به گزارش خبرنگار بینالملل دفاعپرس، «حسین اکبری» معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در مراسمی که به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، اظهار داشت: بعد از اینکه بیداری اسلامی را رهبری مطرح کردند و شهید سلیمانی این حرکت را شروع کردند و آن را ادامه دادند، این حرکت امروز یک هویتی شده که بخشهای مختلف دنیا با آن همراه هستند.
وی افزود: در این راستا هم قرار است تا روز سهشنبه همایشی با عنوان بیداری اسلامی با حضور میهمانان خارجی که بسیاری از آنها هم با هزینه شخصی خود به ایران آمدند، برگزار شود.
اکبری ادامه داد: البته بسیاری از آنها امروز هم در همایشی که در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار میشود حضور خواهند داشت.
دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی خاطرنشان کرد: برای اینکه ابعاد مختلف یک پدیده را بتوان در حد خود به خوبی بررسی کرد باید به دو نکته اشاره کرد. نخست، ریشه و اساس آن پدیده و دوم، شناخت متغیرها در محیط پیرامونی است.
وی اضافه کرد: وقتی نگاه مختصری به محیط جهان اسلام میکنیم متاسفانه میبینیم که در یک مقطع زمانی یعنی در قرن شانزدهم پرتقالیها، قرن هفدهم اسپانیاییها، هجدهم انگلیسیها و بعد از آن هم آمریکاییها بسیاری از نقاط جهان اسلام را اشعال کردند. بویژه بعد از جنگ جهانی دوم که کشور فلسطین اشغال شد و اسرائیل غاصب بوجود آمد.
اکبری عنوان کرد: در واقع در این مقطع زمانی تمامی کشورهای اسلامی بین انگلیس و فرانسه تقسیم شدند و عملا دیگر کشور اسلامی مستقلی نداشتیم. آنها حتی در این میان نقشهها و مرزهایی ترسیم کردند که هر زمان اراده کردند با اختلافهایی که ایجاد کردند مسلمانان را به جان هم بیاندازند تا فرصتی برای سلطه هرچه بیشتر خود بر جهان اسلام داشته باشند.
دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: در اینجا باید به یک نکته دیگر اشاره کنم. وقتی به زمان قبل از پبروزی انقلاب اسلامی در ایران نگاه میکنیم با یک سابقه ۲۰۰ ساله روبرو میشویم که اصلا سالهای پرافتخاری نیست و اصلا نمیتوانیم به آن افتخار کنیم.
وی تصریح کرد: با نگاه به سابقه ۲۰۰ ساله قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و توجه به سابقه اشغال جهان اسلام توسط دنیای غرب میبینیم که آنها تمام تلاش خود را کردنو تا ذلت مسلمانان را به نمایش بگذارند و بیت المقدس را اشغال کردند. آنها نشان دادند که قدرت و توان مسلمانان همین است و قدرت و توان دفاع از ارزشهای خود را ندارند.
اکبری ادامه داد: صهیونیستها در مقطعی از تاریخ علوم دنیا را بردند و آن چیزهایی که به اعتراف خودشان برایشان بیفایده بود و برای آنها قابل استفاده نبود را به دنیا دادند.
دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی افزود: نکته دیگری که باید به آن اشاره کنم بحث ریشه و اصالت مکتب شهید سلیمانی است. وقتی اسطورههای دنیای غرب را بررسی میکنیم میبینیم که عموما دارای شخصیتهای خشن و تندی هستند که توانستند انسانهای زیادی را بکشند تا به عنوان اسطوره معرفی شوند؛ اما وقتی به شهید سلیمانی میپردازیم می بینیم که ایشان نسبت به آنها کاملا متفاوت بودند.
وی خاطرنشان کرد: زمانی که شهید سلیمانی را در کنار اسطورههای ۲۰۰ سال اخیر دنیای غرب قرار میدهیم متوجه میشویم که اسطورههای غرب بر اساس یک سری از ویژگیهای شخصیتی و کاریزما شناخته شدند و سردار شهید سلیمانی بر اساس یک ریشه و اساسی به مکتب و اسطوره تبدیل شده است.
اکبری در بخش دیگر سخنان خود افزود: حاج قاسم افتخارات فراوانی آفرید و توانست عزت اسلامی و آن چیزی را کا در سالیان گذشته از دست رفته بود و ما مسلمانان را به خاطر آن در دنیا تحقیر می کردند به جهان اسلام بازگرداند.
دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی ادامه داد: متاسفانه مسلمامان در سال های قبل در جنگ های بزرگی برابر اسرائیل شکست خورده بودند. این شکست های سنگیت موجب شده بود تا اسرائیلیها بیایند و یک سری مبانی اعتقادی را تولید کنند و بگویند ما انسان های برگزیده ای هستیم و سرزمین ما مقدس استو در مسیررظهور حرکت می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اما این مقاومت بود که توانست با اندک جوانان همچون حزب الله لبنان اسرائیل را در سال ۲۰۰۰ وادار کند تا به سرزمین خود بازگردند. در واقع از اینجا بود که زمینه احیای عزت اسلامی را بوجود آمد.
اکبری اضافه کرد: حزب الله با تکیه بر آموزههای قرآنی و وعدههای الهی بعد از ۷۰ سال آن اسرائیل شکستناپذیر که به قدرت بزرگ منطقهای تبدیل شده بود و در صدد اشغال جهان اسلام بود را وادار کرد تا شکست را بپذیرد.
معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی یادآور شد: اسرائیل غاصب نیز برای جبران شکست خود جنگ ۳۳ روزه را آغاز کرد که آنجا هم شکست خورد و همچنان هم در حال بررسی این شکست، هستند.
وی تصریح کرد: حاج قاسم با تمام افتخاراتی که در حوزه مقاومت آفرید خود را شاگرد مکتب امام خمینی (ره) میدانست و امام (ره) نیز با انقلاب شکوهمندی که به پیروزی رساند خود را شاگرد مکتب عاشورا و کربلا میدانست و امام حسین (ع) نیز با این همه عظمت خود را شاگرد مکتب اسلام ناب محمدی میدانست.
انتهای پیام/