به گزارش دفاعپرس از خرم آباد، «فرهاد زیویار» استاندار لرستان و حجت الاسلام «هبتالله هاشمی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثار گران لرستان، به مناسیت گرامیداشت سالروز عملیات مرصاد با خانواده شهید «داریوش مرادی» از شهدای لرستانی عملیات مرصاد دیدار و گفتوگو کردند.
سردار داریوش مرادی در تیر سال 1344 در خانوادهایی مذهبی در منطقه علوی خرم آباد متولد شد.
خانواده شهید در زمان تولد وی از وضعیت مناسبی برخوردار بودند و در عین حال بسیار ساده و معمولی زندگی میکردند، همیشه با سادگی و صمیمیت و با آغوش باز پذیرای مردم محروم و مستضعف بودند. مخصوصاً پدر شهید بزرگوار که فردی بسیار متدین و مذهبی, سختکوش و زحمتکش بود بیشتر وقت خود را صرف رفع مشکلات مردم در منطقه میکرد.
داریوش مرادی به معنی واقعی مرد تقوا و پرهیزکاری بود, مرد اخلاص و پاک نیتی بود, با عمق جان و وجودش به ادای نماز و واجبات مقید بود و با عمل خویش که نه با گفتار خویش همیشه بر آن تاکید میکرد و از خصوصیات ویژه او اصرار و استمرار در اقامه نماز شب بود .دوستان و همرزمان شهید همگی داریوش مرادی را به عنوان یک مسلمان متعهد راستین به دین اسلام و مذهب شیعه میشناسند.
در 31 شهریور 1359 رژیم صدام که سودای جداسازی خوزستان از ایران و فتح یک هفتهایی تهران را در سر میپروراند با تجاوز به خاک ایران و کشتار مردم بی دفاع حمله وحشیانه خود را آغاز و با حمایت کامل سیاسی نظامی اقتصادی ابرقدرتها و استکبار جهانی جنگی نابرابر را به ایران اسلامی تحمیل کرد و این در حالی بود که ایران در شرایط جدید بعد از انقلاب بود منافقین و دیگر جناهای داخلی وابسته به استکبار با ایجاد درگیری نظامی و ترور قصد تضعیف انقلاب و نظام نوپای اسلامی را داشتند و نیروهای نظامی ایران نیز بخاطر تبعات قهری بعد از انقلاب هنوز به طور کامل بازسازی نشده بودند.
داریوش مرادی که چند وقتی بود ماموریت کوتاه مدت خود را در قرارگاه ثارالله به پایان رسانیده- و به لشکر 57 حضرت ابوالفضل(ع) بازگشته بود... پس از مدتی که در لشگر حضور داشت این بار از طرف مسولین قرارگاه حمزه سید الشهدا(ع) دعوت شد و مدتی به عنوان جانشین و مسئول اطلاعات عملیات در این قرارگاه مشغول به خدمت شد و در طول مدت یک سالی که در این قرارگاه حضور داشت خدمات بسیاری نیز انجام داد.
کمتر از یکسال از بازگشت دوباره داریوش به لشکر نگذشته بود که در اواخر سال 1365 به پیشنهاد سردار شمخانی و درخواست سردار خادم الحسینی (فرمانده قرارگاه حنین و جانشین اسبق نیروی زمینی سپاه) از لشکر 57 به قرارگاه حُنین در جنوب و جنوب غرب ماٌمور و به عنوان فرمانده اطلاعات عملیات این قرارگاه معرفی شده تا تحرکات ارتش عراق از سمت شهر علیغربی و ارتفاعات قلعه آویزان (قلاویزان) را که در آن روزها زیاد شده بود زیر نظر بگیرد.
به این ترتیب سردار خستگی ناپذیر جبهه های غرب و جنوب شهید داریوش مرادی پس از 8 سال حضور مداوم و تاثیرگذار در دفاع مقدس در پایان جنگ و در واقع پس امضای قطعنامه آتش بس توسط امام خمینی (ره) در تاریخ 5 مرداد 1367 به دست منافقین وطن فروش به شهادت رسید و به خیل عظیم دوستان شهیدش پیوست.
انتهای پیام/