حزب الله لبنان:

جنگ ما در سوریه بخش جدا نشدنی مبارزه با رژیم صهیونیستی است

معاون دبیر کل حزب الله لبنان گفت: جنگ ما در سوریه دفاع از طرح مقاومت و بخش جدانشدنی از مبارزه علیه رژیم صهیونیستی است.
کد خبر: ۵۹۲
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۸ - 20June 2013

جنگ ما در سوریه بخش جدا نشدنی مبارزه با رژیم صهیونیستی است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از شبکه خبری الجزیره شیخ نعیم قاسم افزود: شیخ نعیم قاسم گفت که تلاش می کنیم تا از پشت جبهه خود و مسیر تدارکاتی مقاومت محافظ کنیم و اجازه ندهیم خطر اسرائیل تا خانه های ما امتداد پیدا کند و همچنین تلاش ما بر ان است که خطوط ارتباطی تروریست ها را قطع کنیم.


وی با اشاره به این که حزب الله تنها برای دفاع از طرح مقاومت می جنگد، تصریح کرد: حزب الله نه برای اشخاص، نه شرق و غرب، نه همسایگان و نه حتی برای دفاع از نظام یا گروه و یا فرقه ای خاص وارد کارزار شده است.


شیخ نعیم قاسم با بیان این که رژیم اسرائیل توانست توجه اعراب و دیگران را منحرف کند و آنان به جای هدف قرار دادن رژیم صهیونیستی مناطق دیگری را هدف قرار دادند، افزود: اسراییل با این ادعا که برای آزادی سرزمین و برای حق و در راه خدا تلاش می کنند توانست نیت پلید خود را دنبال کند در صورتی که آنها در مسیر طاغوت هستند.


وی افزود: ما امروز در برابر ائتلاف آمریکا، اسرائیل و تکفیری ها قرار داریم که برای نابود کردن سوریه همصدا شده اند. امیدواریم ملت سوریه با همه گروه های فعال در داخل بتوانند از این تنگنا خارج شوند. خروج از این وضع جز از طریق سیاسی و دستیابی به تفاهم امکان پذیر نیست.


نعیم قاسم گفت: بین کسانی که سر انسان های بیگناه را می برند و کسانی که از سرزمین و حق و مقاومت دفاع می کنند، ما طرفدار اهل مقاومت هستیم چه جهانیان از این کار خوششان بیاید یا نیاید.


وی تصریح کرد: ما هیچ گاه در کنار کسانی که سر می برند و کشور را ویران می کنند و به دستور آمریکا و اسرائیل عمل می کنند، نخواهیم بود.

برچسب ها: شیخ نعیم قاسم
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار