همزمان با ایام‌الله دهه فجر صورت می‌گیرد

برگزاری مراسم شب خاطره جهادگران از مناطق محروم کشور

جهادگران مناطق محروم کشور به مناسبت دهه فجر با برگزاری مراسم شب خاطره، تصاویر و فیلم‌های منتشر نشده‌ای از حاج عبدالله والی را پخش می‌کنند و در ادامه شاعران جوان جهادگر، سروده های خود را می‌خوانند.
کد خبر: ۳۹۷۲۶
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۷ - 28January 2015

برگزاری مراسم شب خاطره جهادگران از مناطق محروم کشور

به گزارش گروه فرهنگی دفاع مقدس، شب خاطره جهادی بهمنظور بازگویی خاطرات تلخ و شیرین جهادگران جوان که عموماً دانشجو هستند، همزمان با ایامالله دهه فجر برگزار میشود.

این نخستین بار است که جهادگران قصد دارند در قالب شب خاطره از حضور پرخاطره و مخاطره خود در روستاها و مناطق محروم سراسر کشور سخن گفته و محفلی صمیمانه را بهعنوان الگویی برای آغاز این حرکت هنری رقم بزنند.

همچنین در این مراسم که مسئولان و سخنوران تعدادی از گروههای جهادی حضور دارند، برای اولین بار تصاویر و فیلمهایی از پیشکسوت جهادگران «حاج عبداله والی» پخش خواهد شد.

ازجمله اقدامات خودجوش شب خاطره، شعرخوانی شاعران طناز و اهل ذوق جهادگری است که در لباس سازندگی همراه همسنگران خود در روستاها حضور یافته و لحظات زیبای این اردوها و سفرهای آسمانی را سرودهاند.

مراسم فوق چهارشنبه مورخ ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۳ پس از اذان مغرب، تا پاسی از شب در نخلستان اوج واقع در تهران- خیابان ولیعصر(عج)- خیابان طالقانی- قبل از میدان فلسطین- خیابان شهید مظفر(شمالی)- موسسه رسانه ای اوج برگزار خواهد شد.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار