وزیر بهداشت:

مسافران خارجی برای ورود به ایران کارت واکسن نیاز ندارند

عین‌اللهی گفت: با پایان وضعیت اضطراری پاندمی کرونا در جهان، مسافران خارجی برای ورود به کشور نیاز به کارت واکسن ندارند.
کد خبر: ۵۸۸۲۰۶
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴ - 10May 2023

مسافران خارجی برای ورود به ایران کارت واکسن نیاز ندارندبه گزارش گروه اجتماعی دفاع‌پرس، «بهرام عین‌اللهی» وزیر بهداشت با اشاره به گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت مبنی بر اعلام پایان وضعیت اضطراری کرونا در دنیا، اظهار داشت: با پایان وضعیت اضطراری، محدودیت‌ها برداشته می‌شود، اما با توجه به اینکه همچنان کرونا در دنیا فعال است، هنوز پایان این بیماری اعلام نشده است.

عین‌اللهی گفت: زمانی که بیماری از وضعیت اضطراری خارج می‌شود، افراد به راحتی می‌توانند از کشوری به کشور دیگر مراجعه کنند و به این ترتیب تست PCR و کارت واکسن لازم نیست و محدودیت‌ها را برمی‌دارند.

وزیر بهداشت در عین حال تاکید کرد:، اما این اقدامات در واقع مقدمه است و با توجه به اینکه کرونا همچنان در دنیا فعال است، هنوز پایان این بیماری اعلام نشده است.

وی افزود: بنابراین همچنان مردم دستورالعمل‌ها را رعایت کنند و امسال هم توصیه می‌کنیم حداقل یک بار واکسن را تزریق کنند.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار