدیل» و «اعتقاد مردم به اسلام»، سه دلیل عمده شکل‌گیری انقلاب بود این سه عامل انقلاب را پیروز و نظام را بوجود آورد و این عوامل را به عنوان عوامل موجده یعنی ایجاد کننده می‌شناسند بنابراین عوامل باقی ماندن این نظام هم بر پایه همین سه فاکتور برشمرده می‌شود چرا که اگر این سه موضوع و محور و هدف با هم باشند انقلاب حفظ خواهد شد.

حضور همه سلایق فکری

پس یوم‌الله تشییع پیکر سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی گویای همین زوایا بود.

فولادگر گفت: بله. ببینید ما در مراسم تشییع پیکر حاج قاسم دیدیم که مردم حاج قاسم را به عنوان یک مسلمان و به عنوان یک پیرو واقعی رهبری می‌دیدند که این مسئله توانست مایه وحدت جامعه شود. در مراسم تشییع همه سلایق وگرو‌ه‌ها شرکت کردند؛ همه جریانات سیاسی در مراسم تشییع پیکر حاج قاسم حضور داشتند و این نشان می‌دهد که اگر ما به اسلام، انقلاب و رهبری پایبند باشیم و وحدت مردم حول این مسائل تعریف شود همه در صحنه حضور خواهند یافت و باز همان شرایطی که در زمان پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفت، ایجاد می‌شود.

مجلس تراز، نمایندگان متدین، متعهد و متخصص می‌خواهد

گام دوم انقلاب نیازمند روی کار آمدن دولت جوان و حزب‌اللهی است، یکی از الزامات فراهم کردن چنین زمینه‌ای هم تشکیل یک مجلس در تراز جمهوری اسلامی ایران است. به نظر شما راه رسیدن به چنین مجلسی چیست؟ و چرا بهبود شرایط در گرو تفکری است که موشک ساخت نه تفکری که از تأمین پوشک هم عاجز بود و است؟

فولادگر گفت: اگر درصدد این هستیم تا قوه مجریه ما در دوره بعد یک قوه جهادی و انقلابی باشد مجلس یازدهم خیلی می‌تواند بر روی آن تأثیر بگذارد و می‌تواند به نوعی مقدمه آن دولت شود نمایندگان این مجلس باید متدین، متعهد و متخصص و پایبند به موازین انقلاب اسلامی باشند ولو با سلایق مختلف، اما وجه مشترک آن‌ها باید اعتقاد به تفکر اسلامی و انقلابی باشد چرا که کشور را تنها می‌توان با تفکر انقلابی و اسلامی از گذرگاه‌های صعب العبور عبور داد؛ بنابراین اگر این مجلس شکل بگیرد این خود بستر ساز آن دولت خواهد شد چرا که یک مجلس خوب به دنبال خود یک دولت قوی را ایجاد خواهد کرد و اگر مجلس ضعیف شود دولت هم ضعیف خواهد شد البته این بدین معنی نیست که مجلس بعد نباید به دولت فعلی نظارت کند چرا که اگر دولت انقلابی هم بر سر کار باشد مجلس باید بر آن نظارت کند تا از مسیر انقلاب منحرف نشود.

ضرورت استفاده از تفکر حوزه دفاعی برای حل مشکلات اقتصادی

تشکیل چنین مجلسی چه الزاماتی دارد؟

فولادگر گفت: ما باید این مسائل را برای مردم تبیین کنیم. هر زمان کار جهادی کردیم نتیجه گرفتیم؛ چه در صحنه داخلی و چه در صنایع دفاعی و موشکی؛ بنابراین هر جا با عزت و اقتدار عمل کردیم نتیجه گرفتیم و هر جا که کوتاه آمدیم دشمن پیشروی کرد. باید تفکری که دانشمندش می‌آید و در عرصه هسته‌ای پیشرفت ایجاد می‌کند و یا فکری که صنایع دفاعی را به اقتدار رسانده است آن را مد نظر قرار دهیم و از آن برای رفع مشکلات اقتصادی استفاده کنیم.

سیلی حیثیتی سپاه به آمریکا کشور را بیمه کرد

نباید این نکته را کوچک بشماریم که اگر حمله موشکی‌مان به آمریکا موفقیت آمیز نبود تا سال‌های سال کشور در معرض تهدید دشمن می‌بود، اما موفقیت سیلس حیثیتی سپاه به آمریکا، سال‌های سال کشور را بیمه کرد. یعنی دشمن فهمید که ما هم اهل حرفیم و هم اهل عمل و ما می‌توانیم با دشمن مقابله کنیم. آمریکایی‌ها به خوبی دیدند که ما کشوری هستیم که محکم ایستاده‌ایم و می‌توانیم از خودمان دفاع کنیم لذا اینجا آن اقتدار نظامی به کمک ما آمد بنابراین در صحنه دیپلماسی و مدیریت اجرایی کشور هم باید امور بدین نحوه پیش رود.

چکش‌کاری طرح‌های معیشتی در کمیسیون تلفیق بودجه

سؤال پایانی من هم به لابحه بودجه ۹۹ بر می‌گردد به نظر شما این بوجه توان آن را دارد تأمین‌کننده رفاه و معیشت در خور شأن ملت که هموراه پای نظام و انقلاب‌شان بوده و هستند، باشد؟

فولادگر گفت: اگر شما این سؤال را یک ماه پیش پرسیده بودید شاید جواب منفی بود چرا که معتقد بودیم نباید به کلیات بودجه رأی بدهیم و این بودجه اشکالات اساسی زیادی دارد، اما با این حال کلیات بودجه ۹۹ رأی آورد و دیگر ما به سمت این رفتیم که تا حد امکان یکسری اصلاحات را در بودجه اعمال کنیم؛ در حال حاضر در کمیسیون تلفیق بودجه چندین پیشنهاد معیشتی مطرح است با این حال ما انتظار داشتیم پیرو تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره اصلاحات ساختاری بودجه این مسئله اعمال شود، اما یک بخشی از مواردی که مطرح شد عملیاتی شد؛ بنابراین آنچه بنا بود اصلاح ساختار صددرصدی صورت گیرد، در حال حاضر ۱۰ الی ۲۰ درصد آن در بودجه اعمال شده است امیدواریم بتوانیم درصحن علنی و کمیسیون تلفیق مشکلات بودجه را حل و فصل کنیم چراکه این بودجه تا حدی می‌تواند مشکلات معیشتی مردم را حل کند.

منبع: میزان

انتهای پیام/ 900

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار