ما مقاوم هستیم/ مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه کربلا خبر داد؛

اعزام ۳۵۰ طلایه‌دار «جهاد تبیین» از استان مازندران به راهیان نور

اعزام ۳۵۰ طلایه‌دار «جهاد تبیین» از استان مازندران به راهیان نور حجت‌الاسلام «نبوی» از اعزام ۳۵۰ طلبه خواهر و برادر به عنوان طلایه‌داران جهاد تبیین از استان مازندران به راهیان نور خبر داد.
کد خبر: ۵۱۳۱۲۳
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۶ - 25March 2022

اعزام ۳۵۰ طلایه‌دار «جهاد تبیین» از استان مازندران به راهیان نوربه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، حجت الاسلام «سید میثم نبوی» مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه کربلا امروز در جمع خبرنگاران با تبریک سال نو اظهار داشت: در اهمیت جهاد تبیین رهبر معظم انقلاب در جمع مسئولان سیره شهدا، در سال ۹۸ فرمودند، این کار بزرگ راهیان نور را باید تبیین کرد و اینکه بدون تبیین و تبلیغ قطعا هیچ اندیشه متقنی توفیق اعتقاد عمومی را پیدا نخواهد کرد و شهدا عملا کار بزرگی را انجام دادند.

وی افزود: در راستای لبیک به فرمان جهاد تبیین رهبر معظم انقلاب طلایه داران جهاد تبیین طلاب و روحانیون اقدامات شایسته‌ای در این خصوص انجام دادند چرا که اعتقاد ما این است که راهیان نور نمونه بارز جهاد تبیین است.

حجت الاسلام نبوی ادامه داد: از جمله کار‌هایی که در سازمان بسیج طلاب انجام شد اعزام روحانیون به همراه کاروان‌های راهیان نور به عنوان روحانی کاروان بود که تعداد ۱۰۰ نفر روحانی از مبلغان و مبلغات به عنوان سفیر بصیر جهت انتقال معارف دین و سیره شهدا، به زائرین با تبیپلیغ چهره به چهره و مشاوره مذهبی و بصیرتی و سبک زندگی شهدا، با هدیه دادن و برگزاری مسابقه در اتوبوس‌ها توانستند این امر مهم را انجام دهند.

این مسئول اضافه کرد: اعزام ۳۵۰ نفر طلاب خواهر و برادر به عنوان طلایه داران جهاد تبیین از استان به راهیان نور و مزار حاج قاسم در کرمان با همکاری مدیران حوزه‌های علمیه و همچنین با پشتیبانی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا حجت الاسلام رعایتی از جمله اقدامات بود.

وی افزود: مبلغین جهادی با استقرار در اردوگاه‌های مازندران (شهید جعفرزاده در اندیمشک، شهید بلباسی در خرمشهر و یادمان هفت تپه) و برپایی نماز جماعت، بیان احکام و مناجات خوانی و پاسخگویی شبهات نقش آفرینی کردند.

حجت الاسلام نبوی گفت: در کنار برنامه‌های دیگری هم به نیابت از شهدای عزیز به ویژه شهدای روحانی، که مازندران دارای ۴۰۰ شهید طلبه و روحانی است، اقدامات خوبی در قالب گرو‌های جهادی شکل گرفت.

وی از توزیع ۳۵۰ بسته معیشتی در ایام عید در مناطق کم برخوردار خبر داد و با بیان اینکه همچنین گروه‌های جهادی طلاب در ساخت خانه‌های محروم نقش آفرینی کردند، خاطرنشان کرد: موکبی به نام «فقط به عشق مهدی (عج)» از جانب سربازان امام زمان (ع) در شهرستان‌هایی که حوزه علمیه و مدارس علمیه داشتند، هم برپا شده بود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین