فرمانده سپاه شهرستان کنگان:

قوه قضائیه ایران مسئولیت خطیر تحقق بخشیدن به عدالت را برعهده دارد

سرهنگ دوم پاسدار «تاجیک» به مناسبت سالگرد شهداى هفتم تير و هفته قوه قضائيه پیامی صادر کرد.
کد خبر: ۴۶۴۳۲۳
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۴ - 28June 2021

قوه قضائیه ایران مسئولیت خطیر تحقق بخشیدن به عدالت را برعهده داردبه گزارش دفاع‌پرس‌ از بوشهر، سرهنگ دوم پاسدار «اسماعیل تاجیک» فرمانده سپاه شهرستان کنگان به مناسبت سالگرد شهداى هفتم تير و هفته قوه قضائيه پیامی صادر کرد.

«بسم الله الرحمن الرحیم

فرا رسیدن هفتم تیرماه سالروز شهادت آیت الله «بهشتی» و یارانش و هفته قوه قضائیه فرصت مغتنمی است برای تکریم تلاش جهادگرانی که در عرصه حفظ بیت المال، احیای حقوق مردم مظلوم و ستمدیده؛ جان و مال خود را در طبق اخلاص می‌گذارند تا با پیروی از ایزد منان، به تبعیت از مولایشان حضرت امیرالمومنین علی (ع)، عدالت اسلامی را به معرض نمایش در بیاورند.

قوه قضائیه ایران مسئولیت خطیر پشتیبانی از حقوق فردی ،اجتماعی و تحقق بخشیدن به عدالت است و بر اهمیت جایگاه قضات همین بس که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در اندیشه‌ها و وصایای خود همواره بر اهمیت و لزوم استقلال مقام قضا تاکید نموده و در پیامی خطاب به قضات فرموده اند: «به قضات محترم در عصر حاضر و اعصار آینده وصیت مى کنم که با درنظر گرفتن احادیثى که از معصومین صلوات الله علیهم در اهمیت قضا و خطر عظیمى که قضاوت دارد و توجه و نظر به آنچه درباره قضاوت به غیر حق وارد شده است، این امر خطیر را تصدى نمایند و نگذارند این مقام به غیر اهلش سپرده شود».

سالگرد شهداى هفتم تیر یادآور حماسه سازان همیشه جاوید تاریخ انقلاب اسلامى مرحوم آیت اللَّه دکتر «بهشتى» و هفتاد و چند یار همراه ایشان را گرامى می داریم.

تقارن این واقعه مهم و فراموش ناشدنى با هفته قوه قضائیه فرصت مناسبى است که با اندیشه و عزم آن شهید مظلوم در تصویب و اجراى قوانین اسلامى در تمامى زمینه‏ها مخصوصاً قضاء اسلامى آشنا شویم.

هفته‌ی قوه‌ی قضائیه و روز قوه‌ی قضائیه مانند بعضی دیگر از روز‌های برجسته در تقویم اسلامی ما «شهادت‌بنیان» است و این روز بر پایه‌ی فداکاری در راه خدا و کشته شدن در راه خدا تبیین شده مثل روز معلّم، مثل پانزدهم خرداد و بقیه‌ روز‌هایی که براساس شهادت فی‌سبیل‌الله قرار گذاشته شده این، دستگاه قضائی را به شیوه‌ی خاصّی معرّفی می کند، یک معنای خاصّی به دستگاه قضائی می دهد.

دستگاه قضائی صرفا یک مجموعه‌ی اداری دارای وظایفی که باید آن وظایف را انجام بدهد و گزارش بدهد نیست؛ یک مجموعه‌ی انسانی‌ای است که در آن بایستی جهاد انجام بگیرد، جهاد همه جانبه بایستی صورت بگیرد. باید در قوّه‌ی قضائیّه ایثار وجود داشته باشد، کمااینکه شهادت اوج ایثار است؛ گذشت از منافع خود، از خواسته‌های شخصی باید وجود داشته باشد و در خدمت اهداف والا و عالی؛ این، معنای قوّه‌ی قضائیّه است که خیلی مهم است و تکالیفی را متوجّه قوّه میکند که فراتر از این کار‌های مرسوم و اداری و وظایفی است که روی کاغذ نوشته می شود.»

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار