به گزارش خبرنگار دفاعپرس از اصفهان، سردار مجتبی شیروانیان مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس اصفهان امروز در جلسه شورای هماهنگی دفاع مقدس که با حضور ریاست و معاونین حوزه هنری استان و در محل حوزه هنری برگزار شد، اظهار داشت: جنگ تحمیلی در سال ۵۹ توسط رژیم بعث عراق که نماینده استکبار بود به بهانه واهی و غیر مناطقی علیه رژیم نوپای جمهوری اسلامی در ۳۱ شهریور آغاز شد.
وی با بیان اینکه ما در سال های ابتدای جنگ در علمیات فتح المبین از ۱۷ کشور اسیر گرفتیم، ابراز کرد: ظاهرا صدام به ایران حمله کرد ولی همه کشورهای منطقه و استکبار با او همکاری می کردند و همه رزمندگان ما دست به دست هم دادند و شرایط نابرابر را بدون اینکه یک سانتی متر از خاک ما را در اختیار دشمن قرار دهند، قطعنامه توسط امام پذیرفته شد و بستری برای ادامه انقلاب اسلامی فراهم شد.
شیروانیان با اشاره به اینکه در سال های اولیه دفاع مقدس ما را از اولیه ترین نیازمندی ها تحریم کرده بودند، تاکید کرد: به برکت خون شهدا و حمایت مردم عزیز امروز توانستیم ماهواره نور را به فضا پرتاب کنیم و چشم دشمنان را کور و دوستان را روشن کرد که همه اینها به برکت دفاع مقدس است.
وی با بیان اینکه امسال قرار است چهلمین سال دفاع مقدس را گرامی بداریم، گفت: همه پیشرفت ها چه مادی چه معنوی و مقابله با تحریم های استکبار و دستاوردهای نظامی و صنعتی و هسته ای را مدیون دلاورمردی های رزمندگان و شهدا در دوران دفاع مقدس هستیم که اینها از روحیه ایثارگری مردم ما نشات می گیرد. چهلمین سالگرد دفاع مقدس، حماسه آفرینی مردم را روایت می کند و یادآوری آن همه جانفشانی ها وظیفه همه دوستداران شهدا و امام شهدا است.
مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس اصفهان شهدای دفاع مقدس را الگویی والا برای جوانان کشور دانست و افزود: امروز نسل سوم و چهارم که جنگ و انقلاب را ندیده است، دارد با الگو گیری از شهدای والا مقام راه آنان را ادامه می دهد که امروز نیز در جبهه سلامت اگر کشور موفق بوده و همگان در حال مبارزه با ویروس منحوس هستند به برکت روحیه ای است که از دوران دفاع مقدس برای ما ودیعه نهاده شده است.
شیروانیان با اشاره به اینکه امروز قدرت همه مستکبرین پیرامون مبارزه با ویروس منحوس زیر سوال رفته است، اظهار داشت: بر خلاف همه تبلیغات سنگین غرب امروز چهره واقعی آنان بر دنیا هویدا شده است.
در ادامه «مهدی احمدی فر» رئیس حوزه هنری استان اصفهان گفت: بنده از تشکیل ستاد چهلمین سالگرد دفاع مقدس بسیار خرسند شدم و امیداوریم بتوانیم به سهم خودمان هر کاری که می توانیم انجام دهیم چراکه دفاع مقدس معطوف به قشر خاصی نیست و همه ما وصل به دفاع مقدس هستیم.
وی با بیان اینکه ما با توجه به شرایط خاصی که امسال پیش آمده و ممکن است به لحاظ شرایط خاص جلسات حضوری برگزار نشود، خاطرنشان کرد: ما به سمتی رفتیم که برنامه های خود را در فضای مجازی برگزار کنیم و تولیدات خود را در این فضا معطوف سازیم.
احمدیفر با اشاره به اینکه ما در مناسبت ها و مباحث بنیادی گاهی اهل آن مسائل بنیادی را فراموش می کنیم و دنبال جذب قشر خاکستری هستیم اما همانطور که باید دنبال جذب قشر خاکستری باشیم باید برنامه ای داشته باشیم که دوستان دفاع مقدس توجه ویژه ای داشته باشیم و امیداوریم امسال بتوانیم از هم افزایی بین دستگاه ها به سمتی برویم که خاطرات بنیادی و اساسی را برای مردم مطرح کنیم چراکه اینها باید به عنوان یک سند حفظ و حراست شود.
انتهای پیام/