به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، کامیار ثقفی، دستیار ویژه و قائم مقام در امور جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد تعامل و برنامههای راهبردی بین دستگاههای مختلف کشور اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود سه موضوع تعارف، تعامل و همافزایی بین نهادهای مختلف را مطرح فرمودند لذا لازم است که این موضوعات در تشکلهای مردمی در تعامل با جامعه هدف رخ دهد تا پیشرفت مطلوب صورت بگیرد.
وی تغییر و تحول را از عوامل مهم برای رسیدن به پیشرفت دانست و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب موضوع تحول را مطرح کردند و از پیشرفتهایی که از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون حاصل شده است به عنوان «عظمت» یاد کردند به همین دلیل باید با حرکت جهادی برای جبران عقب ماندگیهایی که در کشور وجود دارد، تلاش کرد.
دستیار ویژه و قائم مقام در امور جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نقش و اهمیت مشارکت مردم برای پیشرفت امور کشور و حاکمیت، افزود: مردم با مشارکت و مطالبهگری نقش مهمی در اداره کشور دارند و با وحدت و همدلی برای برونرفت مشکلات کشور میتوانند به حاکمیت کمک کنند برای همین مهم است که بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی باید کارها و امور کشور به مردم واگذار شود.
ثقفی به نقش جوانان برای اداره موفق کشور اشاره کرد و گفت: نیروهای جوان نخبه و انقلابی کشور به دلیل قدرت جسمی، ریسکپذیری و افق دید وسیع که به موضوعات دارند نقش تأثیرگذار و مهمی دارند و باید از این ظرفیت بهرهمند شد.
عادل مهری ورنیاب، مدیرکل دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر نیز در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از دبیران تشکلهای شاهد و ایثارگر خطاب به آنها، گفت: شما ظرفیتهای مهمی در اختیار دارید و وقتی مشکلی برای ایثارگران به وجود میآید میتوانید با احساس وظیفه و موقعیتشناسی به صورت آتش به اختیار به جامعه ایثارگری ادای دین کنید.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر با اشاره به برگزاری انتخابات اعضا و دبیران کمیسیونها در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱، گفت: نزدیک به سه سال از برگزاری انتخابات دوره قبل گذشته است و انتظار داریم که در این انتخابات همراهی کنید، زیرا موضوع مهمی است و نقش مهمی در حمایت از تشکلهای شاهد و ایثارگر به همراه دارد.
مهری ورنیاب، با اشاره به نقش و حضور پررنگ تشکلهای شاهد و ایثارگر در نشستها و کنفرانسهای بینالمللی و دفاع از حقوق جامعه ایثارگری گفت: تشکلهای شاهد و ایثارگر در فضای مجازی و رسانهها تواناییهای فراوانی دارند و این توانایی میتواند برای جامعه ایثارگری نتایج خوبی را به همراه داشته باشد.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر با اشاره به رویکرد دکتر قاضیزاده هاشمی، به تشکلهای شاهد و ایثارگر، گفت: رویکرد رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به تشکلها حمایت از جامعه ایثارگری است و یکی از مهمترین اقداماتی که میتوان برای رسیدن به این اهداف دنبال کرد مسیر کمیسیونهای تشکلها و انتخاب فرد شایسته برای اداره این کمیسیونها است.
اصحاب کریمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز در این مراسم خطاب به دبیران تشکلهای شاهد و ایثارگر، گفت: شما عزیزان پشتیبان نظام و ولایت فقیه هستید و به مقام و جایگاهی رسیدهاید که الگوساز نظام جامعه اسلامی هستید. هرچند به دلیل کم کاریها بسیاری افراد هنور نتوانستهاند ایثار و اخلاص شما را درک کنند، اما رویکرد خوبی در بین نسل چهارم اتفاق افتاده است که حاکی از این است که رویشهای جدیدی در راه است.
وی با اشاره به نقش تشکلهای شاهد و ایثارگر و اهمیت آن، گفت: تشکلهای شاهد و ایثارگر تشکلهای مردمی و خودجوش هستند و میتوانند نقش مهمی در کمک به جامعه هدف داشته باشند و در تحقق و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت تأثیرگذار باشند برای همین قصد داریم که در برنامههای بنیاد تهران بزرگ تشکلهای شاهد و ایثارگر را به عنوان الگو قرار دهیم و برنامهها و نشستهایی را با کمک این تشکلها برگزار کنیم.
دبیران تشکلهای شاهد و ایثارگر در این نشست به بیان مشکلات خود پرداختند و در پایان این مراسم از دبیران تشکلهای شاهد و ایثارگر با حضور محمدعلی فقیه، سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و کامیار ثقفی، دستیار ویژه و قائم مقام در امور جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/ 112