به گزارش دفاعپرس از اصفهان، «رضا جورکش» مدیرعامل مجمع خیران بیمارستان ساعی امروز در نشستی خبری اظهار داشت: جلسات متعددی با مدیران دولتی در ارتباط با این بیمارستان داشتیم و تنها قولهای آنها را دریافت کردیم و این در حالی است که در طول سالهای گذشته هیچ بودجهای برای تکمیل این بیمارستان تخصیص داده نشده است.
وی افزود: سالهاست بار نیازهای ضروری خمینی شهر به مدرسه، بیمارستان و... تنها بر دوش خیران است و دولتهای مختلف عملا فعالیت چندانی در این زمینه نداشتند.
ساعی یادآور شد: خیران تاکنون ۵۹ میلیارد و ۷۸۸ میلیون تومان به ساخت این بیمارستان کمک کردهاند، اما قطار قولهای دولت در ارتباط با کمک به این بیمارستان متاسفانه حتی یک ایستگاه را نیز نپیموده است. همچنین میزان کمکهای دولتی برای ساخت این بیمارستان علیرغم جلسات متعدد مسئولان با اعضای هیئت مدیره و رئیس بیمارستان صفر بوده است.
مدیرعامل مجمع خیران بیمارستان ساعی با اشاره به اینکه ۴۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای بیمارستان ساعی تاکنون هزینه شده، تاکید کرد: حدود ۶ هزار خیر برای این بیمارستان به ما کمک کردند از افرادی که در حد توان اندک خود برای ساخت این بیمارستان کمک کردند که نیت زیبای آنها برای ما ارزشمند است تا مقادیر میلیاردی که از سوی برخی خیران برای تکمیل بیمارستان اهدا شده است.
وی تصریح کرد: مسئولان علوم پزشکی اصفهان حتی حاضر به افتتاح بخشهای تکمیل شده نیستند؛ به طور مثال فضای اورژانس مجموعه در طبقه همکف به مساحت یک هزار متر مربع تکمیل شده و آماده واگذاری به دانشگاه علوم پزشکی است.
جورکش با بیان اینکه این بیمارستان به صورت فازبندی افتتاح خواهد شد، گفت: این پروژه تاکنون ۷۰ تا ۷۵ درصد پیشرفت داشته و در طول دو تا سه سال آینده تکمیل خواهد شد.
وی ادامه داد: زمین بیمارستان مربوط به هلال احمر بوده که اکنون در تملک برای این بیمارستان قرار دارد.
مدیرعامل مجمع خیرین بیمارستان ساعی خمینیشهر با بیان اینکه بیمارستان به صورت کاملا مجهز و ویآیپی ساخته شده، تصریح کرد: بهترین مصالح و امکانات و تجهیزات ساختمانی در ساخت بیمارستان ساعی خمینیشهر به کار گرفته شده است.
وی با اشاه به اینکه امروز ارزش ساختمان بیمارستان ساعی نزدیک به ۷۰۰ میلیارد تومان است، تاکید کرد: زیربنای کل ساختمان ۳۵ هزار متر مربع و ۳۰۰ تخت خوابه است.
این مسئول در ادامه با اشاره به کمکهای خیران کمک شهری به مردم سیستان و بلوچستان گفت: حدود ۸ تانکر آب، دو تریلی آب معدنی شامل ۳۰ هزار بطری یک و نیم لیتری، ۱۵ کپسول اکسیژن و مقادیری ماسک طی دو تا سه مرحله تاکنون از خمینی شهر به این استان ارسال شده است.
جورکش با بیان اینکه با خمینی شهر رتبه نخست استان را در تعداد خیران دارد، گفت: پس از تشکیل ستاد مبارزه با کرونا در شهرستان خمینیشهر، مجمع خیران ساعی به عنوان بازوی خیریه این ستاد معرفی شد.
وی اضافه کرد: با حمایت مردم حماسه خوبی را برای حمایت از مردم زلزله زده کرمانشاه شکل دادیم و در زمینه کرونا نیز کمک مناسبی از سوی مردم دریافت کردیم به نوعی که علاوه بر راه اندازی کارگاه تولید ماسک، گندزدایی شهر و شهرستانهای اطراف کپسول رایگان نیز برای بیماران در هر بخش شهرستان که مورد نیاز باشد ارسال میشود.
مدیرعامل مجمع خیران بیمارستان ساعی با اشاره به اینکه بخشی از این ماسکهای تولیدی به صورت رایگان بین مردم توزیع میشود، گفت: به طور مثال در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در سال گذشته بیش از ۳۰ هزار ماسک بین عزاداران حسینی توزیع شد؛ بخشی از ماسکهای تولیدی نیز به فروش رسیده و هزینه تولید مجدد ماسک میشود.
وی با اشاره به اینکه بیشترین کمک خیران در ایام ماه محرم انجام میشود، گفت: سال گذشته ۱۰ روز اول ماه محرم، مردم خمینیشهر حدود ۹ میلیارد تومان به صورت نقدی و غیرنقدی به ساخت بیمارستان خیرساز ساعی کمک کردند که امیدواریم امسال نیز چنین موضعی را شاهد باشیم.
بیمارستان ساعی با مساحت کل زمین ۷ هزار و ۵۰۰ متر مربع و ۳ هزار و ۱۲۵ متر مربع زیر بنا در سال ۱۳۴۶ احداث و در سال ۱۳۴۹ به بهره برداری رسید.
این بیمارستان تا مرکز استان ۱۳ کیلومتر فاصله داشته و با نزدیکترین بیمارستان در سطح شهرستان خمینی شهر یعنی بیمارستان شهید اشرفی ۳ کیلومتر فاصله دارد.
قرار است بیمارستان ساعی پس از تکمیل در یک ساختمان شش طبقه بصورت جنرال در آینده راهاندازی شود.
انتهای پیام/