«حجتالاسلام حبیبرضا ارزانی» رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور در حاشیه بازدید از نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، با بیان اینکه بازی در قرآن بهعنوان مقطعی از زندگی بشر مورد اشاره قرار گرفته است و لذا بد نیست، اظهار داشت: نباید به بازی به چشم بد نگاه کرد درحالی که متاسفانه برخی این موضوع را بد تفسیر میکنند.
وی با تاکید براینکه خداوند مراحل تکامل بشر را دارای طبقهبندی میداند، افزود: مقولهی اول تکامل بشر لعب یعنی همان بازی است؛ سپس مرحلهی بعدی لهو است. ساخت بازیهای رایانهای در جایگاههای لهو و لعب که بخشی از زندگی بشر است را با این فعالیتها هدفمند و دارای جهت دینی میکنیم.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور نوع پردازش به بازیهای دینی را مهم دانست و ادامه داد: بازیهای تولید شده در مجموعه منادیان بصیرت با زبان روز تولید شده است؛ این در شرایطی است که مخاطبان نوجوان کمترین علاقه را به شنیدن یک سخنرانی دارد اما همان مخاطب بیش از سه ساعت وقت خود را صرف بازی میکند که نشان میدهد در تولید این بازیهای دینی فعالیت مهم است.
ارزانی مردمپسند بودن بازیهای دینی و قرآنی را مقولهی مهم این عرصه دانست و تاکید کرد: بازیهای رایانهای قرآنی و دینی باید مورد پسند مردم باشند بهگونهای که مخاطب ترغیب شود برای آن هزینه کند و این مقوله بتواند ارتباط با اقتصاد داشته باشد و بازگشت سرمایه داشته باشد که در مجموعه منادیان بصیرت این رویکرد وجود داشت.
وی گفت: وظیفه حاکمیت دربارهی مجموعههایی که به تولید بازیهای فاخر رایانهای پرداختهاند، معرفی آنها به جامعهی هدف است. یعنی اگر بچههای مسجد از ما پرسیدند منبع بازی چه مرکزی است ما با خیالت راحت بتوانیم لیستی از بازیها را با طبقهبندی سنی و اهدافی که از بازی حاصل میشود را ارائه کنیم؛ لذا بسته آموزشی باید مورد هدف باشد و بازی را بهعنوان درمان معرفی کنیم.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور درخصوص اضافه شدن بازیهای رایانهای به نمایشگاه قران گفت: اضافه شدن بخش بازیهای رایانهای به نمایشگاه قران یک اتفاق خوب و ضروری بود، چراکه قرآن کتاب زندگی است لذا آشنا شدن مخاطب با قیام مختار نیز قرآنی تلقی میشود. این مجموعه با فعالیتهای خود قرآن را از قالب یک کتاب برای خواندن خارج کرده و یادآوری میکند که قران کتابی برای سبک زندگی است و همهی مسائل زندگی بشر در آن وجود دارد.
انتهای پیام/ 121