به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، «سید محمود حسینی اصل» مدیر امور ایثارگران قوه قضائیه در خصوص جمعیت ایثارگران قوه قضائیه اظهار داشت: حدود ۲۲ هزار نفر از کارکنان قوه قضائیه از خانواده معزز ایثارگران هستند و با جمعیت کل ایثارگران قوه قضائیه شامل شاغلان و بازنشستهها شامل حدود ۲۰ درصد از جمعیت خانواده قوه قضائیه میشوند. از این جمعیت هشت هزار نفر مستقیماً ایثارگر و بقیه وابستگان مثل فرزند، برادر، خواهر و... هستند.
وی با اشاره به تبدیل وضعیت شغلی ایثارگران قوه قضائیه گفت: حدود دو هزار نفر شامل این موضوع میشوند که تا پایان سال گذشته حدود ۶۰ درصد این عزیزان به صورت قطعی تبدیل وضعیت شدند. بقیه این عزیزان دچار مشکلاتی در سرعت مراحل گزینش هستند و متأسفانه این بخش از امور با کندی پیش میرود اما به طور قطع کار تبدیل وضعیت این گروه نیز در دست اجرا است و کارگزینی آمادگی دارد تا به محض تأیید گزینش احکام را صادر کند.
مدیر امور ایثارگران قوه قضائیه با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی قوه قضائیه اظهار داشت: این آزمون برای استخدام ۹ هزار و ۵۰۰ نفر در اسفند ۱۴۰۰ برگزار شد که در این آزمون نیز ۲۵ درصد ظرفیت استخدامی به ایثارگران تخصیص یافت.
حسینی اصل افزود: مطابق ماده ۵۸ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران قوه قضائیه نسبت به ارائه خدمات حمایت قضائی از ایثارگران در مراجع قضایی اقدام میکند. بر اساس تبصره این بند از قانون، بنیاد شهید و امور ایثارگران باید نسبت به تأمین هزینه این مسئله اقدام کند و در حال حاضر اداره کل امور ایثارگران قوه قضائیه با همکاری وزارت دادگستری در حال تنظیم پیشنویس آئیننامه اجرایی این قانون است و لازم است بنیاد شهید و امور ایثارگران بهویژه حوزه حقوقی در این زمینه همراه ما باشند تا اجرای این قانون هر چه سریعتر عملیاتی شود.
وی در خصوص کمیسیون ماده ۱۶ رسیدگی به شکایات جانبازان نیز گفت: بر اساس دستور حجتالاسلام و المسلمین «غلامحسین اژهای» در زمانی که معاون اول وقت قوه قضائیه بودند، چون رأی این کمیسیون قطعی و لازمالاجرا است، باید تمام دادگستریهای سراسر کشور شعب ویژه اجرای این احکام را داشته باشند و این کار در دادگستریهای سراسر کشور اجرایی شده است.
انتهای پیام/ 118