ارائه ۶۴۰ هزار خدمت امدادی و درمانی به زائران اربعین
به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، «سعید اوحدی» سخنگوی ستاد اربعین جمعیت هلالاحمر با اشاره به خدمات امدادی درون مرزی به زائران حسینی در ایام اربعین اظهار داشت: از روز ۲۷ مردادماه تا نهم شهریور به ۴۷ هزار و ۱۳۵ زائر حسینی ایام اربعین در قرارگاهها و مراکز عملیاتی هلالاحمر خدماترسانی شده است.
اوحدی با اشاره به اینکه در این مدت، ۱۰ هزار و ۷۰۷ زائر خدمات درمان سرپایی دریافت کرده و ۶۰۲ زائر نیز به مراکز درمانی منتقل شدهاند، افزود: امدادگران و کادر درمان داوطلب هلال احمر در عملیات اربعین به ۲۲ هزار و ۸۹۷ زائر، خدمات مراقبت سلامت و به ۱۲ هزار و ۹۲۹ زائر، خدمات اسکان ارائه دادند.
سخنگوی ستاد اربعین جمعیت هلالاحمر در ادامه به تشریح خدمات برونمرزی این جمعیت در ایام اربعین حسینی پرداخت و گفت: در مجموع ۵۹۳ هزار و ۳۸۳ خدمت به زائران اربعینی در خاک عراق ارائه شده که از این تعداد، ۲۱۸ هزار و ۷۰ خدمت مربوط به ویزیت عمومی، ۳۳ هزار و ۱۳۹ خدمت ویزیت تخصصی و ۱۲۲ هزار و ۶۱۶ خدمت پرستاری بوده است.
اوحدی مجموع خدمات کمیته سلامت و امداد و نجات (درون مرزی و برون مرزی) هلال احمر را شامل ۶۴۰ هزار و ۵۱۸ مورد عنوان کرد و افزود: از این میزان، ۲۵۳ هزار و ۳۶۷ مورد مربوط به خدمات درمانی ارائه شده به زائران حسینی ایام اربعین بوده است.
عملیات امداد و نجات و درمان اربعین حسینی هلالاحمر از ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ با مشارکت ۲۲ هزار نیروی تخصصی کادر و داوطلب آغاز شده و تا ۱۷ شهریور ادامه دارد.
در این طرح، هزار و ۳۳۱ مرکز عملیاتی امدادی و ۱۴ قرارگاه درون مرزی و برون مرزی (۱۰ قرارگاه داخل کشور + چهار قرارگاه در کشور عراق) در سطح کشور ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی را عهدهدار هستند.
انتهای پیام/ 241


