هیات داوران بخش «نگاه نو» سی‌ و‌ سومین جشنواره فیلم فجر منصوب شدند

طی احکامی جداگانه از سوی دبیر جشنواره بین المللی فیلم فجر، اسامی هیات داوران بخش نگاه نو سی‌ و‌ سومین جشنواره فیلم فجر اعلام شد.
کد خبر: ۳۹۴۳۸
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۱ - 26January 2015

هیات داوران بخش «نگاه نو» سی‌ و‌ سومین جشنواره فیلم فجر منصوب شدند

به گزارش سرویس فرهنگی خبرگزاری دفاع مقدس، طی احکامی جداگانه از سوی دبیر جشنواره بین المللی فیلم فجر، اسامی هیات داوران بخش نگاه نو سی و سومین جشنواره فیلم فجر اعلام شد.

همایون اسعدیان، حسن بلخاری، فرشته طائرپور، محمدمهدی عسگرپور و رضا مقصودی به عنوان هیات داوران بخش نگاه نو سی و سومین جشنواره فیلم فجر آثار این بخش را داوری خواهند کرد.

اسامی هیات داوران بخش نگاه نو سی و سومین جشنواره فیلم فجر به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:

همایون اسعدیان: متولد ۱۳۳۷ در اصفهان است. دانش آموخته دانشکده هنرهای دراماتیک است. فعالیت هنری را از سال ۱۳۵۳ با ورود به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و با شرکت در کلاسهای آموزش فیلمسازی آغاز کرد.

وی جوایز بهترین عکاسی، بهترین کارگردانی، دیپلم افتخار بهترین کارگردانی را در سال ۷۹ دریافت کرد. وی کارگردانی فیلم های سینمایی نیش، مرد آفتابی، شوخی، آخربازی، طلا و مس، ده رقمی، بوسیدن روی ماه و مجموعه های تلویزیونی غول چراغ جادو، بچه های خیابان و اگه بابام زنده بود را بر عهده داشته است.

حسن بلخاری: متولد ۱۳۴۱ در اصفهان است. دانش آموخته مقطع دکترا در رشته مطالعات اسلامی و فلسفه هنر از دانشگاه همدرد شهر دهلی است.

۲۵کتاب در زمینه فلسفه هنر و زیباییشناسی، مبانی عرفانی هنر و معماری اسلامی و حکمت هنر شرق تالیف و ترجمه کرده و بیش از ۱۲۰ مقاله پژوهشی علمی فارسی و لاتین در نشریات و همایشهای داخلی و بینالمللی به چاپ رسانده است.

دکتر بلخاری در سال ۱۳۹۰ به عنوان چهره ماندگار شهر تهران برگزیده شد. حیطه اصلی مطالعات و تحقیقات بلخاری، فلسفه هنر و زیبایی شناسی، مبانی عرفانی هنر و معماری اسلامی، و حکمت هنر شرق است و تالیفات و ترجمههای زیادی در این زمینه دارد.

وی لوح سپاس داوری پنجمین جشنواره بین المللی فارابی، داوری جشنواره بین المللی فیلم فجر در دوره های ۲۳، ۲۶ و ۲۷ را در کارنامه هنری خود دارد.

فرشته طائرپور: متولد ۱۳۳۱ در تهران و دانش آموخته ادبیات انگلیسی است. مدیر مرکز نگارش ویرایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با گروه های کودک و نوجوان شبکه های اول و دوم سیما در مقام مشاور و نویسنده همکاری داشته است. طائرپور به دنبال فعالیت ادبی در حوزه کودکان و نوجوانان از سال ۱۳۶۶ در زمینه سینمای کودک نیز به کار پرداخت. خانه ادبیات و هنر کودکان و نوجوانان که طائرپور مدیرعامل آن است تاکنون بیش از ده فیلم سینمایی و حدود بیست هزار دقیقه آثار ویدیویی تهیه کرده است. طائرپور در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر نیز نخستین داور زن از مجموعه سینمای ایران محسوب می شود.

وی همچنین نخستین داور جشنواره فیلم های کودکان در جشنواره های فرانکفورت، قاهره و حیدرآباد بوده است، در ضمن نخستین سینماگر ایرانی است که در پنجاه سال گذشته توانسته به عضویت هیأت رئیسه سازمان بین المللی فیلمسازان کودک وابسته به یونسکو درآید. فرشته طائرپور در سال های ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۱ به عنوان نخستین تهیه کننده زن، به عنوان رئیس هیأت مدیره خانه سینما که بزرگترین سندیکای صنفی سینماگران ایرانی است، انتخاب و مشغول به کار بود. وی تهیه کنندگی فیلم های آینه های روبرو، نخودی، نیلوفر، مدرسه پیرمردها و ... را بر عهده داشته است.

محمدمهدی عسگرپور: متولد ۱۳۴۲ در تهران است. دانش آموخته سینما از دانشکده صدا و سیما است. وی فعالیت هنری را سال ۱۳۶۷ با کارگردانی فیلمهای کوتاه آغاز کرد. از دیگر فعالیتهای جنبی او میتوان به معاونت بخش جنگ بنیاد سینمایی فارابی، سرپرست مرکز سینمای تجربی، مدیر گروه کودک و نوجوان شبکه دوم، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و مدیرعامل خانه سینما اشاره کرد.

وی دبیر بین المللی فیلم فجر در دوره های ۲۰ و ۲۱، دبیر اولین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی تهران و دبیر جشن بزرگ سینمای ایران در دوره نهم بوده است.

رضا مقصودی: متولد ۱۳۴۰ در تهران و دانش آموخته رشته روزنامه نگاری از دانشگاه آزاد اسلامی است. وی کار سینما را از سال ۱۳۶۵ با نوشتن فیلمنامه و کارگردانی فیلم کوتاه «بالهای بیداری» و فیلمنامه نویسی در سینما را سال ۱۳۷۴ با «لیلی با من است»، همکاری «کمال تبریزی» آغاز کرد. وی همچنین در واحد شهرستان های انجمن سینمای جوان فعالیت داشته است و مدیر داخلی فصل نامه فارابی بوده است.

وی نویسنده فیلمنامه فیلم های مهرمادری، پاداش، شیدا، لیلی با من است و ... است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها