گروه اجتماعی دفاعپرس - علی عبدالصمدی؛ باز هم دست دموکراسی از آستین مرقع ابلیس بیرون زد و دولت فرانسه در اقدامی «کاملا دموکراتیک» ۲۱ مسجد را در این کشور تعطیل کرد.
دولت فرانسه اقدامات افراط گرایان اسلامی را دست آویز به تعطیلی کشاندن این مساجد عنوان کرد و ضمناٌ هشدار داد که تعطیلی شش مسجد دیگر در دستور کار قرار دارد.
یقینا سردمداران و حکام حاکمیت کاملا دموکراتیک فرانسه بار دیگر با لباسهای فاخر و عطرهای مست کننده شان در انظار عمومی ظاهر خواهند شد و از اقدامات کاملا خیرخواهانه، بشر دوستانه و دموکراتیک خود جانانه دفاع خواهند کرد.
قطعا، دولت فرانسه اعلام خواهد کرد جهت اجتناب از تکرار وقایعی مانند حمله به هفته نامهی «شارلی ابدو» دست به چنین کاری زده است. پرسش اصلی اینجاست، آیا تمامی مسلمانان ساکن فرانسه اعم از بومی و مهاجر، تروریست هستند؟ آیا تمامی کسانی که در مساجد و هیاتها و اماکن مذهبی مربوط به مسلمانان در فرانسه به راز و نیاز با معبود خویش میپردازند، وابسته به گروهکهای تروریستی مانند القاعده، داعش و... هستند؟
به راستی همین گروهکهای تفکیری- تروریستی ابزار آلات جنگی و نظامی خود را از کجا تامین میکنند؟ بنا به گزارشات در سال ۲۰۱۹، پنج کارخانهی تراز اول تولید کنندهی اسلحه و مهمات آمریکایی هستند. عجیب است که تا کنون دولت حامی حقوق بشر فرانسه هنوز آمریکا را در لیست تحریمهای خود قرار نداده است. درهای سفارت آمریکا در سرزمینی که دغدغهی اصلی خود را دموکراسی و آزادی میداند هنوز باز هستند و فرانسویها با آغوش باز از همتایان آمریکایی خود استقبال میکنند.
در سالیان اخیر خبر چندین مورد از تجاوز کشیش کلیساهای مختلف در اروپا و آمریکا رسانهای شده است، اما هیچ کلیسایی در هیچ کجای جهان بسته نشد. ژان مارک ساوو رییس هیات تحقیق کنندهی سوء استفادهی جنسی اعضاء کلیسا، حدودا دو ماه پیش از شناسایی بین دو هزار و ۹۰۰ تا سه هزار و ۲۰۰ کشیش کلیسای کاتولیک متجاوز به کودک خبر داد.
البته هنوز این کلیساها در دستور کار تعطیلی قرار نگرفته اند. دولتمردان فرانسوی هم بررسی این نوع پروندهها را در اولویت خود قرار نمیدهند. معلوم نیست پروندهی این شیاطین جهنمی هنوز باز است یا مانند هزاران پروندهی دیگر مربوط به رسوایی اخلاقی در بایگانیهای بیدادگاههای اروپا غل و زنجیر شده اند؟ راستی آیا به خواستههای جلیقه زردها در فرانسه رسیدگی کافی و وافی به عمل آمد؟
یگانه رمز پیروزی مسلمانان و پیروان بر حق سایر ادیان و مذاهب آسمانی در جبهههای مختلف با کفار موحد نما قطع به یقین وحدت و همبستگی در سطح جهانی است. ایجاد همبستگی عمومی در گسترهی بین المللی بین پیروان ادیان و مذاهب اللهی قطعا باعث جلوگیری و اجتناب از بروز بی عدالتیها خواهد شد. مردم کشورهای دنیا باید بدانند حسابشان از دولتمردانی که دست نشاندهی پدرخواندههای خلوت نشین است، جداست و صاحبان اصلی هر کشور و سرزمینی، مردم آن کشور هستند.
مردمی که با هر رنگ و نژاد و دین و مذهبی، برادرانه و خواهرانه در کنار یکدیگر زندگی میکنند و باعث رشد و نمو و تعالی آن سرزمین میشوند، ولی دولتمردان و سیاست بازان عادت کردهاند تلاش و پشتکار آنها را به نفع خود تمام کنند.
وحدت عمومی بین موحدین عالم مطمئنا میتواند شاه کلید و رمز خنثی سازی توطئههای دشمنان ادیان اللهی باشد.
انتهای پیام/ 133