به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، «سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شامگاه پنجشنبه ۲۲ دی در یادواره همسران و فرزندان شهدای مدافع حرم که به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن برگزار شد، در جمع مادران و همسران شهدای مدافع حرم اظهار داشت: حضرت امام خمینی (ره) میفرمایند که مردم امت ما بهتر از مردم صدر اسلام بودند، مردمی که در آن زمان حضور پیامبر (ص)، امام علی (ع)، حضرت زهرا (س) و حسنین (ع) و کلام وحی را درک کرده بودند زمانی که نوبت به وفای به عهده رسید کم آوردند.
معاون رئیس جمهور با اشاره به نقش زنان صدر اسلام در همراهی مردان برای یاری اهل بیت (ع) گفت: در آن دوران بخشی از بانوان همراه مردان در یاری اهل بیت (ع) همراه نبودند و باعث خروج آنها از همراهی با اهل بیت (ع) شدند. اما زنانی مثل همسر زُهیر و مادر وَهب بودند که همسران و فرزندان خود را برای دفاع از اهل بیت (ع) یاری کردند. زهیر که در همراهی امام حسین (ع) تردید داشت یکی از فرماندهان امام حسین (ع) شد، اگر دعوت، ولی خدا را نمیپذیرفت کارش به جهنم ختم میشد به علت اینکه دعوت امام معصوم را اجابت نکرده بود، اما همسرش باعث نجات او شد در مقابل هم زنان زیادی مانع همسران و فرزندان خود شدند. در آن زمان مانند اموهب و همسر زهیر کم بودند، اغلب جامعه به فکر خودشان بودند و لذت کوتاه دنیا را بر مسئولیت خود ترجیح میدادند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نقش زنان در عصر حاضر و در پیروزی انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: در عصر حاضر زنان و دخترانی مانند شما در مکتب امام خمینی (ره) رشد کردند، ابتدای انقلاب زنان زیادی شهید شدند، زنانی که توسط رژیم خونخوار ستمشاهی شکنجه شدند و در موزه عبرت سلولهای این زنان مبارز را مشاهده میکنیم و پس از پیروزی انقلاب این زنان در لبیک به امام (ره) و همراهی ایشان پیشتاز بودند.
وی عنوان کرد: در زمان جنگ تحمیلی طبق فرمایش مقام معظم رهبری در جمع بانوان در خصوص اهمیت نقش بینظیر بانوان در سالهای دفاع مقدس، همسران و مادران شهدا آنها را بدرقه میکردند و در مسیر شهادت آماده میکردند و مادران زیادی پدران را برای حضور فرزندان در جبهه راضی کردند و این شیر زنان نه تنها مانع فرزندان خود نشدند بلکه باعث عاقبت بخیری فرزندان خود شدند.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به نقش همسران و مادران شهدای مدافع حرم در سالهای اخیر گفت: زمانی که زندگی مردم عادی شد و دوران جنگ تمام شد، در عرصه جدید که جنگ در سرزمین دیگر و در خاک اهلبیت (ع) بود این همسران و مادران شهدای حرم کار بزرگتری انجام دادند، در حالی که جنگ در فضای غربت بود و بسیاری از مردم مبارزه را مانند فضای اول انقلاب درک نمیکردند و فضای اول انقلاب فروکش کرده بود، اما جوشش درونی اهل بیت (ع) باعث شد شهدای مدافع حرم به این جبههها اعزام شودند و در مسیر حرم اهل بیت (ع) قرار بگیرند با اینکه امر اجباری نبود و داوطلبانه بود، به خواست خودشان رفتند. با اینکه جنگ در خانه آنها نبود و دشمن در خانههایشان به آنها تجاوز نکرده بودند، این رزمندگان خانوادههای آنها بصیرت زیادی از خود نشان دادند.
معاون رئیس جمهور افزود: مادران، همسران و دختران شهدای مدافع حرم به دلیل عزت بالا، مسئولیتشناسی و بصیرتی که داشتند با اعزام همسران و فرزندانشان همه چیز خود را در طبق اخلاص گذاشتند که به پیروزی اسلام و دفاع از مظلوم منجر شد و این جای تقدیر دارد، هرچه در مقام خانواده شهدای حرم گفته شود کم است و ما در مقام شکرگزاری از این خانواده نیستیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن گفت: امیدوار هستیم که خدای رحمان به شما مادران و همسران شهدا علو درجات بدهد. از برگزار کنندگان این مراسم تشکر و قدردانی میکنیم. امیدوار هستیم که خداوند دشمنان ما را از سر راه بردارد و ما قدردان خانواده شهدا باشیم و به وظیفه خود عمل کنیم، زیرا نسبت به خانواده شهدا مدیون هستیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ هم در این مراسم گفت: از ۱۳۰ شهید مدافع حرم تهران بزرگ، ۸۰ شهید متأهل و دارای فرزند بودند که امشب در خدمت این عزیزان هستیم. ما محتاج دعای خیر همسران و فرزندان شهدا هستیم که بتوانیم تکلیف خود را عمل کنیم و به عنوان خادم، خدمتگذار باشیم.
اصحاب کریمی افزود: حماسه، ایثار، شجاعت و شهامت مدافعان حرم وصف ناپذیر است و در خط مقاومت مشاهده کردیم که این افراد چگونه خود را به جبههها رساندند و از مردم مظلوم دفاع کردند و جا دارد همسران این عزیزان تکریم شوند و ما همیشه کنار این خانوادهها خواهیم بود.
انتهای پیام/ 141