مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران:

هزینه در حوزه آموزش، سرمایه‌گذاری ارزشمند است

آهنگر گفت: امروزه هر هزینه‌ای در حوزه آموزش داشته باشیم به واقع به منزله یک سرمایه‌گذاری ارزشمند است.
کد خبر: ۶۱۲۰۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۳ - 23August 2023

هزینه در حوزه آموزش، سرمایه‌گذاری ارزشمند استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، «احسان آهنگر» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز در حاشیه برگزاری چهل و یکمین آزمون ادواری و سومین آزمون جامع استاندارد‌های مهارتی کار و دانش در دانشگاه فرهنگیان ساری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از مقوله‌هایی که هر دستگاهی برای پیشبرد اهداف خود باید داشته باشد تا به یک نقطه‌ای از اعتلا برسد بحث آموزش بوده که شاید در بعضی از مقاطع مورد غفلت واقع شده است.

وی اهداف برگزاری این آزمون‌ها را ارتقا سطح آموز‌های هنری، ایجاد بستر‌های لازم برای جذب فارغ‌التحصیلان به بازار کار و ایجاد اشتغال مولد در حوزه فرهنگ و هنر و فراگیر شدن آزمون‌های مهارتی عنوان کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اضافه‌ کرد: جوانان ما داوطلب حضور در عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و هنری هستند و اگر قرار باشد به نحو مطلوب بهره‌وری از نیروی انسانی را داشته باشیم راهی جز برگزاری دوره‌های آموزشی نداریم.

آهنگر ادامه داد: هرچه در عرصه آموزش پشتکار بیشتری داشته باشیم قطعاً بهره‌وری ما از نیروی‌های متخصص و مجرب بیشتر خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران یکی از مهمترین ماموریت‌هایش را برگزاری دوره‌های مهارتی کار و دانش در عرصه فرهنگ و هنر می‌داند، گفت: به هنرجویانی که در این آزمون‌ها نمره قبولی کسب کنند، مدارک تخصصی اعطا می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران یادآور شد: چهل و یکمین آزمون ادواری و سومین آزمون جامع استاندارد‌های مهارتی کار و دانش در سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲ را در دو بخش عملی و نظری را همزمان با سراسر کشور برگزار کردیم.

آهنگر افزود: آزمون عملی ۲۹ و ۳۰ مرداد برگزار شد و آزمون نظری‌آنلاین اول تا سوم شهریور در ۶ شهرستان ساری، قائم‌شهر، بابل، آمل، چالوس و تنکابن در حال برگزاری است.

وی اضافه کرد: امسال ۹۱۹ هنرجو در آزمون عملی و یکهزار و ۴۳۰ نفر هنرجو در آزمون نظری‌آنلاین در ۱۰ رشته از ۲۸ رشته مصوب‌شده شرکت کردند.

آهنگر یادآور شد: این دوره آزمون در ۱۰ رشته گرافیک رایانه‌ای، چهره‌سازی، تصویربرداری، نوازندگی ساز جهانی، عکاسی دیجیتال، دستیاری طراحی، لباس (دوخت و ترمیم)، نوازندگی ساز ایرانی، تصویربرداری و جلوه‌های ویژه رایانه‌ای و طراحی بسته‌بندی برگزار شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها