به گزارش خبرنگار دفاعپرس از همدان، «حجتالاسلام حبیبالله شعبانی» نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان در دیدار با رییس سازمان جهادکشاورزی استان همدان و جمعی از معاونین، مدیران و روسای ادارات تابعه، ضمن قدردانی از زحمات و تلاشهای مجموعه جهادکشاورزی استان در آرامش بازار شب عید، اظهار داشت: اگر دولت بتواند قیمت چند قلم از کالاهای اساسی روزمره بازار را کنترل و مدیریت کند، مردم دیگر با قیمتهای جدید هر روزه در بازار مواجه نخواهند بود و این امر از نقش موثری در تاثیر روانی جامعه برخوردار است.
وی با بیان اینکه فراوانی و عرضه کالاهای اساسی در ایامعید و ماه رمضان به خوبی مدیریت شده است، تصریح کرد: دولت در عرصههای مختلف با تمام توان در حال تلاش است اما مردم میزان موفقیت یک دولت را اگر بخواهند نمره دهند به وضعیت بازار مینگرند.
حجتالاسلام شعبانی با اشاره به اینکه خوشبختانه وضعیت فروش نفت، منابع ارزی و مراودات دولت با منطقه بهتر شده است، گفت: انتظار بر آن است که با کنترل نوسانات قیمت این خواسته به حق مردم مرتفع و با توجه به منابع دولت تدبیر شود البته این را میدانیم که مشکلات اقتصادی فراوان و ریشهدار بوده و حل مشکلات زمانبر است و مردم این را خوب میدانند.
وی بیان داشت: در بحث شعار سال متاسفانه در استان همدان از ۲۵۰ شرکت فناور تنها ۵۰ شرکت دانش بنیان وجود دارد که از ۵۰ شرکت ۱۵ شرکت مربوط به بخش کشاورزی است.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با تاکید به توسعه شرکتهای دانش بنیان استان همدان بویژه در بخش کشاورزی تصریح کرد: صنعت اول استان همدان کشاورزی است و ۳۰ درصد اقتصاد استان بر پایه کشاورزی قرار دارد که با چنین آماری نیاز بر آن است که مسئله دانش بنیان در بخش کشاورزی بر اساس مطالبه رهبر معظم انقلاب پیگیری شود و تا پایان سال تعداد شرکتهای دانش بنیان بخش کشاورزی ارتقا و افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه خامفروشی به عنوان یکی از معضلات گریبانگیر استان همدان است، افزود: امروز در دنیا ارزش افزوده و تولید ثروت از طریق نفت و منابع اولیه نیست بلکه ثروت در آن جایی است که زعفران ما را میبرند و به چند برابر قیمت دوباره به خود ما میفروشند.
حجتالاسلام شعبانی سیب زمینی، سیر و گشنیز نهاوند را از جمله محصولات تولیدی مطرح استان همدان دانست و خاطرنشان کرد: باید در بحث صنایع تبدیلی فکری برای تولید استان شود چرا که شرایط خاصی در تولید این محصولات کشاورزی در سطح کشور داریم و میتوان توجه ویژهای به آن داشته و با توسعه صنایع تبدیلی از این محصولات تولید ثروت کنیم.
وی بیان داشت: بسیاری از منابع ارزی ما برای وارد کردن نهادههای دامی میرود، در بحث واردات نهادههای دامی رانت خواری وجود دارد، سوال من این است آیا نمیتوان به جای تولید محصولات پرآب بر در استان همدان نهاده دامی را با شکلی مدیریت و تولید کرد؟
نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به وارداتی بودن بخشی از بذر کشاورزی کشور یاد آور شد: آیا نمیتوان با استفاده از شرکتهای دانشبنیان و مراکز مطالعاتی و جوانان تحصیلکرده کشاورزی نخبه به سمت تولید بذر کشاورزی پیش برویم؟ که پاسخ آن قطعا مثبت بوده و شدنی و امکانپذیر است.
وی در ادامه در رابطه با آزادسازی حریم رودخانههایی که از الوند میآیند، یاد آور شد: در بحث گردشگری استان مسافران و گردشگران در کنار خیابانها اتراق میکنند به عنوان یک مطالبه سوال این است که آیا حریم رودخانهها در استان همدان رعایت شده است، اگر رعایت نشده و تصرف عدوانی صورت گرفته باید این حریمها آزادسازی شود و در این رابطه دادستان همدان نیز ورود داشته باشد.
حجتالاسلام شعبانی با اشاره به تخریب خانه باغها نیز افزود: در این رابطه از ابتدا باید به عموم مردم اطلاع رسانی درست و شفافسازی روشن تری انجام شود که اگر اقدام به ساخت خانه باغ کنند تخریب خواهد شد تا به این وسیله مانع تخریب و آسیبهای اجتماعی ناشی از آن و نیز تضرر کشاورز شد.
در ادامه «غلامحسین تقوی» رییس سازمان جهادکشاورزی استان به بیان گزارشی از مجموعه اقدامات سازمان جهادکشاورزی استان در جهت مدیریت تامین و توزیع اقلام اساسی و کالاهای اساسی مورد نیاز شب عید و ایام ماه مبارک رمضان پرداخت.
وی گفت: با تلاشهای شبانه روزی همکاران و مجموعه مدیریتی استان بحمدالله کمبودی در هیچکدام از اقلام اساسی مورد نیاز مردم استان مشاهده نشد و تا پایان ایام ماه مبارک رمضان کلیه اقلام کالاهای اساسی به میزان مورد نیاز تامین و تدارک دیده شده و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
انتهای پیام/