مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر مطرح کرد؛

ایجاد گروه‌های جهادی ایثارگران، راه‌ حل مشکلات جامعه ایثارگری

مهری گفت: فعال کردن گروه‌های جهادی از ایثارگران می‌تواند یکی از اقداماتی باشد که برای رفع مشکلات ایثارگران و آحاد مردم مؤثر باشد.
کد خبر: ۵۶۲۰۶۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۷ - 18December 2022

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «عادل مهری ورنیاب» مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر با اشاره به برگزاری پنجمین اردوی نخبگان ایثارگر پزشکی و پیراپزشکی در استان هرمزگان و شهرستان میناب و بندر کرگان، اظهار داشت: برنامه‌ریزی برگزاری اردو‌های جهادی نخبگان شاهد و ایثارگر از گذشته انجام شده است و هر سال بیش از یک اردو برگزار می‌شود که این اردو‌های جهادی برکات و اثرات ویژه به همراه داشته است.

وی افزود: همانطور که رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بار‌ها اشاره کرده است، ارائه برخی خدمات به ایثارگران با توجه به محدودیت‌های فعلی از عهده بنیاد شهید خارج است و این امکان وجود ندارد که خدمات مورد نیاز و گسترده‌ای به ایثارگران ارائه شود؛ لذا فعال کردن گروه‌های جهادی از ایثارگران می‌تواند یکی از اقداماتی باشد که برای رفع مشکلات ایثارگران و آحاد مردم مؤثر باشد.

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر خاطرنشان کرد: یکی از اهداف برگزاری اردو‌های جهادی این است که نخبگان عزیز ایثارگر مثل گذشته که با حضور در جبهه‌ها و عرصه‌های مختلف حماسه‌آفرینی کردند و یا فرزندان شهدا که مانند پدرانشان در عرصه خدمت هستند از فرصت‌های کاری و کسب درآمد چشم‌ پوشی کنند و ایثارگرانه بدون دریافت وجه و با حداقل امکانات اقامتی و رفاهی با حضور در مناطق محروم در مسائل پزشکی و پیراپزشکی به مردم خدمت کنند که این ایثارگری قابل تقدیر و تشکر است.

فعال کردن گروه‌های جهادی از ایثارگران، یکی از راه‌های حل مشکلات ایثارگران

مهری با اشاره به تأکید رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برای گسترش حرکت‌های جهادی گفت: انتظار ما این است که سایر بخش‌های اقتصادی، درمانی و یا واحد‌هایی که می‌توانند مشکلاتی از جامعه ایثارگری را حل کنند و به کمک مرکز دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر آمده و با همراهی در برپایی اردو‌های جهادی مشابه، شاهد اثربخشی فعالیت‌ها باشیم.

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان درباره شرایط برگزاری این اردو‌ها گفت: نفراتی که برای اعزام به این اردو‌ها انتخاب می‌شوند همگی از نخبگان ایثارگر هستند که به‌صورت داوطلبانه برای خدمت اعلام آمادگی کردند. این اردو‌ها بعد از هماهنگی با استانداری، فرمانداری و همراهی صمیمانه سپاه و ارتش برای مدت زمان تعیین شده در استان و شهر مورد نظر برگزار می‌شود.

وی افزود: اردوی جهادی پنجم که روز ۱۸ آذر به پایان رسید، در استان هرمزگان و شهرستان میناب و بندر کرگان برگزار شد و متخصصین دندانپزشکی، پزشکان اطفال، زنان و زایمان، داخلی و مغز و اعصاب در آن حضور داشتند که به ویزیت و معاینه بیماران نیازمند پرداختند. در این اردو علاوه بر ویزیت، دارو‌های رایگان نیز به بیماران ارائه شد و آن دسته از بیمارانی که نیاز به درمان بیشتر داشتند به مراکز درمانی استان معرفی شدند.

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر درباره کیفیت حضور نخبگان شاهد و ایثارگر در اردوی اخیر خاطرنشان کرد: در کنار رسیدگی به بیماران نیازمند، با هماهنگی با سپاه و ارتش، بازدیدی علمی برای نخبگان شاهد و ایثارگر از دستاورد‌های نیروی دریایی برگزار شد.

وی درباره محل برگزاری این اردو‌ها گفت: در صورت داوطلب شدن هر استان شرایط برگزاری اردو بررسی می‌شود و انتخاب محل صورت می‌گیرد و با اعلام آمادگی نهایی، برنامه‌ریزی‌های لازم را برای برگزاری اردویی مفید انجام می‌شود. به همین دلیل می‌توان گفت استان و یا شهر‌های مورد نظر برای برگزاری اردو‌ها از پیش تعیین نخواهد شد و هر دوره از آن‌ها می‌تواند در استان و یا شهرستانی متفاوت با محل برگزاری اردو‌های قبلی برگزار شود.

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر درباره انتخاب گروه نخبگان مورد نظر نیز گفت: با توجه به اهدافی که ما در برگزاری این اردو‌ها داریم، تاکنون جامعه پزشکی نخبگان ایثارگر در اولویت بودند، چرا که حضور آن‌ها برای درمان خیلی از بیماران بی بضاعت بسیار مفید بود، اما این بدین معنا نیست که همیشه طبق این اولویت‌بندی پیش برویم و ممکن است با توجه شرایط جامعه بخواهیم گروهی دیگر از نخبگان ایثارگر را در اولویت اول قرار دهیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برای برگزاری این اردو‌ها صرفا به جریان سلامتی مردم کشومان بسنده نمی‌کنیم و خوشبختانه دستاورد‌های زیادی به‌همراه خواهد داشت. وقتی این روحیه همنوع‌دوستی و اتحاد به نمایش گذاشته می‌شود شرایط فوق‌العاده را به وجود می‌آورد و حس و حال خوبی به مردم عزیز کشورمان هدیه می‌شود و روحیه جهادی، فداکاری، اتحاد و نوع‌دوستی را بیش از پیش به نمایش می‌گذارد.

پنجمین اردوی جهادی پزشکی نخبگان شاهد و ایثارگر در میناب/ اعلام آمادگی برای گسترش فعالیت‌های جهادی در بخش‌های مختلف

«سید امیرحسین مدنی» معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در پیامی از نخبگان شاهد و ایثارگر برای برپایی این اردو تقدیر کرد.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار