پایگاه خبری «العهد» بررسی کرد/

آیا حمله سعودی‌ها به یمن، این کشور را به فلسطین جدیدی تبدیل خواهد کرد؟

علاوه بر اهداف علنی حمله عربستان به یمن، این حمله اهدافی پنهانی هم دارد که عربستان در تلاش است در چها چوب زیاده‌خواهی‌های‌ خود آنرا محقق سازد و غربی‌ها و رژیم صهیونیستی نیز با به بازی گرفتن ریاض و متحدانش در صدد محقق ساختن اهداف خود از این حمله هستند.
کد خبر: ۴۶۳۳۲
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۰ - 14May 2015

آیا حمله سعودی‌ها به یمن، این کشور را به فلسطین جدیدی تبدیل خواهد کرد؟

به گزارش گروه بین الملل دفاع پرس، پایگاه خبری «العهد» لبنان طی یادداشتی در خصوص اهداف پیدا و پنهان حمله عربستان به یمن به قلم «عقیل الشیخ حسین» نوشت: هیچ کدام از اهداف علنی عربستان در تجاوز نظامی به یمن محقق نشد. این حمله علاوه بر اهداف علنی، اهدافی پنهانی هم دارد که عربستان سعی می کند  در چهار چوب زیادهخواهی خود به این اهداف خود جامعه عمل بپوشاند. غربیها و رژیم صهیونیستی نیز با به بازی گرفتن ریاض و متحدانش مبنی بر ائتلاف عربی، در تلاش هستند به اهداف مورد نظر خود در این حمله برسد.

** هراس و وحشت سعودیها


در خصوص زیادهخواهیهای آل سعود، اخیرا روزنامه «ایندیپندنت» انگلیس نوشت که پادشاه عربستان و پسرش، جنگ علیه یمن را ابزاری برای تقویت سلطنتخودشان و رهایی از رقیبان خود در داخل حکومت سعودی میدانند. این بدین معنا است که درگیری و تنش در داخل حکومت آل سعود بیانگر آغاز بحرانی نگران کننده است، بحرانی که به اندازهای عمیق و ریشه دار است که طرفهای درگیر را به ماجراجویی سوق میدهد. لذا با توجه به تبعات آشکار آن اینگونه به نظر میرسد که این بحران برای حکومت آل سعودی خطرناکتر باشد.

از سوی دیگر در پی اظهارات رئیس جمهور آمریکا «باراک اوبا» مبنی بر اینکه خطری از داخل، عربستان سعودی را تهدید می کند، «هیلاری مان لیفریت» مدیر سابق امور ایران، افغانستان و خلیج فارس در شورای امنیت ملی آمریکا اظهار کرد که عربستان سعودی به دلیل احساس چند دستگی و وحشت از تحولات اخیر در منطقه تلاش می کند مانع استقلال یمن در عرصه سیاست خارجی شود.


** سودهای خیالی


صرف نظر از اهداف تحکیم سلطه در منطقه که در مراکز تصمیم گیری آمریکا، تل آویو و در پایتخت برخی کشورهای غربی در حال برنامه ریزی است، ناگفته پیداست که سوق یافتن کشورهای ثروتمند حاشیه خلیج فارس به سوی جنگهای که آنها را مجبور می کند تا تسلیحات نظامی بخرند، به نفع سازندگان صنایع نظامی آمریکا و متحدانش است. بر همین اساس است که صاحبان صنایع نظامی آمریکا، صندوقهای تسلیحاتی خود را به روی آنها گشوده اند.


در حقیقت 1 ملیون دلاری که عربستان روزانه برای جنگ علیه یمن صرف میکند و همچنین مبالغی که کشورهای عضو ائتلاف در این جنگ هزینه می کنند و حتی مبالغی که این ائتلاف برای تسلیح گروههای تروریستی و تکفیری پرداخت می کنند، بخش اعظمی از این مبالغ به نصیب صندوقهای مالی صاحبان کارخانههای نظامی آمریکایی و کشورهای متحد آن می شود که صاحبان آنها از نفوذ کافی برای بروز جنگ برخوردار هستند که فقط برای فروش سلاح خود به ایجاد جنگ در کشورهایی مثل یمن و امثال آن می پردازند.

 


در همین راستا می توان به قرارداد فروش هواپیما که فرانسه آنرا به مبلغ 8 میلیارد دولار به قطر فروخته است و مذاکرات دو طرف درخصوص اجرای طرحهایی به مبلغ 13 میلیون دولار اشاره کرد. علاوه بر این اخباری منتشرشده است که فرانسه در مقابل وعدههایی که برای دخالت نظامی در یمن داده است، مبلغی مشابهی را نیز از قطر دریافت کرده است. همه این سودهای مالی بخشی از اهداف پنهانی است که کشوری مثل فرانسه به برکت جنگ علیه یمن به آن دست یافته است.


 

** تجاوز عربستان بر یمن

اما سرمایه گذاری مالی غرب در جنگ علیه یمن در این حد (فروش تسلیحات) متوقف نمیشود. زیرا به نظر میرسد بعد از اینکه هزاران تن مواد منفجرهای که بر سر مردم یمن فرو می ریزد، بالاخره انبارهای مهماتی عربستان و متحدان آن ته خواهد کشید. لذا عربستان و متحدان آن مجبورهستند که چه جنگ ادامه یابد و یا متوقف شود، دوباره این مخازن (انبار مهمات) را پر کنند. همچنین منابع رسانهای از مشارکت رژیم صهیونیستی در این حمله به یمن خبر دادند که این رژیم اقدام به آزمایش مهمات جدید خود در این حمله می کند. جنگندههای سعودی بارها به بهانه تعمیرات در فرودگاههای رژیم صهیونیستی فرود آمده و پس از مجهز شدن به سلاحهای لازم برای ادامه حمله به یمن، به پرواز در می آیند.



** یمن و طرح صهیونی

بدون شک همکاری عربستان و رژیم صهیونیستی اهدافی دیگری دارد که با طرحهای زیاده طلبانه رژیم صهیونیستی در قبال یمن در ارتباط است. سیل نظریههایی که برخی افراد از جمله بسیاری از اعراب به عنوان مورخ آن را مطرح می کنند، مملو از ادعاهایی است که حجاز و یمن را مهد حضور تاریخی یهود و دین یهود معرفی می کند. بر همین اساس یمن و سائر جزیره عرب به سرزمین موعود دیگری تبدیل می شود که رژیم صهیونیستی ادعا می کند که در آنجا حقوق تاریخی دارند.

 بعضی از رسانهها بر این ادعا دامن زدند و ادعای عربستان و متحدانش مبنی بر حمله یمن به نجران را پوشش داده و در توضیح نجران به عنوان شهری یمنی که سعودیها از چند دهه پیش بر آن تسلط دارند، چیزی جز این نیافتند که یادآور شوند این شهر پایتخت «نواس الحمیری» است که براساس این ادعاها وی پیش از اسلام مملکت یهودی را در یمن تاسیس کرد.

انتهای پیام/ف
 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار