یک عضو گروه‌های جهادی مطرح کرد؛

کار‌های جهادی تا پساکرونا ادامه دارد

علی سیف پور گفت: ما کار خودمان را در هر صورت انجام می‌دهیم چه حمایت دولتی باشد و چه حمایت دولتی نباشد. این کار‌ها را چه موقع کرونا و چه پساکرونا و تا زمانی که این ویروس منحوس از کشور رخت برکند، ادامه خواهیم داد.
کد خبر: ۳۹۴۰۳۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰ - 28April 2020

کار‌های جهادی تا پساکرونا ادامه داردبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «علی سیف پور» عضو گروه‌های جهادی در گفت‌وگویی با موضوع خدمات اجتماعی و روحی روانی ناشی از کرونا در مناطق حاشیه نشین و محروم اظهار داشت: چون آسیب ناشی از کرونا روحی و روانی هم بود، اول باید آن شخص از طریق کارشناسان حوزه روانشناسی مورد تجریه و تحلیل قرار می‌گرفت و برای آن بحرانی که اتفاق افتاده بود از لحاظ روحی آماده می‌شد.

وی با اشاره به راه اندازی اورژانس اجتماعی توسط دولت عنوان کرد: با راه اندازی اورژانس اجتماعی یکسری از معضلات رفع و رجوع می‌شود.

عضو گروه‌های جهادی با تاکید بر این که در گام دوم انقلاب باید جوانان را باور داشته باشیم، متذکر شد: مخصوصا ستاد مدیریت بحران باید این مهم را باور کند هرچند که متاسفانه در اوایل شیوع کرونا خودش هم در بحران بود.

وی با تاکید بر همکاری تمامی سازمان‌ها و نهاد‌ها برای موضوع کرونا در مناطق حاشیه نشین به دور از مسائل فراجناحی و سیاسی اظهار کرد: متاسفانه تاکنون هم اندیشی از سوی مسئولین ندیدیم که بخواهند نقطه نظرات ما را بدانند.

سیف پور ما اظهار به اینکه در طرح جهادی که داشتیم نیازمند سیستم جامعی شامل کسبه‌های خرد و دستفروش و پیک‌ها بودیم، گفت: ما توانستیم ۳ هزار نفر از افرادی که شغل‌های آسیب پذیر و سطحی را در تهران داشتند شناسایی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه شأن این افراد باید در مرحله اول حفظ شود، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۱۷ هزار نفر را در تهران و اطراف تهران که نه در کمیته امداد و نه در بهزیستی عضو هستند، ولی به خاطر شرایط ناشی از کرونا وضعیت خوبی را سپری نمی‌کنند شناسایی کنیم و در سایتی با عنوان «سایه» که با کمک جمعیت امام رضا (ع) طراحی کردیم، ثبت نام کنیم.

عضو گروه‌های جهادی در رابطه با نوع شناسایی این افراد گفت: ما در مرحله اول در کرونا با تولید ماسک و شیلد و همزمان اقلام بهداشتی شروع کردیم. وقتی منطقه خودمان را پوشش دادیم مناطق دیگر هم از ما کمک گرفتند. سپس به آن‌ها گفتیم که برایمان نامه رسمی بزنید که این اقلام کجا‌ها توزیع می‌شود و فهرستی به ما ارائه بدهید که به چه کسانی توزیع می‌شود و اینکه تحت پوشش چه ارگانی هستند.

وی ادامه داد: آن‌ها هم یا از طریق همسایگان یا از طریق یک واسطه متوجه شدند. سپس با توجه به آدرس و مشخصاتی که از این‌ها داشتیم با اداره پست همکاری کردیم و این‌ها را از طریق جعبه‌های پستی بسته بندی کردیم و به درب منازلشان فرستادیم.

سیف پور خاطر نشان شد: ما کار خودمان را در هر صورت انجام می‌دهیم چه حمایت دولتی باشد و چه حمایت دولتی نباشد. این کار‌ها را در هر صورت چه موقع کرونا و چه پساکرونا و تا زمانی که این ویروس منحوس از کشور رخت برکند، ادامه خواهیم داد.

وی افزود: نه تنها در بحث ویروس منحوس کرونا بلکه در تمام ایام سال قطعا این افراد را تحت حمایت قرار می‌دهیم.

عضو گروه‌های جهادی در رابطه با منابع تامین کننده این حرکت بیان کرد: بخش مهمی از منابع تامین مالی ما خیرین و بازاریان بودند. بنیاد مستضعفان نیز پای کار آمد. شرکت‌های توزیع کننده و تولید کننده اقلام نیز در این کار با ما مشارکت داشتند.

منبع: رادیوگفت‌وگو

انتهای پیام/ 900

نظر شما
پربیننده ها