به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس، امیر سرتیپ «علیرضا صباحیفرد» فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در جمع فرماندهان عالیرتبه این نیرو اظهار داشت: ساخت سامانه شبیهساز برد بلند از دیگر شبیهسازها سختتر است، ولی این توان در سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی پدافند هوایی به وجود آمده که توانستند چنین شبیهسازهایی را بسازند و حتماً در آینده پروژههای بزرگتر از این هم اجرا خواهند کرد.
وی با بیان این که ساخت پروژه سامانههای شبیهساز برد بلند قدری زمانبر شد، اما توانستیم با دستان جوانان خود در نیروی پدافند آن را انجام دهیم، افزود: پدافند هوایی ارتش موفق به ساخت سامانههای زیادی در این حوزه شده است، اما به دلیل شرایط حال حاضر فقط تعدادی را که مقدور باشد، رونمایی میکنیم و مابقی دستاوردها در لایههای پنهان است.
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش اضافه کرد: هدف از طراحی و ساخت شبیهساز این است که بهجای این که برای آموزش نیروها از سامانه اصلی استفاده شود میتوان با ساخت سامانه شبیهساز متخصصین و نفرات و کاربران را آموزش داد تا در صورت نیاز به کار با سامانه اصلی مشکلی نداشته باشند.
امیر سرتیپ صباحیفرد ادامه داد: ویژگی منحصر به فردی که سامانههای بومی دارند، این است که چون ساخت داخل هستند، میتوانیم بر اساس تهدیدات روز آنها را ارتقا داده یا طراحی آنها را عوض کنیم و بتوانیم با سختترین تهدیدات روز دنیا مقابله کنیم.
وی تأکید کرد: پدافند هوایی کشور و نیروی پدافند قدرتمند ارتش جمهوری اسلامی ایران به خاطر توانمندیهایی که در ساخت تجهیزات پیدا کرده، حرف اول را در منطقه میزند و در دنیا حرف برای گفتن دارد.
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش توضیح داد: ما تجهیزاتی در داخل کشور میسازیم که در لبه فناوری قرار دارد که نمونه آن رادار هرمز و شبیهساز شمس است و این را دشمنان میدانند؛ چرا که آنها مدام رصد میکنند و میدانند در چند سال اخیر چه توانمندیهای بومیای به توان رزم نیروی پدافند هوایی اضافه شده است.
انتهای پیام/ ۹۱۱