مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان بنیاد شهید:

استارت‌آپ‌ها به دنبال تغییر نگاه جامعه ایثارگری به مشاغل دولتی هستند

«مهری» گفت: هدف از برگزاری استارت‌آپ‌ها ایجاد زمینه برای اشتغال‌زایی است تا نگاه فرزندان شاهد و ایثارگر از مشاغل دولتی به شغل‌های پایدار تغییر کند.
کد خبر: ۵۰۳۴۱۷
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۲ - 30January 2022

به گزارش دفاع‌پرس از مشهد، «عادل مهری» مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان بنیاد شهید و تشکل‌های شاهد و ایثارگر در دومین رویداد ملی استارت آپ سرآمدان شاهد و ایثارگر شمال‌ شرق کشور که امروز در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: هدف از برگزاری این استارت‌آپ‌ها ایجاد زمینه برای اشتغال‌زایی است تا نگاه فرزندان شاهد و ایثارگر از مشاغل دولتی به شغل‌های پایدار تغییر کند.

وی با بیان اینکه نظر ریاست عالی بنیاد به دنبال ایجاد اشتغال پایدار است، افزود: هدف بعدی از برگزاری این استارت‌آپ‌ها، این است که ایثارگران مولد شوند و بستر اشتغالزایی برای دیگران نیز فراهم شود.

مهری ادامه داد: در حال حاضر حدود ۹ هزار و ۲۸۹ نخبه در خانواده شهدا، جانبازان و آزادگان در سه سطح نخبه، سرآمد و پیشتاز در کشور شناسایی شده‌اند.

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان بنیاد شهید و تشکل‌های شاهد و ایثارگر از برگزاری جایزه بزرگ شهید پیشرفت شهید فخری‌زاده خبر داد و گفت: از ابتدای بهمن تبلیغات برای جایزه بزرگ شهید «فخری‌زاده» آغاز شده که خانواده شهدا و ایثارگران می‌توانند در سامانه گنج شاهد که متعلق به دانش‌پژوهان است، ثبت‌نام کنندگان که قطعا آمار نخبگان، سرآمدان و پیشتازان تغییر خواهد کرد.

این مسئول گفت: جایزه بزرگ علمی ایثارگران در ۱۴ شاخصی که ایثارگران در مرکز دانش‌پژوهان عضو هستند با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و در جلسه نهایی ۱۴ ایثارگر معرفی می‌شوند. 

مهری در بخش دیگری از سخنانش با مقایسه استارت‌آپ سال جاری و گذشته بیان داشت: سال گذشته، صرف حضور ایثارگر برای ما مهم بود و در چه حوزه‌ای طرح ارایه داده ملاک نبود، اما امسال محورهایی مشخص کردیم، که محورهای این استارت‌آپ شامل فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی و مستندسازی نرم‌افزارها، اپلیکیشن‌ها، بازی‌های رایانه‌ای، خدمات آموزشی، خدمات اداری در سازمان، سلامت، مراقبت‌های سالمندی و امور جانبازان، امداد و نجات، گردشگری و هتلداری، بانکی و بیمه‌ای، کشاورزی و دامداری، اشتغال و مسکن بوده است.

وی ادامه داد: در منطقه شرق کشور طرح‌های ارایه شده فاخر و از کیفیت بهتری برخوردار است که به دنبال عملیاتی کردن طرح‌ها هستیم.

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان بنیاد شهید و تشکل‌های شاهد و ایثارگر تصریح کرد: بیش از ۴۰۰ طرح استارت‌آپی و شرکت‌های دانش بنیان از جامعه ایثارگری در سطح کشور ارسال شد که در منطقه شمال شرق کشور ۷۵ طرح استارت‌آپی معرف و پس از بررسی به ۳۵ طرح و امروز هشت طرح به عنوان برترین‌ها معرفی شد. 

این مسئول ابراز داشت: در کل کشور چهار سطح فناورانه، سطح یک ایده، سطح ۲ تحقیق و توسعه (R&D)، سطح سه نمونه محصول (MVP) و سطح چهار توسعه بازار محصول است، که طرح‌های معرفی شده در منطقه شمال شرق (مشهد) و شمال (گیلان) کیفیت و رقابت بیشتر بوده است.

مهری گفت: آثار ارسال شده منطقه شمال شرق کشور در هشت گروه رقابت کردند و چهار گروه برتر این منطقه به مرحله نهایی رویداد‌های ملی سرآمدان شاهد و ایثارگر کشور که اسفندماه در تهران برگزار می‌شود راه پیدا خواهند کرد.

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان بنیاد شهید و تشکل‌های شاهد و ایثارگر افزود: در منطقه شمال شرق کشور، استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی و جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد شرکت داشتند و با یکدیگر رقابت کردند.

در پایان این مراسم از نفرات برتر شاهد و ایثارگر با اهدای لوح سپاس و مدال نشان دانش‌پژوهان، تقدیر شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها