حجت‌الاسلام رئیسی:

سازمان ملل سازمان ملت‌ها باشد نه سازمان قدرت‌ها

رئیس‌ جمهور با اشاره به بحران‌های جاری در برخی از کشور‌های منطقه، راه‌ حل همه آن‌ها را شکل‌گیری گفت‌وگو‌های ملی بدون دخالت خارجی دانست و گفت: ضروری است سازمان ملل نقش‌آفرینی جدی‌تری در مقابل رفتار‌های یکجانبه‌گرایانه از خود نشان دهد.
کد خبر: ۵۴۶۸۸۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰ - 23September 2022

رئیسی: سازمان ملل سازمان ملت‌ها باشد نه سازمان قدرت‌هابه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌ جمهور کشورمان در ادامه برنامه‌های چهارمین روز سفر خود به نیویورک، عصر امروز (پنج‌شنبه) به وقت محلی در دیدار آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل با تأکید بر اهمیت جایگاه این سازمان در نقش دادن به ملت‌ها برای حل مسائل خود و جلوگیری از دخالت بیگانگان در امور داخلی آنها، اظهار داشت: سازمان ملل باید به معنی واقعی سازمان ملت‌ها باشد؛ نه سازمان قدرت‌ها.

حجت‌الاسلام رئیسی، جمهوری اسلامی ایران را دوست روز‌های سخت برای همسایگان خود خواند و با اشاره به اقدامات انسان‌دوستانه ایران در پناه دادن به مهاجران افغانستانی و همچنین مبارزه جدی با تروریسم به‌عنوان خطری بزرگ برای منطقه و جهان، گفت: در مقابل، رهاورد ناتو و آمریکا در منطقه ما جنگ، ویرانی، اشغالگری و کشتار بوده است.

رئیس‌ جمهور با اشاره به بحران‌های جاری در برخی از کشور‌های منطقه، راه‌حل همه آن‌ها را شکل‌گیری گفت‌وگو‌های ملی بدون دخالت خارجی دانست و افزود: ضروری است سازمان ملل نقش‌آفرینی جدی‌تری در مقابل رفتار‌های یکجانبه‌گرایانه از خود نشان دهد.

وی با تأکید بر حمایت ایران ازگفت‌وگو‌های منطقه‌ای برای حل مسائل فی‌مابین کشورها، خطاب به دبیرکل سازمان ملل اظهار داشت: در صورت اجرای حق و عدالت از این جایگاه، نام بزرگی از شما در تاریخ این سازمان جهانی باقی خواهد ماند.

در این دیدار دبیرکل سازمان ملل نیز با قدردانی از اقدامات مستمر جمهوری اسلامی ایران در پناه دادن به مهاجران افغانستانی، نقش ایران در آتش‌بس یمن استمرار آن را ستودنی خواند و گفت: خروج آمریکا از توافق هسته‌ای، اقدامی غیرسازنده و بسیار ناراحت کننده بود.

آنتونیو گوترش ابتکار ایران در ایجاد قالبی برای گفت‌وگو‌های منطقه‌ای را سازنده و مورد حمایت سازمان ملل دانست و با تأیید مواضع جمهوری اسلامی ایران در موضوع حقوق بشر گفت: حقوق بشر نباید به‌عنوان ابزار و دستاویز جنگ علیه کشور‌ها بکارگیری شود.

دبیرکل سازمان ملل با ابراز ناخرسندی از تعلیق نشدن تحریم‌ها علیه ایران با وجود کرونا، گفت: ایران دارای تمدنی قدیمی و بخش ضروری و غیرقابل انکار از جهان امروز است و ملاحظات جمهوری اسلامی مبنی بر حل مسائل یمن، عراق، سوریه، لبنان و افغانستان به دست مردم آن‌ها متین و منطقی است.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار