فرمانده حوزه بسیج امام رضا (ع) تنگستان خبر داد؛
برگزاری ختم قرآن کریم به نیابت از شهدای بوشهر
علیرضا جمالی گفت: باهماهنگی صورت گرفته با بسیجیان و اهالی روستای خیاری تصمیم گرفتیم طبق سالهای گذشته طرح ختم قرآن کریم به نیابت از شهدای روستا را در ایام ماه مبارک رمضان راه اندازی کنیم.

به گزارش دفاعپرس از بوشهر، «علیرضا جمالی» فرمانده حوزه بسیج امام رضا(ع) تنگستان اظهار داشت: باهماهنگی صورت گرفته با بسیجیان و اهالی روستای خیاری تصمیم گرفتیم طبق سالهای گذشته طرح ختم قرآن کریم به نیابت از شهدای روستا را در ایام ماه مبارک رمضان راه اندازی کنیم.
وی گفت: همانطور که قرآن کتاب هدایت و انسان ساز است و موجب پرورش روح و روان انسان می شود و بر این باور هستیم که شهدا زنده هستند و درمیان ما و انتظاراتی از ما دارند این اقدام را برای شادی روح شهدای این روستا انجام دادیم.
جمالی خاطرنشان کرد: هر یک از جزءهای قرآنی به نام یک شهید تعلق دارد و علاقه مندان با دریافت جز قرآنی مربوطه میتوانند فرازی از وصیت نامه آن شهید را نیز دریافت کنند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


