به گزارش خبرنگار دفاعپرس از اراک، سرهنگ پاسدار «محمد فراهانی» مسئول بسیج اصناف سپاه روحالله استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به معرفی شهید شاخص بسیج اصناف کشور در سال ۱۴۰۲ اظهار داشت: شهید اسماعیل رضایی از شهدای مکتب امام خمینی(ره) و حماسه ساز که در زمره اولین شهدای نهضت اسلامی است به عنوان شهید شاخص اصناف کشور در سال ۱۴۰۲ انتخاب شد.
مسئول بسیج اصناف سپاه روحالله استان مرکزی افزود: شهید حاج اسماعیل رضایی از جمله شهدایی است که در دهه ۳۰ همگام با جامعه روحانیت در میدان مبارزه با فرقه ضاله بهائیت به مبارزه پرداخته و در کارنامه خود سابقه اطاعت و ارادت به آیتالله سیدحسین بروجردی مرجع عظیمالشان شیعیان و آیتالله سید ابوالقاسم کاشانی، رهبر نهضت ملی ایران و پیشینه همکاری با شهید نواب صفوی، روحانی مبارز و رهبر فدائیان اسلام را ثبت و ضبط کرده است.
وی ادامه داد: شهید حاج اسماعیل رضایی در اواخر دهه ۳۰ در حلقه نزدیکان مرجع مبارز عصر حضرت امام خمینی(ره)، قرار گرفت و در رکاب قائد بزرگ به مبارزه با رژیم پهلوی پرداخت و سرانجام در ۱۱ آبان ۱۳۴۲ به دلیل شرکت در قیام ۱۵ خرداد، تیرباران شد.
سرهنگ فراهانی با بیان اینکه شهید حاج اسماعیل رضایی در جریان قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ بسیار فعال بوده، گفت: به همین اتهام به همراه طیب حاج رضایی بازداشت، محاکمه و به دست ایادی رژیم منحوس پهلوی به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
وی افزود: مقام معظم رهبری درباره شهید رضایی میفرمایند: من خیلی خوبه که یاد کنم از چهره دو نفر از شهدا که کمتر از آن ها یاد می شود مرحوم طیب و مرحوم رضایی که این دو نفر کسانی بودند که مبارزه کردند و در این مبارزات نقش داشتند که بعد ها رژیم از این ها سخت ترین انتقام را گرفت و آن ها را به شهادت رساند.
مسئول بسیج اصناف سپاه روحالله استان مرکزی بیان کرد: شهید حاج اسماعیل رضایی علاوه بر فعالیتهای سیاسی و مبارزاتی، در کارهای خیر و عامالمنفعه از جمله مشارکت در ساخت صدها خانه برای زنان بیسرپرست و یک کارخانه برق برای تأمین روشنایی خانههای مردم جنوب تهران و ساخت و تعمیر مساجد نقش زیادی داشت.
وی ادامه داد: با توجه به ویژگی های برجسته شهید حاج اسماعیل رضایی و پیگیری های بسیج اصناف سپاه روح الله این شهید والامقام به شهید شاخص بسیج اصناف و به عنوان یکی از شهدای شاخص سال ۱۴۰۲ معرفی شد.
سرهنگ فراهانی اضافه کرد: شهید حاج اسماعیل رضایی متولد روستای بازرجان در شهرستان تفرش در استان مرکزی با مرکزیت دهستان بازرجان است و روستای مشهد بازرجان مجموعا ۴۱ شهید را در راه اسلام و انقلاب و دفاع از میهن اسلامی به کشور تقدیم نموده است.
وی خاطر نشان کرد: سعی داریم در طول سال ۱۴۰۲ با برنامه ها و فعالیت های متنوع این شهید را به مردم و نسل جوان هم در استان مرکزی و هم در سطح کشور معرفی کنیم تا جوانان بتوانند الگوهای کامل را بهتر بشناسند.
انتهای پیام/