به گزارش گروه اخبار داخلی دفاعپرس، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی با اشاره به سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، اظهار داشت: ازدواج امیر مؤمنان علی (ع) و فاطمه زهرا (س) ازدواجی آسمانی و ماندگار بود که جریان هدایت بشریت را به دنبال داشته است و نشان میدهد وصلتهای مقدس و طیب باعث سعادت، کمال، رشد و تعالی همه جهانیان میشود. در تلاقی دو بحر عظیم، تولید لولو و مرجان اتفاق افتاد.
وی بیان کرد: متأسفانه سالهاست در حوزه ازدواج ما دچار مشکلات عدیدهای هستیم. نزدیک به دو دهه قبل قانون تسهیل ازدواج جوانان در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید با این رویکرد که وصلت مقدس جوانان را آسان کند. اما در پستوی دستگاههای مختلف خاک میخورد.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: علیرغم پیگیری مجالس گذشته و گزارشهای نظارتی که در این حوزه تهیه شد، متأسفانه آثار عملی پیدا نکرده است.
قاضیزاده هاشمی یادآور شد: با تذکرات مکرر و مطالبات جدی حضرت آقا در حوزه برطرف کردن موانع فرزندآوری، نزدیک به یک دهه است که مجلس تلاش کرده تا در حوزه آسان کردن فرزند آوری و فرزندپروری سالم قانونی را بگذراند که در مجالس هشتم، نهم و دهم اقداماتی در این راستا انجام شد اما متأسفانه این قانون هم به علت آنکه شاید مجلس کمی در عزم خودش جدی نبوده و به خصوص دولتها در تأمین بار مالی این قوانین اقدامی انجام ندادند، این قانون هم به جایی نرسیده است.
وی با اشاره به اینکه ما در حال حاضر ۱۲ میلیون جوان در سن ازدواج داریم که متأسفانه نزدیک به ۱.۵ میلیون نفر از آنان در آستانه تجرد قطعی هستند، گفت: بنده امیدوارم و تلاش خواهم کرد و مطمئن هستم جمع همکاران ما در مجلس شورای اسلامی در این راستا تلاش خواهند کرد؛ چرا که رهبر معظم انقلاب اسلامی در تمام دیدارهای خود به خصوص در دیدار اخیر با نمایندگان مجلس مجدداً روی این موضوع تاکید فرمودند.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: حتماً مجلس یازدهم باید برای این مسئله جدی و ملی فکری اساسی کند. البته بنده خبر دارم جمعی از نمایندگان فعالیتهایی را در این زمینه آغاز کرده اند و امیدوارم با همکاری همه نمایندگان بتوانیم کاری مؤثر در جهت برطرف کردن موانع ازدواج، آسان سازی تشکیل خانواده، پایدارسازی خانوادهها، کاهش طلاق و به خصوص کمک به فرزندآوری و ایجاد یک بستر مناسب که یک خانواده متعهد و متدین ایرانی بتواند تشکیل زندگی دهند، گام بردارد.
قاضیزاده هاشمی بیان کرد: تمایل به فرزندآوری در جامعه ایرانی طبق بررسیهایی که انجام شده نزدیک به سه فرزند است و وظیفه دولت و مجلس است که این مسیر را آسان کنند تا جامعه ما به خواست قلبی خودش در این زمینه برسد.
انتهای پیام/ 151