نماینده مردم در مجلس:

غیرت دینی عنصر مؤثر در پیروزی و پایداری انقلاب بوده است

نظری گفت: غیرت دینی عنصر مؤثر در پیروزی و پایداری انقلاب بوده و در فجر ۴۳ انقلاب باید به این مفهوم بیشتر از قبل توجه کرد و این مطالبه مردم از مسئولان هم هست.
کد خبر: ۵۰۴۴۴۸
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۷ - 05February 2022

غیرت‌دینی عنصر موثر در پیروزی و پایداری انقلاب بوده است

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «علیرضا نظری» نمانیده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره با نام‌گذاری پنجمین‌ روز از دهه فجر سال جاری با عنوان «انقلاب اسلامی؛ قرآن و عترت، غیرت دینی» و با اشاره به نقش قرآن و عترت و غیرت دینی در پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: امام راحل  با تکیه بر باور‌های دینی مردم توانست حرکت انقلاب را شتاب دهد و آن را به ثمر برساند.

وی افزود: به رغم تاکیدات امام راحل و وجود قوانین متعدد در قانون اساسی برای رعایت و توجه به اصول و ارزش‌های دینی، برخی دولت‌ها در پاره‌ای از مقاطع تاریخ به این موارد توجه کافی نداشتند. متاسفانه مسئلان در این مقاطع تاریخی به رعایت ارزش‌های دینی و اسلامی تمایل نداشتند چرا که چنین ارزش‌ها و آرمان‌هایی را در اعماق باور‌های خود قبول نداشتند.

نظری با بیان اینکه شاکله و سنگ بنای انقلاب مبتنی بر اسلام و در جهت پیاده سازی ارزش‌های دینی و اخلاقی برآمده از دین بوده است، اظهار داشت: یعنی بنیان و عوامل تشدید کننده سرعت انقلاب در رسیدن به پیروزی در بهمن ۵۷ همان عنصر مذهبی و دینی بود که در عمق باور‌های دینی مردم ایران جای داشت، اما این باور‌ها در نگاه برخی مسئولان در چند دوره ریاست جمهوری دیده نشود و این موضوع منجر به کاهش شتاب توسعه انقلاب در برخی دوره‌های زمانی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شد.  

نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه چنین وضعیتی سبب شده که عمل به ارزش‌های دینی تنها به اظهارات برخی مسئولان برای تزیین کلام محدود شود و عملا برنامه‌ای با خروجی مشخص برای تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی طراحی و اجرا نشود.

نظری اضافه کرد: انقلاب اسلامی در ۴۳ سال گذشته، در ایجاد زیرساخت‌ها و تامین برخی ملزومات رفاه عمومی اقدامات وسیعی انجام داده است و در این حوزه حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد اما، باید بگوییم هیچ گاه جهت‌گیری‌های دینی و پیوست‌های آن در برنامه‌ها و اقامات انجام شده مورد توجه قرار نگرفته است چرا که مسئولان خود را تنها مسئول تامین رفاه عمومی جامعه می‌دانستند و اعتقادی به تامین نیاز‌های دینی و معرفتی مردم نداشتند.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این دسته از مسئولان رویکرد دینی در برنامه‌های خود نداشتند و عملاً عملکردشان ناشی از نگاه سکولارشان به مسائل بود.

وی افزود: مسئله‌ای که سبب شد آنان را از توجه به موضوعات دینی غافل کرده و صرفاً به تامین رفاهیات و خدمات زیرساختی مردم توجه کنند که این موضوع خطایی نابخشودنی است.

نظری با اشاره به اینکه این طیف مسئولان اعتقاد دارند دین مردم ارتباطی به آنان ندارد و باید صرفاً تامین کننده خدمات زیرساختی و رفاهی مردم در دولت باشند، گفت: در برخی دولت‌های بعد از انقلاب اسلامی شاهد بودیم مسئولان وقت، حوزه‌های علمیه، بیت رهبری مراکز فرهنگی و برخی دیگر از مجموعه‌های مرتبط با مسائل دینی را مسئول امور دینی و رسیدگی به این موارد عنوان می‌کردند و عملا دولت را در این حوزه بدون نقش می‌دانستند.

وی اضافه کرد: این افراد مدعی بودند دولت مسئول به بهشت فرستادن افراد نیست و نباید در مسائل دینی و اعتقادی مردم دخالت کنند. نگاهی که از اساس دارای اشکال بود، اما متاسفانه در ۲ مقطع تاریخی بعد از انقلاب با نهادینه شدن این تفکر در دولت‌های وقت در برهه‌ای از زمان شاهد نهادینه شدن این موضوع در کشور بودیم که خسارت‌های زیادی به فرهنگ و ارزش‌های دینی در کشور وارد کرد.

 عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مسئولان هیچ دولتی در جمهوری اسلامی لائیک نبودند اما، دارای نگاهی سکولار بودند و صرفاً مسئولیت خود را در ایجاد و ارایه خدمات به مردم تعریف کرده بودند که این اقدام به تغییر سبک زندگی مردم در این سال‌ها منجر شده است.

وی ادامه داد: دین گریزی جوانان محصول اقداماتی است که این افراد در دوران مدیریت خود در کشور مسبب آن بودند. انتظار می‌رود در دهه پنجم عمر انقلاب اسلامی و با تغییراتی که در حوزه دولت، مجلس و قوه قضاییه ایجاد شده بتوانیم در مسیری که انقلاب اسلامی بر پایه آن شکل گرفت حرکت کنیم و در فجر چهل و سوم بتوانیم به اصول و آرمان‌های انقلاب بازگردیم و این اصول را احیا کنیم.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری در جمع مردم قم و لزوم توجه به غیرت دینی در جامعه، اظهار داشت: با توجه به اینکه عنصر موثر در پیروزی انقلاب و همچنین پایداری انقلاب در ۴ دهه گذشته، غیرت دینی بوده است در فجر ۴۳ انقلاب اسلامی باید به این مفهوم بیشتر از قبل توجه کرد چرا که با وجود گذشت بیش از ۴ دهه از انقلاب اسلامی مردم نشان داده اند همچنان به دنبال آرمان‌های انقلاب هستند و اجرای آن را از مسئولان مطالبه می‌کنند.

منبع: فارس

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها