استاندار مازندران:

گره‌گشایی از مشکلات مردم توقف ندارد

«حسنی پور» گفت: مسئولان دولت سیزدهم برای گره‌گشایی از مشکلات مردم در تلاش هستند و هیچگاه تلاش نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای خدمت به آحاد جامعه متوقف نخواهد شد.
کد خبر: ۵۶۹۹۹۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۲ - 29January 2023

گره‌گشایی از مشکلات مردم توقف نداردبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، «سیدمحمود حسینی‌پور» استاندار مازندران امروز در هشتمین سفر شهرستانی به سیمرغ با عنوان اینکه این خطه از مازندران مهد دلاورمردان و اسطوره‌های ماندگار در تاریخ ایران اسلامی است و شهدای ارزنده‌ای همچون شهید کشوری برای پاسداری از مرز‌های میهن در جنگ تحمیلی از این دیار برخاستند، اظهار داشت: با پیروی و الگوبرداری از راه این شهدای ارزنده، مسئولان دولت سیزدهم هم برای گره گشایی از مشکلات مردم در تلاش هستند و هیچگاه تلاش نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای خدمت به آحاد جامعه متوقف نخواهد شد.

وی افزود: هدف از سفر‌های شهرستانی دیدار چهره به چهره و مستقیم با اقشار مردم است و امروز در شهرستان سیمرغ حضور داریم تا بی‌واسطه برای گره گشایی از مشکلات این خطه گام‌هایی برداریم.

حسینی پور تصریح کرد: دولت خود را برای گره‌گشایی از مشکلات آحاد مردم مسئول می‌داند و با رصد میدانی برای توسعه کشور در تلاش است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار