حضور حداکثری، اقتدار ملی/ استاندار کردستان:
حضور در انتخابات پاسخ کوبندهای به دشمنان است
مرادنیا گفت: دشمنان درصددند تا مردم را از مشارکت در انتخابات دلسرد کنند اما مردم با حضور در پای صندوقهای رای پاسخ کوبندهای به آنان خواهند داد.

به گزارش دفاعپرس از کردستان، «بهمن مرادنیا» پس از به صندوقانداختن رای خود در شعبه اخذ رای مسجد جامع سنندج در مصاحبه با خبرنگاران اظهار داشت: مردم کردستان آگاه و هوشیارند و به موقعیت ابعاد داخلی و بین المللی کشورمان اشرافیت دارند و با حضور در انتخابات در صحنه انتخابات حضور خواهند یافت.
وی بیان کرد: قطعا مردم با حضور در انتخابات در تعیین سرنوشت مملکت نقش ایفا میکنند.
وی خاطر نشان کرد: دشمنان درصددند تا مردم را از مشارکت در انتخابات دلسرد کنند اما مردم باید با حضور خود پاسخ کوبندهای به دشمنان این نظام بدهند.
استاندار کردستان اضافه کرد: بعنوان فرزند کردستان از مردم درخواست دارم در سطح شهر و روستاها در این انتخابات شرکت کنند و در تعیبن سرنوشت خود حساس شوند.
انتهای پیام/ 112
لینک کپی شد
نظر شما


