رئیس هیات مدیره گروه دارویی برکت:

دانش فنی واکسن کرونای «کووایران» صد در صد ایرانی است

جمشیدی با بیان اینکه دانش فنی واکسن کووایران صد در صد ایرانی است، گفت: پروژه تولید واکسن با تلاش ۶۵۰ نفر نیروی انسانی به صورت سه شیفت شبانه روزی اجرا شد.
کد خبر: ۴۶۲۳۱۳
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۹ - 16June 2021

دانش فنی واکسن کرونای «کووایران» صد در صد ایرانی استبه گزارش گروه اجتماعی دفاع‌پرس، حمیدرضا جمشیدی رئیس هیات مدیره گروه دارویی برکت در خصوص صدور مجوز استفاده اضطراری داوطلبانه «واکسن کووایران برکت» توسط سازمان دارو غذا، اظهار داشت: دانش فنی واکسن کووایران صد در صد ایرانی است و این دانش حاصل تلاش ده‌ها نفر از جوانان با انگیزه و صاحب دانش با تلاشی شبانه روزی ایجاد شد.

جمشیدی با بیان اینکه پروژه تولید واکسن با تلاش ششصد و پنجاه نفر نیروی انسانی به صورت سه شیفت شبانه روزی در سه فاز با زیربنای بیش از ده هزار متر مربع خطوط تولید و کلین روم اجرا شد، فاز‌های عملیاتی این پروسه را در سه فاز برشمرده و تشریح کرد: فاز یک از ده ماه پیش از صفر آغاز شد و با ظرفیت ٧٤٠ لیتر بیوراکتور و امکان تولید ماهانه سه تا چهار میلیون دوز واکسن راه اندازی شد.

رئیس هیات مدیره گروه دارویی برکت بیان داشت: میزان پیشرفت صد در صد و زمان راه اندازی از بیستم خرداد ١٤٠٠ بود. فاز دو نیز از شش ماه پیش با ظرفیت هزار و ٣٠٠ لیتر سیستم‌های جدید بیوراکتور continuous برای اولین بار در کشور شروع شد. ظرفیت تولید ماهانه شش میلیون دز واکسن و میزان پیشرفت پروژه نود درصد است؛ پیش بینی می‌شود پروژه تا اوایل مرداد ماه راه اندازی شود.

وی ادامه داد: فاز سه از شش ماه پیش با ظرفیت سه هزار لیتر بیوراکتور آغاز شد، ظرفیت تولید ماهانه هشت تا ۱۰ میلیون دز واکسن و میزان پیشرفت پروژه هشتاد درصد است، پیش بینی می‌شود پروژه تا مهرماه راه اندازی شود.

رئیس هیات مدیره گروه دارویی برکت تصریح کرد: مواد اولیه مورد نیاز (محیط کشت، بافر...) عمدتا از اولین کمپانی‌های جهان به میزان حدود بیست میلیون دز واکسن تامین و در انبار شرکت موجود است و اکنون برنامه ریزی برای تامین مواد اولیه صد میلیون دز انجام شده است، همزمان با نزدیک به ده شرکت دانش بنیان برای تولید داخلی مواد اولیه در حال همکاری هستیم.

واکسن کووایران برکت بر موتاسیون انگلیسی نیز موثر است

جمشیدی با بیان اینکه کیت‌های ارزیابی میزان آنتی بادی داوطلبین از کمپانی Euro immune تهیه شده و تست VNT برای تمام داوطلبین انجام شده است، عنوان کرد: بر اساس تست‌های انجام شده، واکسن علاوه بر ویروس ووهان بر ویروس با موتاسیون انگلیسی کاملا موثر و بررسی بر موتاسیون هندی و آفریقایی در حال انجام است؛ ضمن اینکه در صورت بروز هر موتاسیون جدید زمان مورد نیاز برای تولید واکسن جدید حدود چهل و پنج روز طول خواهد کشید.

تلاش برای ورود سریع‌تر واکسن‌های پاستور، رازی و فخرا

وی با تاکید براینکه برای هر بچ تولیدی نیز تست‌های potency و safety در حیوان انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله با همت و تلاش همکاران از هفته آینده شاهد ورود واکسن پاستور و پس از آن نیز واکسن رازی و فخرا باشیم.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار