به گزارش دفاعپرس از ساری، «سعید کهنسال» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران امروز در همایش سراسری ستاد اجرایی شاهد و ایثارگر مازندران که در مجموعه فرهنگی ورزشی ایثار در ساری برگزار شد، ضمن تقدیر از کسانی که در حوزه ایثار و شهادت پای کار هستند، اظهار داشت: کاربری فرهنگ ایثار و شهادت از فرایند فردی و دینی باید به یک فرایند اجتماعی تبدیل شود دلیل آن هم این است که نیازمند فرهنگ ایثار و شهادت هستیم و برای نجات خودمان هم که شده نباید بیتفاوت باشیم.
وی افزود: هرگونه بزهکاری، ناهنجاریها و آسیب اجتماعی که در اطراف ما به چشم میخورد به دلیل کمرنگ بودن فرهنگ ایثار و شهادت است؛ اثرات ناشی از این را در همین اغتشاشات اخیر مشاهده کردید، آنجایی که شهیدان «آرمان علی وردی» و «روح الله عجمیان» آنطور به شهادت رسیدند، اگر همه ما بتوانیم این فرهنگ را حفظ و احیا کنیم نقطه امنی برای مقابله با تهاجم فرهنگی است.
کهنسال یادآور شد: خروجی این جلسات باید تبدیل به یک نقطه کاربری همراه با معلومات اجتماعی و هم افزایی باشد، در ذیل ستاد شاهد باید شاهد نخبهپروری باشیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه متأسفانه میزان ارزیابی را قبل از بازخورد نداریم، عنوان کرد: بهدلیل عدم پایش و تعریف برنامه عملیاتی برای مواردی که در حوزه تربیتی و آموزشی وجود دارد به مشکل برمیخوریم، در حال حاضر افراد ممتاز کم داریم و خروجی مراکز آموزشی فقط مدرک شده است، فضای آموزشی ما تبدار است.
این مسئول با بیان اینکه در مسیر سیره شهدا منفعل شدهایم، گفت: برخی از مسئولان دچار انفعال شدهاند چرا که از اصول اولیه و توجه به خروجی برنامهها همچون جلوگیری از افت تحصیلی و کیفیتبخشی به مسائل آموزشی فاصله گرفتهایم و نباید اینطور باشد.
وی همچنین ادامه داد: دغدغه در حوزه نظام تربیتی و آموزشی و ایثار و شهادت باید در بین همکاران ما برجسته باشد، هم افزایی و همگرایی در این بخش ضرورت دارد تا شاهد رشد تحولات فرهنگی باشیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران یادآورد شد: هدایت و مشاوره تحصیلی بر اساس نوع استعداد فرد مورد سنجش قرار بگبرد، به طوری که در آینده شغلی و ایجاد فضای کسب و کار آنان اثربخش باشد، در چنین حالتی است که با یک ادبیات و درک و فهم مشترک؛ رشد، توسعه، ارتقای علمی و فرصتهای شغلی محقق میشود.
کهنسال اظهار کرد: یک سری از موضوعاتی که در مدارس شاهد و ایثارگر باید مورد توجه قرار گیرد آسیبهای اجتماعی با مشکلات شایع است، عواملی که خطر و تهدید ایجاد میکنند نیازمند حفاظت و صیانت است، از طریق خدمات بالینی باید این اختلالات شناسایی شده و برای حل مشکل آنها پیگیری جدی داشته باشیم.
این مسئول با بیان اینکه خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران جامعه پر فضیلت و ایمن بخشی برای همه ما محسوب میشوند، عنوان کرد: دستگاههای فرهنگی و آموزشی نسبت به قوانین مغفول مانده در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید پاسخگو باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران نیز در این همایش با اشاره به سطح توقعات و انتظارات در بخش آموزشی، خدماتی و تربیتی، اذعان داشت: رسالت ما این است که تسلط بر محتوای درسی در بالاترین مرتبه قرار بگیرد، این مدارس در جهت ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی و ایثار و شهادت محور باشند.
«مریم عباسی» مشاور مدیرکل آموزش بنیاد مرکز در امور دانش آموزی نیز زنگ ایثار و مهر، پرسش مهر و ایثار، امضای تفاهم نامه با سازمان استثنایی آموزش و پرورش، تقویت بنیه علمی پایه دوازدهم، جشنواره آموزشی تصویری ایثار، جایزه ملی ایثار را از اقدامات ستاد اجرایی شاهد و ایثارگر دانست و گفت: امروز حضرت فاطمه زهرا (س) در ایثارگری، شهادت، مقاومت و دگرخواهی؛ بی نظیر است و پیام این بانوی نمونه اسلام بعنوان آزادترین زن دنیا را ملاک زندگی خود قرار دهیم.
وی افزود: خانوادههای معزز شهدا و ایثارگران با اصالتترین افراد جامعه هستند، دغدغه ما، در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، ایثار اجتماعی باید در تمامی عرصهها پر رنگ شود.
کریمی دادستان مازندران در این همایش اظهار کرد: آموزش و پرورش از ارکان مهم تربیتی محسوب میشود، اثری که امروز معلم بر دانش آموز دارد بیشتر از خانواده است.
وی افزود: برنامههای آموزشی و تربیتی باید بر مبنای هویت دینی، اسلامی و ایرانی برای دانش آموزان تدوین شود، یکی از فلسفه تشکیل مدارس شاهد و ایثارگر توجه به آرمانهای شهدا و حفظ ارزشها بوده است، نباید به امانتهای شهدا خیانت کنیم.
انتهای پیام/