به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، «منصورعلی زارعی کیاپی» نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی عصر امروز در نشست با خبرنگاران به مزیتهای مازندران اشاره کرد و با بیان اینکه کشاورزی از مزیتهای مهم این استان به شمار میآید، اظهار داشت: بیش از نیمی از جمعیت مازندران کشاورز بوده و ۴۷۰ هزار بهرهبردار کشاورزی نیز در این استان وجود دارد.
وی با عنوان اینکه تغییر کشاورزی سنتی به صنعتی از ضروریات استان است که میتواند در این حوزه بهرهوری را افزایش دهد، به پروژههای نیمه تمام در استان مازندران اشاره کرد و گفت: پروژههای مرکز استان مازندران با عمر بیش از ۲۵ سال همچنان نیمه کاره مانده است و در دولت سیزدهم بنا را بر اتمام پروژهها گذاشتیم و کمتر شاهد پروژه جدید جواهیم بود.
این مسئول از پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه زباله سوز ساری خبر داد و بیان کرد: همچنین پروژه ساری- تاکام در آیندهای نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه برنج مازندران یکی از محصولات کاربردی در کشور است و در حوزه برنج به خودکفایی رسیدهایم، اذعان داشت: از میزان دو میلیون و دویست هزار تن برنج در کشور، یک میلیون تن در استان مازندران تولید میشود.
این مسئول با بیان اینکه همچنین در حوزه دانش بنیان به سطح بالایی از پیشرفت رسیدیم، از اجرای بزرگترین پروژه گردشگری رودخانهای کشور در مرکز استان مازندران خبر داد و گفت: این طرح ۱۰ میلیون متر مربع وسعت و به طول ۴۵ کیلومتر از تجن تا دریا اجرا میشود که فاز اول توسط شهرداری ساری انجام شد و مرکز فرهنگی و موزه فرهنگی دفاع مقدس استان مازندران در حال ساخت است و ادامه تا دریا کشیده میشود.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس سه ورزشگاه شهید متقی، مجتمع شهدا و ماهفروجک نیمه تعطیل هستند، خواستار رفع مشکلات این ورزشگاهها با هدف بهره وری مناسب جهت رفاه حال شهروندان و ایجاد نشاط و امید بین مردم شد.
این مسئول به احداث «سد فینیسک» اشاره کرد و گفت: یکی از مطالبات مهم ما در مجلس دستور برای توقف کردن سد فینسک بوده است.
زارعی اجرای ۴۰۰ میلیارد تومان طرح هادی طی دو سال گذشته را از اقدامات دولت سیزدهم برشمرد و گفت: امسال ۷۰ میلیارد تومان قیر در ساری و میاندورود تهاتر شد.
انتهای پیام/