مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین:

باید در مسیر جهاد تبیین گام برداریم

حجت‌الاسلام مجیدی گفت: امروز باید در مسیر جهاد تبیین گام برداریم و با همه توان از تحریف حقایق جلوگیری کنیم.
کد خبر: ۵۲۸۲۱۵
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۶ - 11June 2022

بايد در ميدان تبیين و تحريف با تمام قوا گام برداريمبه گزارش دفاع‌پرس از قزوین، جشن میلاد امام رضا (ع) با حضور سردار  «رستمعلی رفیعی آتانی» فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین، حجت الاسلام «معبودی» مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین، حجت الاسلام «سید مصطفی مجیدی» مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین و پاسداران سپاه استان امروز در حسینیه سپاه استان  برگزار شد.

حجت الاسلام مجیدی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین، در این مراسم اظهار داشت: امروز باید در مسیر جهاد تبیین گام برداریم و با همه توان از تحریف حقایق دفاع مقدس و انقلاب اسلامی جلوگیری کنیم. اهانت کنندگان به ساخت امام رضا (ع) باید بدانند که نورانیت ائمه و حقانیت خداوند، هرگز خاموش نمی شود و امروز ما بايد در كنار يكديگر و باهم در ميدان تبيين به عنوان يک فریضه قطعی و عينی ورورد كنيم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین اضافه کرد: امروز بعد از گذشت چهار دهه از انقلاب اسلامی، دشمن به اين اصل معتقد است كه انقلاب اسلامي به پيش نخواهد رفت مگر با سازش و تسليم و این در حالی است که سعی می کند تا اين همه مصداق مقاومت و پيروزي را تحریف کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار