جلسه ستاد گرامیداشت فتح خرمشهر در زاهدان برگزار شد

جلسه هماهنگی ستاد گرامیداشت سوم خرداد با حضور معاون سیاسی اجتماعی استاندار و مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سیستان و بلوچستان برگزار شد.
کد خبر: ۴۵۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹ - 03May 2015

جلسه ستاد گرامیداشت فتح خرمشهر در زاهدان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از زاهدان، جلسه هماهنگی ستاد گرامیداشت سوم خرداد با حضور معاون سیاسی اجتماعی استاندار و مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سیستان و بلوچستان برگزار شد.

سرهنگ پاسدار دهقان، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و دبیر ستاد گرامیداشت سوم خرداد سیستان و بلوچستان، در این جلسه که در استانداری برگزار شد، با اعلام برنامه های پیشنهادی کمیته های مربوطه اظهار داشت: برنامه های صدا و سیما، امور ورزش و جوانان، نمایشگاه، برنامه های فرهنگی در مدارس، برگزاری یادواره و خاطره گویی، از جمله برنامه های گرامیداشت سوم خرداد در استان سیستان و بلوچستان است.

همچنین جمشیدنژاد معاون سیاسی اجتماعی استاندار استان سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه گفت: شهدا و ایثارگران، فرهنگ جاودانی را خلق کردند که باقی و مستمر است.

وی در ادامه افزود: برگزارکنندگان باید بکوشند تا برنامه های گرامیداشت فتح خرمشهر را بصورت باشکوه همراه با نوآوری برگزار کنند و از جوانان و نوجوانان نیز در اجرای برنامه ها استفاده شود تا ارتباط نسل جوان با دوران هشت سال دفاع مقدس قوی تر شود. 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین