به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، یادنامه سردار شهید «نورعلی یونسی» در قالب مجموعه کتابهای «سربندهای بیسر» به پژوهش «سکینه عبدی» و تألیف «حسن محموزاده» از سوی انتشارات «هاوژین» و با حمایت ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران در سال ۵۰۰ نسخه پالتویی در سال ۱۳۹۹ به چاپ رسید.
در این اثر ۴۸ صفحهای به عناوینی، چون «خورشیدی از دیار سید ابوصالح»، «تحصیل و کسب علم»، «فضایل اخلاقی»، «فضایل اعتقادی»، «مرد باغیرت یعنی این»، «خلوص و بندگی»، «ولایتمداری»، «فعالیتهای قبل از انقلاب»، «عضویت و حضور در سپاه»، «دغدغههای فرهنگی»، «تواضع و فروتنی نورعلی»، «خداحافظ تا چند ساعت دیگر»، «حضور در مناطق جنگی»، «لحظات ناب عروج»، «والفجر هشت مدیون شهید یونسیهاست»، «شفای دختر شهید و دعای خیر پدر»، «به روایت رفاقت»، «یادداشتهای شهید نورعلی»، «برگی از وصیتنامه شهید». «کتابنامه» پرداخته شده است.
در بخش یادداشتهای این شهید آمده است:
فرستادن یک نیرو جهت معرفی مسئول اردوگاه به منطقه ۳، به برادرهای ساعت پنج صبح برپا دادیم. برادرها نماز را خواندند. باران نمنم میبارید و بعد شدید شد و سپس صبحانه را خوردیم. ساعت ۷ صبح به سوی گاوسرای «یاغکو» حرکت نمودهایم. برادران، کولهپشتی را آنجا گذاشتند و برای عملیات آموزشی آماده شدند.
در آنجا برادر سیفی، تعریف ستون و نحوه حرکت ستون و نحوه آرایش گرفتن در مقابل دشمن چگونه باید باشد را، برای آنها به صورت عملی به مدت چهار ساعت کار کردهاند. نیروها از ساعت ۷ صبح الی یک بعد از ظهر در عملیات آموزشی بودهاند و بعد از ظهر، ساعت ۳ تعریف محاصره را شروع کرده بودم که تعداد ۷۳ نفر از برادران سوادکوه برای آموزشی جنگل به ما ملحق شدهاند، سپس بعد از تقسیمبندی دوباره، از آرایش ستون شروع کردهایم.
آن شب در گاوسرا ماندیم. صبحگاهی انجام گرفت، سپس برای یاد دادن نحوه محاصره و یا حمله از پهلو و حمله به عقب به کلیه نیروها درس گفته شد و بعد، از آنجا حرکت کردهایم. به مدت ۶ ساعت راه رفتیم. ساعت ۲ بعد از ظهر به آنها غلتها را گفتیم؛ و ساعت شش و نیم از آن گاوسرا حرکت کردیم و رفتهایم. دو گروه از همدیگر جدا شدهاند به فاصله ۲۰۰ متری.
انتهای پیام/