معاون پارلمانی رئیس‌ جمهور:

نیاز جوانان امروز ارتقای سواد رسانه‌ای است

«حسینی» گفت: در کنار کسب علم و آموختن دانش باید بینش سیاسی و سواد رسانه‌ای نیز داشت تا تحلیل درستی از پیرامون خود داشته باشیم و تحت تاثیر هر شایعه‌ای قرار نگیریم.
کد خبر: ۶۱۸۳۵۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۲ - 23September 2023

نیاز جوانان امروز ارتقای سواد رسانه‌ای استبه گزارش دفاع‌پرس از مشهد، «سید محمد حسینی» معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، در آیین بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید که امروز در هنرستان فاطمه الزهرا (س) مشهد برگزار شد، اظهار داشت: امسال شعار «مدرسه قوی، ایران قوی» انتخاب شده است. این حقیقت را در دوران انقلاب و دفاع مقدس شاهد بودیم که معلمان و دانش‌آموزان با دم گرم‌شان، روانه جبهه‌های جنگ می‌شدند و از تمامیت ارضی، انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی دفاع می‌کردند.

وی افزود: اگر این فداکاری، ایثار، گذشت، دلاوری و شهادت‌طلبی نبود، یک ملت ذلیل و خوار همچون دوران قاجار و پهلوی بودیم که بخشی از ایران را جدا می‌کردند. البته قصد داشتند انقلاب را سرنگون کنند، همان وضعیت سابق که منحط و عقب‌مانده بود، استمرار پیدا کند و شخص اول کشور کسی باشد که به او ژاندارم منطقه می‌گفتند، اما این فرزندان برومند بودند که عزت و شرافت را به ارمغان آوردند.

حسینی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس ۳۶ هزار دانش‌آموز به شهادت رسیدند. اگر این حماسه نبود، چه وضعیتی داشتیم. اکنون مسئولیت خطیری برعهده دانش‌آموزان است. در کشور کاستی وجود دارد، اما هشت سال دفاع مقدس کار کوچکی نبوده است. ما بعد از آن دوران با همت بالا شروع به ساخت کشور کردیم. جنگ مسئله کوچکی نیست، اما پدران و پدربزرگان این دوران را پشت سر گذاشتند و خم به ابرو نیاوردند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تصریح کرد: خانواده‌های شهدا فرزندان خود را تقدیم کردند و برخی خانواده‌ها هشت یا ۹ شهید داشتند. این فداکاری را انجام دادند، ما هم مسئولیت سنگینی برعهده داریم. اگر می‌خواهیم این پرچم، پرافتخار همواره در اهتزاز باشد، باید قوی باشیم. جمهوری اسلامی را تحریم کردند، اما دانشمندان و متخصصان تلاش کردند نیاز‌های کشور را برطرف کنند. در حال حاضر بالغ بر هشت هزار و ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان داریم و ایده‌های نو، مبتکرانه و خلاقانه ارائه می‌شود که دولت نیز حمایت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی هر ساله با معلمان و فرهنگیان دیدار دارند و توصیه‌هایی می‌کنند که به دلیل اهمیت این مسئله است، یادآور شد: هر مقدار در زمینه علم و دانش قدرتمندتر باشیم، دیگر کسی نمی‌تواند ملت ایران را تهدید کند چراکه آن‌ها توانمند شده‌اند. رژه‌ای که در روز گذشته انجام شد، نشان از اقتدار ایران اسلامی دارد و به همین دلیل است که دشمن جرأت تعرض پیدا نمی‌کند.

حسینی تصریح کرد: برای ملت ایران مایه عزت است که رئیس‌جمهور کشورش با اقتدار در مجمع عمومی سازمان ملل نظام سلطه، آمریکا و غرب را محکوم کرده و با افتخار از کلام وحی دفاع می‌کند. همه این موارد به پشتوانه این سابقه درخشان است، بر همین اساس باید روز به روز بهتر از دیروز باشیم و تلاش بیشتری انجام دهیم. گذشتگان قبل از شما زحمات خود را کشیدند و در حال حاضر دانش‌آموزان در این مسیر باید با بهره‌گیری از تجربه گذشتگان و علم و دانشی که می‌آموزند، کمک‌کننده باشند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان اینکه در حال حاضر تأکید دولت بر مهارت‌آموزی است، بیان داشت: در مقطعی تعدادی دانش‌آموخته تربیت شدند که با مسائل نظری و تئوری آشنا هستند. در حال حاضر واحد‌های صنعتی فراوانی در کشور به دنبال نیروی ماهر هستند و نیروی متخصص و توانمند کمتری داریم. افرادی بودند که استعداد زیادی داشتند و نخبه بودند، اما اهل کار و تلاش نبودند و به جایی نرسیدند، اما افرادی بودند که نبوغی نداشتند و با پشتکار موفق شدند و باید گفت مطالعه زندگی بزرگان رمز و راز موفقیت است.

وی گفت: نظام ما نظام شایسته‌سالاری است، برخلاف برخی حکومت‌ها که افراد یک خاندان حاکم شده و فرد بدون توجه به لیاقت خود به صورت وراثتی پادشاه می‌شد، در اینجا بحث لیاقت و شایستگی مطرح است. سردار سلیمانی نیز فردی به ظاهر عادی و معمولی بود، اما به دلیل روحیه فداکاری، گذشت، تلاش و همت به تدریج در سطح کشور و بعد جهانی مطرح شد، به طوری که دشمنان با احترام از او یاد می‌کند.

حسینی خاطرنشان کرد: در حوادث پاییز سال گذشته، جنگ جهانی رسانه‌ای علیه ما اتفاق افتاد که مانند جنگ تحمیلی بود. یک نمونه آماری که گرفته شده بیان می‌کند ظرف ۴۶ روز، ۵ رسانه علیه جمهوری اسلامی سه هزار و ۸۰۰ دروغ منتشر کردند، بنابراین در کنار مسائل علمی و آموختن دانش باید بینش سیاسی و سواد رسانه‌ای نیز داشت تا تحلیل درستی از پیرامون خود داشته باشیم و تحت تاثیر هر شایعه‌ای قرار نگیریم.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در پایان گفت: در مدت مسئولیت این دولت سه هزار ۲۵۹ کلاس جدید و در یک سال اخیر هزار و ۱۰۰ کلاس جدید با کمک خیرین و حمایت آموزش و پرورش به بهره‌برداری رسیده است. در حال حاضر گام‌های بزرگی به ثمر رسید و با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) تفاهم‌نامه منعقد شد که ۵ همت برای احداث کلاس در اختیار قرار دهند و قرار است با کمک ۵۰۰ میلیاردی خیران، زیرساخت‌ها تکمیل شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار