در گفت‌وگو با دفاع‌پرس مطرح شد؛

رئیس مرکز تاریخ جامع و دانشنامه دفاع مقدس استانی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش­‌های دفاع مقدس: دانشنامه دفاع مقدس مرجع معتبری برای بهره­‌برداری در تمام عرصه­‌هاست

سردار باباخانی گفت: دانشنامه‌ای که در حوزه دفاع مقدس تدوین می‌­شود باید مرجع، معیار و منبعی معتبر باشد.
کد خبر: ۵۸۹۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۹ - 17May 2023

رئیس مرکز تاریخ جامع و دانشنامه دفاع مقدس استانی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش­‌های دفاع مقدس: مقابله با جنگ ترکیبی دشمن نیازمند تجهیز به مؤلفه‌های فرهنگی/ دانشنامه دفاع مقدس مرجع معتبری برای بهره­‌برداری در تمام عرصه­‌هاستسردار سرتیپ دوم پاسدار «علی باباخانی» رئیس مرکز تاریخ جامع و دانشنامه دفاع مقدس استانی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش­‌های دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌­پرس در مشهد، اظهار داشت: هر جنگی نیازمند راهبرد و ابزاری است که در جنگ ترکیبی؛ اغلب این عناصر، ماهیت فرهنگی دارند.

وی افزود: در چنین جنگی هرچه بیشتر به مؤلفه‌های فرهنگی مسلح و مجهز باشیم قاعدتاً می‌­توانیم با آمادگی و توانایی بیشتری با جنگ ترکیبی دشمن مقابله کنیم.

رئیس مرکز تاریخ جامع و دانشنامه دفاع مقدس استانی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش­‌های دفاع مقدس یادآور شد: دانشنامه دفاع مقدس دو هدف عمده جلوگیری از تحریف و فراموشی را دنبال می‌کند که این دو بازوهای اصلی در تولید مبانی و مواد اولیه برای مقابله با جنگ ترکیبی و شناختی دشمن در حوزه دفاع مقدس هستند.

وی تصریح کرد: دانشنامه‌ای که در حوزه دفاع مقدس تدوین می‌­شود باید مرجع، معیار و منبعی معتبر باشد تا در زمینه‌های تاریخی، تولید محتوا هنری و پژوهشی مورد بهره­‌برداری رده­‌ها و سازمان­‌ها قرار گیرد.

باباخانی با بیان اینکه تدوین دانشنامه دفاع مقدس یک کار نو و جدید است، گفت: برای تدوین دانشنامه دفاع مقدس در سطح استان‌­ها، زیرساخت­‌های لازم همچون برشماری موضوعات در قالب ۲۴ هزار مدخل، تشکیل پرونده‌­های علمی که شامل جمع‌آوری مستندات و منابع می‌‍‌شود و از همه مهم­‌تر تربیت مقاله‌­نویس، ایجاد شده است.

رئیس مرکز تاریخ جامع و دانشنامه دفاع مقدس استانی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌­های دفاع مقدس بیان داشت: از بین هزار مقاله‌­نویس که در سطح کشور آموزش دیده‌اند؛ بیش از ۳۰۰ نفر با دانشنامه دفاع مقدس همکاری دارند. وجود چنین ظرفیتی؛ دانشنامه‌ موضوعی را پیش می‌برد و بنیه‌ای قوی برای تولید توان علمی و تألیف محتوا در حوزه دفاع مقدس در کل کشور به شمار می‌رود.

سردار باباخانی در انتها ابراز امیدواری کرد: امید داریم ان‌شاءالله در سال جاری؛ چهار تا پنج استان دانشنامه‌­های دفاع مقدس خود را منتشر کنند.

انتهای پیام/ عباس جهانتاب

نظر شما
پربیننده ها