نماینده ولی فقیه در کردستان:

ارتقاء سطح علمی روحانیون از برنامه‌های اولویت‌دار کردستان است

حجت‌الاسلام «پورذهبی» گفت: ارتقاء سطح علمی روحانیون و تقویت منهج درسی جزو هدف و برنامه‌های اولویت‌دار در استان کردستان است.
کد خبر: ۵۰۹۰۵۱
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۴ - 28February 2022

ارتقاء سطح علمی روحانیون از برنامه‌های اولویت‌دار کردستان استبه گزارش دفاع‌پرس از سنندج، حجت‌الاسلام «عبدالرضا پورذهبی» نماینده ولی‌‌فقیه در استان کردستان ‌امروز در نشست با مدرسان مدارس علوم دینی استان کردستان که در مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در سنندج برگزار شد اظهار داشت: مشکلات و دغدغه‌های مطرح‌شده علما از جمله بهبود وضعیت معیشتی و ارتقای آموزش در این نشست را یادداشت کرده و آنها را پیگیری خواهیم کرد، سالیان سال است که با طلاب ارتباط نزدیک داشته و دغدغه‌های آنان را می‌دانم.

وی افزود: ارتقاء سطح علمی روحانیون و تقویت منهج درسی جزو هدف و برنامه‌های اولویت‌دار در استان کردستان است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان تقویت کادر مراکز شهرستان‌ها را ضروری دانست و عنوان کرد: حفظ احترام و جایگاه روحانیون، ماموستاها و طلبه‌های خواهر و برادر مهم و باید همواره اولویت مرکز بزرگ اسلامی باشد چرا که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر تکریم علمای دینی تأکید فرموده و همه موظف به رعایت و اجرای آن هستیم.

حجت‌الاسلام پورذهبی با بیان اینکه انجام همه کارهای عمرانی به‌جز احداث مدارس اهل‌سنت در سطح استان را تعطیل کرده و خدمت‌رسانی و تکریم عالمان دینی اولویت ما است، گفت: گرچه دنبال ساخت پروژه نیستیم اما باید پروژه‌های نیمه‌تمام مدارس علوم دینی به منظور تقویت این حوزه در شهرستان‌های استان به اتمام برسد.

وی با بیان اینکه دغدغه بومی‌سازی و به‌کارگیری طلاب را بررسی و پیگیری خواهیم کرد، یادآور شد: بنده از وضعیت معیشتی روحانیون مطلع بوده اما نمی‌توان که درآمد آنان را با معلمان و کارمندان مقایسه کرد، گاهی اوقات برخی‌ها اظهارات تفرقه‌افکنانه مطرح کرده که از اهداف و پشت پرده آنان کاملاً مطلع هستیم.

نماینده ولی‌‌فقیه در استان کردستان با تأکید بر اینکه بهبود وضعیت معیشتی علمای اهل‌سنت بایستی از طریق اوقاف تقویت و در این خصوص پیگیری‌های لازم از مسئولان کشوری انجام شده است، عنوان کرد: گرچه شرمنده ماموستایان هستیم اما انتظار می‌رود همواره ساده‌زیستی و جلوگیری از اشرافی‌گری را اولویت خود قرار بدهند و بدانند که پیگیر رفع دغدغه‌های این عزیزان هستیم.

وی با ذکر اینکه هدف مجموعه مرکز بزرگ و ماموستایان مشترک و آن هم «ترقی علم‌ و ترویج گسترش دین اسلام» است، یادآور شد: از همه علما انتظار می‌رود نقاط ضعف را منعکس کنند تا با برنامه‌ریزی وضعیت علمی را بیش از پیش ارتقا بدهیم.

حجت‌الاسلام پورذهبی همچنین بر لزوم جهاد تبیین و روشنگری دستاوردهای انقلاب توسط علما برای جامعه تأکید کرد و افزود: امیدواریم که جهاد تبیین به واقعی اجرا و از بیان و تکرار جملات و کلمات کلیشه‌ای خودداری شود.

علما برای «ترویج دین و جلوگیری از اختلاف» دست به دست هم بدهند

ملا «محمود مدرس» امام جمعه نگل نیز در این نشست با تبریک عید مبعث حضرت رسول اکرم(ص) و تأکید بر ضرورت حفظ و احترام بزرگان اظهار داشت: دین اسلام، علم و فرهنگ‌ اسلامی به آسانی به دست ما نرسیده بلکه مجتهدین و علما تلاش‌های زیادی در این راستا کشیده‌اند.

وی بر ضرورت الگوگیری از سیره و روش پیامبر گرامی اسلام(ص) تأکید کرد و گفت: هر جا روحانیون منش، رسالت و هویت خود را از دست ندهند، پیروزی و پیشرفت به دنبال خواهد داشت، لذا از علمای گرانقدر انتظار می‌رود که ضمن حفظ حرمت و جایگاه انسان‌ها، هر کس به سهم خود مسائل فقهی و خدمات انجام شده را برای جامعه بازگو کند.

ماموستا مدرسی بر دوری از غرور و تکبر تأکید کرد و خطاب به مسئولان مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور افزود: بسیاری از طلاب هنوز وضعیت سربازی‌شان مشخص نیست که انتظار می‌رود حل این مشکل و ارتقای آموزش سرلوحه کار قرار گیرد.

وی با یادآوری اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی فرهنگ اسلامی رواج یافته و همه خدمات و امکانات برقرار است، عنوان کرد: قدردان امنیت کنونی و زحمات گذشتگان باشیم؛ همه علما برای ترویج و گسترش دین و جلوگیری از اختلاف و تفرقه دست به دست هم داده و در مسیر مشترک گام برداریم.

این عالم برجسته اهل‌سنت با بیان اینکه شیعه و سنی برادر یکدیگرند و باید اخوت و وحدت کنونی را همواره حفظ کنیم، یادآور شد: امیدواریم با فرارسیدن فصل بهار همه ناراحتی‌ها و مشکلات مردم برطرف شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها