به گزارش دفاعپرس، از کرمانشاه، «علی مهرتاش» معاون اداری و مالی استانداری کرمانشاه امروز در نشست برنامهریزی گرامیداشت چهل و دومین سالگرد دفاع مقدس و برنامه ریزی تجلیل پیشکسوتان دفاع مقدس در استان کرمانشاه، اقتدار امروز نظام را مرهون رشادت و ایثارگری شهدا و رزمندگان دوران دفاع مقدس دانست و اظهار داشت: اگر مقاومتهای هشت ساله رزمندگان در طول سالهای دفاع مقدس نبود، اقتدار کنونی کشور را نداشتیم.
وی با تاکید بر اینکه باید رشادت رزمندگان دوران دفاع مقدس را به نسل جدید و آیندگان انتقال دهیم، گفت: اگرچه کارهای زیادی در این حوزه انجام شده، اما واقعیت این است که تاکنون نتوانستهایم به خوبی این حماسهها را به نسل جدید منتقل کنیم.
مهرتاش از رزمندگان دوران دفاع مقدس و خانوادههای شهدا به عنوان گنجینههای ارزشمندی یاد کرد که می توانند به خوبی واقعیت های دوران دفاع مقدس را به نسل جوان منتقل کنند و تاکید کرد: واقعیت این است که با بالا رفتن سن و گاها فوت این عزیزان خاطرات شفاهی آنها غبار فراموشی خواهد گرفت، لذا باید هرطور شده نگذاریم این واقعیتها ازدست برود.
این مسئول با بیان اینکه باید ادارات و دستگاههای دولتی برای روشنگری در مورد واقعیتهای دوران دفاع مقدس برنامهریزی داشته باشند، گفت: مسئولان فرهنگی باید با کارهای خلاقانه واقعیتهای دوران دفاع مقدس را به نسل جوان انتقال دهند.
معاون اداری و مالی استانداری کرمانشاه از هفته دفاع مقدس به عنوان فرصت خوبی برای پیدا کردن راهکارهایی برای بیان واقعیتهای دوران دفاع مقدس یاد کرد و افزود: باید با انجام کارهای نو و خلاقانه در جهت معرفی رخدادهای دوران دفاع مقدس تلاش کنیم.
مهرتاش با بیان اینکه از چند ماه پیش برای بازگشایی مرز خسروی برنامهریزی شد، افزود: امسال پس از سالها مرز خسروی باز شد و با راهبریهای ستادی و میدانی استاندار جهادی کرمانشاه مشکلات موجود بر سر راه تردد زوار رفع شده و تلاش میشود از بازگشایی این مرز به عنوان یک فرصت برای توسعه استان استفاده کنیم.
وی افزود: با وجودی که در مرز خسروی هیچ مشکلی برای انتقال زوار نداریم، اما طرف عراقی زیرساختهای لازم برای انتقال زوار در سطح بالا را نداشته و از نظر تشریفات گمرکی و گذرنامهای با مشکلاتی مواجه است که این موضوع تردد زوار را با چالش مواجه میکند. البته گرمای هوا نیز مشکلات را تشدید کرده است.
معاون اداری و مالی استانداری کرمانشاه با اشاره به آمادگی استان برای اسکان و خدماترسانی به زوار اربعین، گفت: سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و ... برای خدماترسانی لجستیکی، تغذیهای و اسکان زوار اربعین پای کار هستند.
وی افزود: علاوه بر این مساجد و فضاهای مختلف استان آماده اسکان اضطراری زوار هستند و در صورتی که کمبود وجود داشته باشد، این آمادگی از سوی مردم استان هم وجود دارد که خانههای شخصی خود را برای اسکان زوار پیادهروی اربعین موکب کنند.
مهرتاش اشاره ای هم به وارد کردن اقلام اساسی مورد نیاز موکبها شامل برنج، گوشت، مرغ، آب معدنی و ... به استان داشت و گفت: کمبودی برای خدماترسانی به زوار اربعین در استان نداریم، اما گاهی ترافیک مانع رسیدن به موقع امکانات به موکبها میشود.
انتهای پیام